Agent klaagt Chicago aan om zijn ras te veranderen om te protesteren tegen departement dat geslachtsveranderingen toestaat

2

Het verschil tussen rassen is minuscuul vergeleken met het verschil tussen de geslachten.

Gebaseerd op de meest fundamentele biologie is er geen enkele reden waarom je je geslacht zou kunnen veranderen en niet je ras.

New York Post:

Een politieagent uit Chicago klaagt de stad aan om zijn ras in zijn officiële documenten te veranderen, nadat de afdeling zei dat agenten vrijelijk hun geslacht zouden kunnen veranderen om aan te passen aan hun identiteit .

Mohammad Yusuf, 43, zei in een federale burgerrechtenzaak die vorige week werd aangespannen dat hij van plan is te veranderen van ‘Kaukasisch’, aangezien hij ‘momenteel identificeert als Egyptisch en Afro-Amerikaans’. De politie van Chicago staat hem echter niet toe zijn ras te veranderen.

De rechtszaak komt omdat de afdeling toestaat dat de ‘genderidentiteit van een officier wordt gecorrigeerd om overeen te komen met zijn ervaringen’, beweert Yusufs rechtszaak.

En de beslissing heeft invloed op de professionele vooruitgang van Yusuf, beweert hij.

Fox News Digital nam contact op met de politie van Chicago voor een verklaring en zei: “We geven geen commentaar op lopende rechtszaken.”

Volgens de rechtszaak beweert Yusuf dat hij herhaaldelijk over het hoofd is gezien bij promoties vanwege zijn ‘blanke’ ras. Deze promoties, zo beweert hij, zijn aan andere sollicitanten uit minderheidsgroepen gegeven, terwijl slechts heel weinig kandidaten naar blanke sollicitanten gingen.

De 20-jarige veteraan van de Chicago Police Department wijst in zijn rechtszaak op het promotiesysteem van de CPD dat “in het bijzonder” ten goede komt aan “minderheidskandidaten”, zelfs als ze niet goed scoorden op promotie-examens.

Advertisement

Na herhaalde afwijzingen beweert Yusuf dat hem werd verteld dat hij eerst een DNA-test moest overleggen voordat zijn ras in zijn dossier kon worden gewijzigd . Vervolgens verstrekte hij de resultaten van een genetische test ‘23 and Me’, die zijn afkomst en ras aantoonde, maar de afdeling zei uiteindelijk dat het ‘niet mogelijk’ was om zijn officiële staat van dienst te wijzigen, beweert hij.

De logica van trannies is dat een ziel op de een of andere manier in het verkeerde lichaam vastzit.

Als een ziel gevangen kan zitten in het lichaam van het verkeerde geslacht, waarom dan niet ook het verkeerde ras ?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
Petra
1 maand geleden

Genetisch gezien heeft deze meneer gewoon gelijk.

Ben benieuwd hoe dit gaat eindigen.

Ray
Ray
1 maand geleden

Geniale actie van deze agent.
We gaan nu zien hoe oprecht deze hele klucht is.