Poetin aan de NAVO over het sturen van troepen naar Oekraïne: “Doe het en je hebt niet eens de tijd om met je ogen te knipperen”!

16

De meest directe nucleaire dreiging sinds de Koude Oorlog.

Poetin maakte duidelijk wat er met de Europeanen zal gebeuren als Oekraïne zich bij de NAVO aansluit en Kiev de activering van artikel 5 vraagt.

“Je zult niet eens de tijd hebben om met je ogen te knipperen als Oekraïne lid wordt van de NAVO en Artikel 5 activeert”, zei de Russische leider, waarmee hij duidelijk suggereerde dat er een nucleaire aanval op Europa zal plaatsvinden.

Concreet zei hij: “Als Oekraïne lid wordt van de NAVO en probeert de Krim terug te nemen met militair geweld, betekent dit dat Europese landen automatisch in een oorlogsconflict met Rusland zullen worden betrokken.

De capaciteiten van de NAVO en Rusland zijn onvergelijkbaar. We begrijpen het.

Maar we begrijpen ook dat Rusland een van de leidende kernmachten is.

En door sommige moderne componenten overtreft het zelfs velen.

Er zullen geen winnaars zijn. En jij zult degene zijn die tegen jouw wil dit conflict is aangegaan. Je zult niet eens de tijd hebben om met je ogen te knipperen als je artikel 5 uitvoert.”

Als Europa geen afstand neemt van de Zio-con oorlog tegen Rusland en maar blijft escaleren, krijgen we binnenkort kernwapens op onze kop.

Jan Paternotte en Sjoerd Riemer Sjoerdsma hebben dat verdiend, maar jij en ik niet.

We moeten deze gekken stoppen voor het te laat is.

Dit zijn drie berichten van alleen al gisteren:

Lees meer
WW3: NAVO-chef bevestigt dat 'Oekraïne zich bij de NAVO zal aansluiten'
Lees meer
De NAVO zal Oekraïne toestaan ​​binnen Rusland aan te vallen met F-16’s – Stoltenberg
Lees meer
Oorlog tussen Oekraïne en Rusland: NAVO- en EU-leden 'overwegen troepen naar Oekraïne te sturen'

Deze genocidale maniakale gekken streven een wereldoorlog en totale uitroeiing van de mensheid na.

Een andere conclusie is helemaal niet mogelijk.

Ze streven bewust naar een een nucleaire holocaust om hun valse messias te triggeren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anja
Anja
2 maanden geleden

Poetin zei ook dat het niet wil, dat niemand dit wil en dat hij daarom met Macron in gesprek is geweest.

Ik denk dat we in deze kwestie weinig tot niets kunnen doen. De soldaten zouden in theorie massaal kunnen weigeren om voor de NAVO te gaan vechten. Maar dat zie ik niet gebeuren. Wat WIJ kunnen doen is massaal kamerleden en leden van het Europarlement mailen, en hen laten weten dat dit niet onze keuze is, dat heel Europa in gevaar wordt gebracht als de activering van artikel 5 daadwerkelijk plaatsvindt. En hen verzoeken om te gaan aansturen op vredesonderhandelingen in plaats van voor nog meer miljarden aan wapens naar een toch al verloren Oekraïne te sturen.

En al ben ik geen fan van hem, het is te hopen dat Trump de verkiezingen gaat winnen, want dan is deze oorlog zo voorbij.

Frans H
Frans H
2 maanden geleden
Antwoord aan  Anja

Dream on, Anja.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Putin dreigt met een kernoorlog?

In Brussel, Londen en Washington staan de duivelaanbidders nu te dansen op de tafels van plezier, en ze laten de champagne knallen: “We naderen ons einddoel!!”

nikolaas
nikolaas
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

als luciferiaan kan ik je garanderen dat dat bs is….en wij zijn hierr niet verantwoordelijk voor…dat zijn jullie zelf met jullie lakse, tolerante, apathische en lethargische houding…
ik heb op de meeste protesten op de barricades gestaan, vanvoor….terwijl ik veel ‘antisatanisten’ een grote mond hoorden opzetten, maar wel steeds weer hun kat stuurden als het erop aankwam…misschien beter ‘s in eigen boezem kijken…
ps..onze ‘leiders’ zijn psychopaten….EN verkozen door een groot deel van de bevolking…wat zegt dat dan van die bevolking (waar ook jij toe hoort trouwens)?

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Spijtig dat Lord Jacob dit niet meer mag meemaken!
Hij zou zeer tevreden zijn.

Prikdienst
Prikdienst
2 maanden geleden

Lees ik als commentaar eronder niet dat dit om een uitspraak gaat van 7 februari 2022 toen Macron bij hem op bezoek was? Klopt dat? Hoe moet ik het duiden dat dit nu in het nieuws komt?

PearlDragon
PearlDragon
2 maanden geleden

Quote Poetin: “De capaciteiten van de NAVO en Rusland zijn onvergelijkbaar. We begrijpen het.

Het zijn deze woorden die ervoor gezorgd hebben dat de NAVO zich onaantastbaar waant en het conflict in Oekraine al zijn 2e jaar ingaat. Met een onnodig hoge dodental aan Russen en Oekrainers. Ook vergroot een dergelijke houding juist de kans op een kernoorlog want de NAVO ziet iemand die doodsbang voor hen is en die de rode lijnen die hij zelf stelt nooit nakomt. Waardoor de NAVO op een gegeven moment kan gaan denken dat ook dit een rode lijn is die hij niet na zal durven komen.

