Entertainment

Beelden: Vriendin Peter Gillis ook dik: ‘Stop met bodyshamen’

De invloed van Peter op zijn vrouwtjes blijft redelijk opmerkelijk. Dat Wendy gewicht zou verliezen in haar relatie met Peter was al redelijk ongeloofwaardig, maar de tijd heeft uitgewezen wat de invloed daadwerkelijk is geweest.

Peter terug bij af

Eerder bleek al dat Petertje ook weer terug was op zijn oude gewicht. Hoewel hij eerst beweerde 28 kilo te zijn afgevallen is daar nu niets meer van terug te zien. Ook zijn volgertjes viel dit op. ‘Jammer van je buikje Peter. Je was zo goed bezig met afvallen.’ Nu blijkt Petertje niet de enige te zijn in zijn huishouden die moeite heeft met het behouden van een ‘normaal’ gewicht. Ook Wendy blijkt veel te zijn aangekomen.

Beelden: Vriendin Peter Gillis ook dik: ‘Stop met bodyshamen’

Het zal geen een weldenkend mens verbaasd hebben, maar Peter blijkt een slechte invloed te hebben op de gezondheid van zijn naasten. Zijn vriendinnetje is er niet dunner op geworden sinds ze met die gehaktbal gaat. Hopelijk voor haar loopt het niet zo extreem uit de hand als bij Petertje.

Op haar Instagram deelt Wendy van Hout regelmatig foto’s van zichzelf. Nu viel het haar volgers op dat zij, net zoals Peter, ook dik is. Ze vragen dan ook of ze zwanger is door haar buik. Ze laat met trots zien hoe erg ze is aangekomen ‘Nee ik ben gewoon aangekomen. Zal ik jullie terugnemen naar 2022, niet schrikken.’ Hierna deelt ze foto’s uit 2022, waar ze er zichtbaar anders uitziet. ‘Stop met bodyshamen en denk verder, je weet nooit waar iemand mee dealt. Ik ben zo mega trots op mijn 57 kilo nu! En mijn buik!’

Bron: Instagram @wendy.van.hout Bron: Instagram @wendy.van.hout

 

12 reacties

Ilovefatchicks

Ze ziet er prima uit, een buikje straalt welvaart uit. Massa is kassa!

Fam. Hazes

Kan er nog een update komen over de familie hazes? Normaal gesproken is 1 op de 2 berichten over de familie hazes, maar deze ochtend nog 0.0.

Spekpeter

Vergeleken met ‘n Oegandese olifant zijn wij keislank!

Official Peter G

Ik ben vol slank ben al 100 gram afgevallen weeg nu maar 149.9 kilo heb zelfs al een 24 pack

*===8

Die vrouw zit zichzelf te shamen bij alles wat ze laat zien, doet, zegt, enz. Het niveau van een mestvaalt.

Babewatcher

Dat gedoe over andermans kilo’s altijd , je hoeft die kilo’s van hun toch niet mee te zeulen ?
De 1 die wil dik zijn de ander dun , de 1 kan moeilijk aankomen en de ander kan moeilijk afvallen. Zoals ome Jan al zei : Zelf liefde that’s what counts

Plofkip

Ze is zo dik dat je het spel zoek de mossel kan doen.

F. Marsmeijer

Sondevoeding is voor junks die niet heel de dag sos lijntjes wil hakken

Mark G

57 kg is voor een vrouw op die leeftijd en lengte ook niet eens zo heel veel. Zelfs nu zit ze nog aan de onderkant. Met andere woorden ze wordt getrolled.

Peter Gillis

Als ze nog een paar kilo’s erbij krijgt dump ik deze batra b*tch.

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR!!!

Jimmy Saville

“Je weet nooit waar iemand mee dealt”. Dat is zo. 15 worstenbroodjes op een dag wegwerken zal niet meevallen.