'Opvallend verzoek van United-spelers zorgt voor verbazing op Old Trafford'

'Opvallend verzoek van United-spelers zorgt voor verbazing op Old Trafford'

27 februari - 18:41
10

Een deel van de selectie van Manchester United hoopte op een extra vrije dag, daags na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Fulham. Het verzoek, dat voor verbazing zorgde bij de technische staf, is echter afgewezen. Naar verluidt is Erik ten Hag niet op de hoogte van het bijzondere verzoek.

Zaterdag verloor Man United in blessuretijd van Fulham. Normaal gesproken komt de selectie van The Red Devils steevast bij elkaar op de dag na de wedstrijd, om uit te lopen en beelden terug te kijken. Enkele United-spelers hoopten daar na de nederlaag van afgelopen weekend verandering in te brengen: zij vroegen bij de technische staf om een vrije dag op zondag. Dat meldt The Guardian.

Dat verzoek zorgde voor gefronste wenkbrauwen op Old Trafford, gezien de gezapige vertoning van de ploeg tegen Fulham. De technische staf verkocht de spelers dan ook een 'nee'. Volgens The Guardian lijkt het erop dat Ten Hag zelf niet op de hoogte is van het verzoek.

Eerder dit seizoen druppelden er al verhalen naar buiten over klagende United-spelers, die zouden vinden dat Ten Hag ze te veel belast. De club uit Manchester is bezig aan een bijzonder wisselvallig seizoen en bezet momenteel de zesde plek in de Premier League. Het gat met nummer vier Aston Villa is nu acht punten.