Entertainment

Gerard Joling doet belofte: “Ik zeg Gordon zijn naam nooit meer”

Gerard Joling en Gordon hebben toch wel de gekste vriendschap van iedereen. Maar wat Gerard betreft is dat nu klaar. In De 538 Ochtendshow belooft hij namelijk nóóit meer de naam van Gordon uit te spreken.

Klaar met gezeur

Gerard Joling is woensdagochtend telefonisch te gast in het radioprogramma De 538 Ochtendshow, waar hij wordt geconfronteerd met de constante sneren over en weer tussen hem en Gordon. Gerard deelt toch nog even zijn mening over het feit dat Gordons nieuwe nummer pas 15.000 keer gestreamd is. “Dat is ook niet slecht, toch?” zegt Gerard sarcastisch.

Maar daarna zegt Gerard dus goed klaar te zijn met de constante ruzies tussen hem en Gordon. “Ik ben dat gezeur zo ongelofelijk zat met die Gordon. Weet je wat ik nu doe? Ik beloof plechtig om nooit meer zijn naam uit te spreken. En eigenlijk helemaal niets meer over die man te zeggen. Ik wens Gordon gewoon heel veel succes.”

Laten gaan

“Dat lijkt me het allerbeste”, vervolgt Gerard. “Het is ook de enige in heel Nederland waar dit soort dingen mee gebeuren. Ik heb met totaal niemand problemen. Alleen ik hoor af en toe uit die hoek wat. En ik roep zelf natuurlijk ook wel eens wat, laten we eerlijk zijn. Maar laat het lekker gaan.”

Sinds Gordon zijn nieuwe album heeft uitgebracht staat hij weer helemaal in de spotlights. In ieder programma gaat het wel over hem. Waarschijnlijk heeft hij er niet op gerekend dat zijn comeback alleen maar kritiek krijgt… Velen zeggen dat het vals is en Gordon zijn tijd nu wel heeft gehad, vooral de mannen van Vandaag Inside waren niet te spreken over de zangkunsten van Gordon: “Zou het dat nieuwe kapsel niet zijn dat over zijn oren hangt? Dat hij het niet meer kan horen. Hahaha. Dat kan toch? Hahahaha.”

11 reacties

Cup a Soup

Dat zouden meer mensen moeten doen

Filosoof des vaderlands

Dus plechtig beloven en in dezelfde zin hem nog benoemen….

Floris W.

Ik wil ook graag het verzoek doen aan Dennis en Jan om mijn naam nooit meer uit te spreken. Ik spreek hun naam echter nog wel uit, iedere maandagavond wanneer ik bij mijn moeder mag eten dan haal ik nog herinneringen van onze vriendschap op.

Gerard Joling

Gordon !

Gerard Joling

Gordon !

Gerard Joling

Gordon.

Test

Comments worden niet geplaatst

Hans

Gerard doet het slim, elk media momentje wat niet over hem gaan, toch zo draaien dat het over hem gaat. Dat doet hij bij deze Gordon. Maar ook op Tv bij VI.

Spekpeter

Voor ‘n zak pegels gaan ze gewoon weer samen toeren en tv series maken … mind my words!

Kwek

Laat ook maar zien dat Corrie echt geen stuiver meer over heeft. Hij wil ondanks ‘constante ruzies’ heel erg graag. En Gerard die waarschijnlijk als Dagobert Dik in het geld zwemt niet. Want totaal niet nodig.

Scooby Doo

Cordon bleu klinkt als…