Crypto analist
Altcoin

Topanalist voorspelt enorme stijgingen voor deze twee cryptomunten

De Bitcoin koers is de afgelopen periode explosief gestegen en dat heeft nu ook zijn weerslag op de rest van de markt. Vaak zie je dat stijgingen voor Bitcoin uiteindelijk resulteren in nog grotere stijgingen voor meer speculatieve projecten. Volgens de populaire pseudonieme analist Bluntz moeten we ons nu opmaken voor bullish koersbewegingen van twee memecoins.

Bullish over twee memecoins

Het gaat om het op Solana gebaseerde Dogwifhat (WIF) en PEPE. Voor zijn analyses maakt Bluntz gebruik van de Elliott Wave theorie, een benadering binnen de technische analyse die zich baseert op de psychologie van de massa.

Volgens de theorie ontwikkelen de koersen van financiële assets zich over het algemeen in golven. Een bullish-asset ziet op basis van de theorie vaak een correctie van drie golven, voordat het aan de volgende leg omhoog begint.

“WIF zit in essentie in een grote accumulatie-basis sinds het is begonnen met handelen. Hierin zien we impulsieve stijgingen en constante duidelijke correcties van drie golven, waarbij iedere keer een lager lokaal dieptepunt wordt bereikt.

Uiteindelijk breekt het uit die basis en schiet het verder omhoog. Velen zullen verrast zijn, maar de signalen zijn overal zichtbaar”, aldus Bluntz.

Als we naar de grafiek van Bluntz kijken, dan lijkt hij voor WIF een koers van 1,40 dollar te voorspellen. Op het moment van schrijven tikt de munt binnen op een koers van 0,6456 dollar.

Bullish over PEPE

Een andere altcoin die zich op de radar van de analist bevindt is PEPE. Bluntz deelt een grafiek waarmee hij suggereert dat PEPE recent een correctieve beweging van drie golven afmaakte.

Nu staat de munt volgens de analist op het punt om aan een rally richting de 0,0000032 dollar te beginnen.

Op het moment van schrijven kent PEPE overigens een hele goede dag. De munt klokt namelijk binnen op een koers van 0,000002716 dollar, waarmee het over de afgelopen 24 uur met 28 procent is gestegen.

Voor de afgelopen week staat er zelfs een stijging van 133 procent op de borden. Zodoende kunnen we stellen dat het seizoen van de memecoins weer voorzichtig lijkt uit te breken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Waarom blijven altcoins achter bij Bitcoin?
Crypto analist: Bitcoin gepiekt, het is tijd voor altcoins
CTO van Andreessen Horowitz bekritiseert memecoins als ‘riskant casino’
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?