Canada betaalt 4 miljoen euro aan Oekraïne voor “gender-inclusieve ontmijning”

3

Volgens een regeringsverklaring van premier Justin Trudeau wil Canada Oekraïne steunen in zijn strijd tegen Rusland met verschillende projecten – waaronder 4 miljoen dollar om ‘gender-inclusieve ontmijning’ te bevorderen, meldt Apollo News.

Volgens een officiële verklaring wil de Canadese regering “een werkgroep over gender en diversiteit” financieren om Oekraïne te steunen. Maar alsof het nog niet gek genoeg is om een ​​land in oorlog te willen steunen met diversiteitsprojecten, gaat het bovendien niet om zoiets als gelijkheid in het leger. Maar over “het bevorderen van gender-transformatieve mijnopruiming”.

Op 24 februari werd het project op de website van de regering van premier Justin Trudeau geplaatst, samen met verschillende andere steunmaatregelen voor Oekraïne – waaronder 45 miljoen dollar voor “mijnbestrijding en cyberweerbaarheid”, 30 miljoen dollar voor een Canadees en Oekraïens samenwerkingsproject voor inlichtingendiensten, 15 miljoen dollar voor “veerkrachtige voedselsystemen” en 10 miljoen dollar om de geestelijke gezondheidszorg te versterken.

Tot nu toe klinken de maatregelen van de overheid op het eerste gezicht verstandig, want in oorlog heb je zowel cyberdefensie nodig als een functionerende voedselvoorziening en psychologen die getraumatiseerde mensen ondersteunen. Maar wat onder de kop ‘Toewijzing van middelen voor vrede, veiligheid en stabilisatie’ wordt vermeld, zou op zijn minst elke Oekraïense soldaat in verwarring brengen: ‘Genderspecifieke ontmijning voor een duurzame toekomst’.

In de beschrijving van het project van 4 miljoen dollar staat dat het HALO Trust-project tot doel heeft “de levens en het levensonderhoud van Oekraïners, inclusief vrouwen en binnenlands ontheemden, te beschermen”, “door de dreiging van explosieve munitie te elimineren”. Maar niet door de mijnopruimingssystemen te verbeteren, maar door “capaciteitsopbouw te bieden voor de belangrijkste nationale belanghebbenden” en “een gender- en diversiteitswerkgroep op te richten om gender-transformatieve mijnbestrijding te bevorderen.”

Advertisement

De Canadese regering laat in het midden wat dat uiteindelijk precies zal betekenen. Feit is echter dat het absurde project perfect past in het agressieve gelijkheidsbeleid dat premier Trudeau in eigen land al jaren voert. In 2017 werd een wet voor de bescherming en gelijke rechten van transseksuelen geïntroduceerd die ‘haatzaaiende uitlatingen’ tot een strafbaar feit maakte, toestond dat biologische mannen naar vrouwengevangenissen werden overgebracht en het recht op een discriminatievrije werkplek, inclusief gendertoiletten, voorschreef.

In 2022 werd het $100 miljoen kostende 2SLGBTQI+ Actieplan gelanceerd om de “discriminatie” en “stigmatisering” van zwarte, inheemse en raciale “LGBTI+” mensen verder te bestrijden. In 2023 waarschuwde de Canadese regering zelfs tegen reizen naar de VS, omdat sommige staten naar verluidt anti-queerwetten hadden aangenomen. In werkelijkheid gaan de hervormingen, zoals die in de staat Florida, over de bescherming van minderjarigen en vrouwen: maatregelen voor geslachtsverandering voor kinderen en jongeren en de deelname van mannen aan vrouwensporten werden verboden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Canada is van plan om kinderen gratis fentanyl te geven

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
2 maanden geleden

comment image

Dee
Dee
2 maanden geleden

“gender-transformatieve mijnbestrijding” Wat moet ik mij hierbij voorstellen? Gaan trannies daar mijnen ruimen? Op zich geen slecht idee. 😜️