MHRA-chef springt van het zinkende schip nadat parlementsleden oproepen tot onderzoek naar het niet melden van bijwerkingen van Covid-injecties

4

Een groep van alle partijen is van mening dat de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) in februari 2021 op de hoogte was van hart- en stollingsproblemen, maar de problemen maandenlang niet onder de aandacht bracht, schrijft Patricia Harrity.

De Telegraph meldde vandaag dat parlementsleden hebben gezegd dat de medische toezichthouder er niet in is geslaagd alarm te slaan over de bijwerkingen van het Covid-vaccin en dat er onderzoek moet worden gedaan. De groep waarschuwde dat het MHRA Yellow Card-rapportagesysteem  – dat patiënten en artsen aanmoedigt bijwerkingen van medicijnen te melden – de complexiteit “schromelijk” onderschat, en in sommige gevallen slechts één op de 180 gevallen van schade opmerkt. Ook vandaag heeft June Raine, Chief Executive van het bureau, aangekondigd dat ze zal aftreden na vijf jaar in deze functie te hebben gewerkt.

De Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) is verantwoordelijk voor het goedkeuren van medicijnen en apparaten en houdt toezicht op de bijwerkingen die door behandelingen worden veroorzaakt. Maar de parlementaire groep uit alle partijen (APPG) voor respons en herstel op pandemieën, een invloedrijke groep parlementsleden, heeft “ernstige zorgen over de patiëntveiligheid” geuit. Er wordt beweerd dat de toezichthouder “in plaats van patiënten te beschermen” op een manier opereert die “hen ernstig in gevaar brengt”.

De algemeen directeur

June Raine zei:

“Het is een enorm voorrecht geweest om de MHRA door een tijd van verandering te hebben geleid die ongekend is in de Britse regelgeving voor medische producten. Ik ben er vooral trots op dat het Agentschap de afgelopen vijf jaar een nieuw waakzaamheidssysteem heeft opgebouwd, internationale en nationale partnerschappen heeft versterkt en regelgeving heeft geleverd die baanbrekende innovatie mogelijk heeft gemaakt, van gentherapie voor sikkelcelziekte en ‘s werelds eerste Covid-vaccin tot het beschikbaar stellen van dicht bij het uitroeien van polio, en van software voor medische apparatuur tot AI-diagnostiek.”

Het was een eer om leiding te mogen geven aan een bureau dat patiëntveiligheid als topprioriteit heeft en een verschil maakt in de levens van iedereen in Groot- Brittannië.

“Hoewel ik een stap terug doe uit mijn MHRA-rol, hoop ik nog steeds op andere manieren betrokken te zijn bij het bijdragen aan de patiëntveiligheid en de volksgezondheid.” Bron

Het is duidelijk dat de Chief Executive een waanvoorstelling heeft: het waakzaamheidssysteem werd onder toezicht van Raine niet geschikt gemaakt voor het beoogde doel, maar ze bleef vijf jaar op de post en negeerde de duizenden doden en gewonden door de Covid-prik, waardoor hun voortzetting mogelijk wordt gemaakt. De Chief Executive zou niet in de buurt van een rol op het gebied van de volksgezondheid mogen komen, maar ja, ze had gelijk toen ze zei dat ze “een verschil maakte in de levens van iedereen in Groot-Brittannië”

Advertisement

MHRA is zich sinds maart 2021 bewust van hart- en stollingsproblemen

De Telegraph meldde: “Zo’n 25 parlementsleden van vier partijen hebben de gezondheidscommissie geschreven met het verzoek om een ​​dringend onderzoek. In antwoord hierop heeft Steve Brine, de voorzitter van de gezondheidscommissie, gezegd dat een onderzoek naar patiëntveiligheid “zeer waarschijnlijk” is.

In een brief aan de heer Brine zei de APPG dat er reden was om aan te nemen dat de MHRA al in februari 2021 op de hoogte was van hart- en stollingsproblemen na de vaccinatie, maar de problemen al enkele maanden niet onder de aandacht bracht.

Denemarken en verschillende andere Europese landen hebben het AstraZeneca-vaccin in maart 2021 opgeschort vanwege angst voor stolling, maar de MHRA publiceerde pas op 7 april veiligheidsadvies, toen 24 miljoen mensen waren gevaccineerd.

De waakhond zag in februari 2021 ook een “signaal” voor de hartproblemen myocarditis en pericarditis, maar nam de voorwaarden pas in juni 2021 op in veiligheidsupdates, aldus Kamerleden.

“In feite geeft de MHRA toestemming voor medische producten als veilig, wetende dat het niet over de processen beschikt om bijwerkingen goed te monitoren”, schreef de APPG.

