Wel of niet?

Mykelti Brown geeft belangrijke hint over nieuw seizoen Sister Wives

2 maanden geleden / Aangepast: 2 maanden geleden / Beeld © TLC
Mykelti Brown geeft belangrijke hint over nieuw seizoen Sister Wives

Wel of niet?

Mykelti Brown geeft belangrijke hint over nieuw seizoen Sister Wives

2 maanden geleden / Aangepast: 2 maanden geleden / Beeld © TLCGeschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Nu bijna alle huwelijken van Kody Brown (55) op de klippen zijn gelopen, houden 'Sister Wives'-fans hun hart vast. Want zit er nog wel een nieuw seizoen in nu er geen sister wives meer zijn? Mykelti Brown (27), de dochter van Kody en Christine (55), krijgt deze vraag tijdens een Q&A op Instagram en geeft een veelzeggend antwoord.

"Ik weet het eerlijk gezegd niet 100% zeker"

Als iemand vraagt of er nog een 18de seizoen komt, reageert Mykelti in eerste instantie nogal vaag. "Ik kan niks garanderen. Ik weet het eerlijk gezegd niet 100% zeker, maar ik ga ervan uit dat er nog een nieuw seizoen komt." Ze legt vervolgens uit dat ze heel erg verrast zou zijn als er geen nieuw seizoen komt, omdat zij de cameraploeg nog over de vloer heeft gekregen om haar bevalling te filmen. Daarnaast voorspelt ze dat we in het nieuwe seizoen gaan kennismaken met David Woolley, de nieuwe man van Christine. 

Christine en David zijn vorig jaar in oktober met elkaar getrouwd, hun bruiloft was ook te zien in een speciale TLC-special. Mykelti gokt dat we in een later seizoen nog delen van hun bruiloft gaan zien. De realityserie zal er in ieder geval heel anders uitzien nu alle vrouwen zijn weggegaan bij Kody en hij alleen nog getrouwd is met Robyn.

RTL Boulevard
Kody BrownChristine BrownSister Wives