Wat Poetin de NAVO duidelijk moet maken is dat het helemaal niet zeker is dat ze een conventionele oorlog gaan winnen. De defensie in Europa is compleet uitgehold dus de NAVO moet het volledig van de VS hebben. Maar die heeft het logistieke probleem dat ze haar materiaal en troepen over de oceaan en half Europa moeten krijgen waartegenover Rusland beschikking heeft over een uitgebreide infrastructuur richting de wapenfabrieken achter de Ural.

Rusland heeft genoeg onderzeeers om de Amerikanen al kolosale verliezen te laten leiden voordat ze op het slagveld aangekomen zijn. Een welgemikte aanval op de paar diepzeehavens die Europa rijk is zal voor een tekort aan olie zorgen hier wat het ook lastig maakt om effectief oorlog te voeren. Daarnaast hebben we nog geen oorlogsindustrie die vergelijkbaar is met die van de Russen, en hebben we al een groot deel van onze wapens verspild aan Oekraine.

Tot slot zal deze oorlog existentieel zijn waardoor het voor Poetin geen probleem zal zijn om zijn bevolking te mobiliseren. Zal hetzelfde ook voor Biden geleden waarvan een groot deel van de bevolking denkt dat hij de verkiezingen heeft gestolen en een nog groter deel van de bevolking Oekraine niet eens aan kan wijzen op de kaart. Ook moet Poetin de VS erop zijzen dat ze niet eens een deuk kunnen slaan in een pak boter in hun strijd tegen de houthi’s

Dee
Dee
2 maanden geleden

En het schuim der aarde beschikt over enorme luxe schuilkelders waar zij denken te kunnen overleven.

John
John
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Zorg dat ze er nooit meer uit komen.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  John

Als het ‘plebs’ tot as is vergaan, wie is er dan over om daar voor te zorgen?

Andre
Andre
2 maanden geleden

Als gluiperd Rutte aan de knoppen mag gaan draaien bij NATO dan weet je het wel.

John
John
2 maanden geleden

Ik denk dat onze “lijders” van heel de EU plotseling heel dringend en heel lang met reces moeten naar onbekende bestemming.

Yaroon
Yaroon
2 maanden geleden

Een andere mogelijkheid is dat Putin en het Westen een één-twéétje doen om zo iets geheel onverwachts, terwijl niemand oplet achter de schermen iets uit te rollen

Het Westen/US laat al jaren en jaren zien dat als je niet toevallig tot het Westen behoort, andere plannen hebt en niet in het gareel wenst te lopen dat je dan al snel democratie over je heen kan kriijgen. De ene false flag na de andere bemoeienis. Wij zijn wat dat betreft dan ook alles behalve vriendelijk, en dat zien wij dan als volk, lekker genietend van alle welvaart en gemakken niet. Dat we zelf nu ook met allerlei zaken in de maling worden genomen (C19, klimaathoax, onzinnige wetten en regeltjes en het alsmaar duurder worden van zaken als voedsel, gas/licht etc,) dat laten we dan ook nog even buiten beschouwing.

Rusland is ook niet alles, maar ze hebben wel NAVO in hun nek, en er is een heel verhaal gaande voor ze daadwerkelijk zelf maar tot actie overgingen in het Oosten van. de Ukr,

Het probleem is dat Putin ook onderdeel is van diezelfde Elite, hij heeft ook zijn volk in de maling genomen met die Sputnik gifspuiten, hij is alles bij elkaar genomen mogelijk ook geen haar beter en de kans dat hij in de avonduurtjes telefonisch allerlei scenarios en plannetjes zit te smeden is zeker aanwezig, met ons allen als volk als slachtoffer… We kijken simpelweg naar een theatershow, met helaas de nodige slachtoffers…

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Yaroon
Researcher
Researcher
2 maanden geleden
Antwoord aan  Yaroon

U snapt het !

Yaroon
Yaroon
2 maanden geleden
Antwoord aan  Researcher

Het probleem is dat we allemaal kunnen discussieren tot we een ons wegen, maar echt zekerheid van wat er precies gebeurt heb je niet, zal je ook niet krijgen ook, en al helemaal wij, het onbenullig deel van het klootjesvolk niet.

Als je denkt op basis van bevindingen, intelligentie, logisch redeneren, allerlei fragmenten van bewijs en het vermogen al deze puzzelstukjes het enigszins passend te krijgen heb je nog steeds niet een fractie van wat er daadwerkelijk gaande is en besloten wordt….

Daarom is zoiets als stemmen op politici dan ook onnozel. Het is van oudsher een mooie ‘brood&spelen’ tactiek. Het volk in de waan laten dat ze iets kunnen bepalen, zo ook degene die op het podium staan en low-level wetjes en regeltjes de wereld in slingeren.
Achter het gordijn worden de grote, belangrijke zaken beslist. Het maakt niet uit hoe we van A naar B gaan, of dat nou linksom (noem een Timmermans) of rechtsom (een Wilders) is, B is hoe dan ook het punt waar we belanden. B is al bepaald.

Jan
Jan
2 maanden geleden

Misschien is het wel beter dat wij als westerse beschaving die bolsjewisten uitroeien voor eens en altijd. Hopelijk wordt Rusland weer een monarchie en is communisme voor altijd van de aardbodem verdwenen.