“Had de MHRA in het geval van Covid-19-vaccins, gezien de relatief nieuwe technologie en de recordproductiesnelheid, zelfs maar de licentiegegevens goed kunnen onderzoeken of de veiligheid op korte termijn kunnen weten?

“Historisch gezien is het vertrouwen in vaccins en de veiligheid van vaccins hoog geweest in Groot-Brittannië, maar het lijkt erop dat de ervaring met de Covid-19-vaccins dit heeft ondermijnd, en daarmee ook het vertrouwen in de toezichthouder en de farmaceutische industrie.

“Nu meer dan ooit is een verreikende en diepgaande evaluatie nodig.”

Onderschat de complexiteit

De groep waarschuwde ook dat het MHRA Yellow Card-rapportagesysteem  – dat patiënten en artsen aanmoedigt bijwerkingen van medicijnen te melden – de complexiteit “schromelijk” onderschat, en in sommige gevallen slechts één op de 180 gevallen van schade opmerkt.

De APPG zei dat het zich ook zorgen maakte over het feit dat de MHRA-regulering van de geneeskunde werd gefinancierd door de farmaceutische industrie en zei dat de instantie was verschoven van de nadruk op controle naar het proberen te helpen medicijnen goedgekeurd te krijgen.

Van waakhond tot enabler

June Raine, de CEO van de MHRA, die vorige week aankondigde dat ze zou aftreden, heeft eerder gezegd dat het agentschap overging van ‘waakhond naar facilitator’, een zinsnede die volgens parlementsleden een eigen onderzoek rechtvaardigde.

Graham Stringer MP, medevoorzitter van de APPG voor respons en herstel op pandemieën, zei:

“De MHRA houdt toezicht op een falend systeem dat traag handelt, schade toebrengt aan patiënten en kampt met belangenconflicten.

“We kunnen het niet laten doorgaan. Daarom hebben we de gezondheidscommissie geschreven waarin we oproepen tot een dringend onderzoek naar de MHRA.”

De APPG zei dat zorgen die rechtstreeks bij de MHRA waren geuit, waren beantwoord met “een gewoonlijk afwijzende en ontwijkende reactie”.

Van Dr. Tess Lawrie:

‘Als u op enigerlei wijze schade heeft geleden door de Covid-injecties, wilt u June Raine misschien een kennisgeving van aansprakelijkheid sturen voordat ze haar ambt verlaat. Raine ontving ons dringende rapport over de Covid-‘vaccins’ in juni 2021.

Desondanks bleef ze de massale inzet van deze onvoldoende geteste, experimentele en fundamenteel onveilige Covid-19-injecties mogelijk maken zonder geïnformeerde toestemming van de bevolking van Groot-Brittannië, ook onze kleine kinderen, zwangere vrouwen en onze meest kwetsbaren” – Tess Lawrie.

Lid van de WHO

Het onderzoek laat nog lang op zich wachten, maar helaas zal Raine vrijuit gaan, omdat ze op hetzelfde moment dat ze Chief Exec was van de MHRA Medicines & Healthcare products Regulatory Agency, ook een onbetaald lid was van het WHO-comité van de Wereldgezondheidsorganisatie over de veiligheid van geneesmiddelen. Daarom is de kans nu groter dat ze een andere rol aangeboden krijgt bij de globalisten dan dat ze een berisping krijgt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


De MHRA en de excessieve sterfgevallen – een huiveringwekkend verhaal van ontduiking en minachting

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem
Anoniem
1 maand geleden

Doodstraf en publiekelijk!!!

M@®©
M@®©
1 maand geleden

Hier in NL van hetzelfde laken een pak. VWS + Hugo de J + rivm + lareb wisten dat de astrazenecaspuit doden en gewonden opleverde, maar prikten rustig door. De spuit moest en zou erin, met astrazeneca imago-opbeurende mediacampagnes opgezet door gedragswetenschappers en communicatiespecialisten, die ervoor moesten zorgen dat er geen onrust onder de bevolking zou ontstaan om vooral de vaxcampagne niet in gevaar te brengen. Misdadig tot op het bot.

https://bomenenbos.substack.com/p/het-falende-astrazeneca-vaccin

Qvic
Qvic
1 maand geleden

Ik kan iedereen aanraden die de injecties hebben gehaald om nicotine in groentes zoals tomaten, groene paprika’s, aardappels e.d. te gaan eten. Nicotine is het medicijn wat het spike eiwit vernietigd. Daarom wordt er zo gehamerd op het stoppen met roken, want de overheden willen iedereen dood hebben. https://beforeitsnews.com/prophecy/2024/02/live-dr-ardis-the-shocking-truth-about-nicotine-and-its-bizarre-nwo-connection-2550137.html

loekie
loekie
1 maand geleden

we hebben het toch maar goed