Entertainment

Ruud de Wild moet in hotel gaan wonen: ‘Bed wordt opgemaakt’

Een 'grote ramp' voor Ruud: hij moet in een hotel gaan wonen totdat zijn huis af is. Meneertje heeft een heel zwaar leven, maar ziet de voordelen van een hotelkamertje ook wel in.

Ruud de Wild moet in hotel gaan wonen: ‘Bed wordt opgemaakt’

Momenteel kent Ruud de Wild ‘hele zware’ tijden, hij moet zelfs in een hotel gaan wonen. De tumultueuze verbouwing en verhuizing van Ruud de Wild lijkt namelijk maar geen einde te kennen. Met vertragingen die zich opstapelen, wordt Ruud gedwongen volgende week tijdelijk zijn intrek te nemen in een hotel, onthult hij in zijn radioprogramma op NPO Radio 2. “De oorspronkelijke planning was half januari, toen werd het februari, vervolgens half februari,” begint Ruud zijn verhaal over de verbouwing. “Maar nu blijft alles uit. Ik zit zelfs zonder kranen.” Hoewel de kranen naar verwachting deze woensdag worden geleverd, is er opnieuw vertraging met de vloer… Vanaf volgende week moet ik dus in een hotel verblijven,” zegt Ruud. “Gelukkig heb ik een hotel gevonden, lekker goedkoop. Zo ben ik dan ook weer.”

Frustraties

Hij is gefrustreerd over de constante vertragingen bij de leveringen van benodigdheden. “Iedereen belooft van alles. Dan zeggen ze drie dagen, dan drie weken, dan drie maanden. Het is om gek van te worden,” briest hij. Gelukkig ziet de radio-dj ook enkele voordelen van tijdelijk wonen in een hotel. “Je hebt altijd ontbijt. En je bed wordt voor je opgemaakt. Plus, je kunt vanaf het balkon naar beneden pissen,” grapt hij. Het nieuwe huis van Ruud bracht al eerder een onaangename verrassing met zich mee, zoals de radio-dj vorige week al vertelde. De gehele fundering onder de vloer bleek te zijn weggespoeld. Hierdoor bevindt Ruud zich nu in een flinke verbouwing.

Die arme Ruud moet helemaal zelf zien te overleven in een hotel. Een voordeel voor die smeerlap is wel dat hij dan ongegeneerd vrouwelijk schoon mee kan nemen naar zijn kamertje. Wie weet komt Fajah Lourens een aantal nachtjes langs bij Ruudje.

5 reacties

Joël de T.

Ruud de Wild moet in een graftombe gaan wonen. Eeuwige Rust.

Bedwants uit Amsterdam

Ik wil mij wel even vastbijten in Ruud

Is de site kapot

Test

Olcey

Kan Ruud nog wel bouten nadat daar een tijdje terug de K heeft lopen rondvreten?

Vraagsteller

Is de fittie tussen PLIEN en Olcay al opgelost of maf Plien hier niet op reageren van de redactie?