image 2024 02 27 130731

ZIEN: Vriend van Jutta Leerdam in gezicht geslagen na belediging

Entertainmentfeb 27 , 12:25
De spanningen tussen Jake Paul, de liefdespartner van Jutta Leerdam, en de Indiase bokser Neeraj Goyat zijn behoorlijk opgelopen. Jake zou naar verluidt een vertaalapplicatie hebben geïnstalleerd om de vechter online in diens moedertaal te beledigen. "Beledig me nu!", roept een verontwaardigde Neeraj, die speciaal naar 'Jake's stad' is gereisd om hem uit te dagen.

Confrontatie

Goyat stelt Jake, vergezeld door de vrouwelijke professionele vechter Amanda Serrano, ter verantwoording in zijn vaste sportschool. De 32-jarige beschuldigt Paul ervan een vertaalapplicatie te gebruiken om hem in het Indiaas te kunnen beledigen: "Jake Paul, ik ben een man van mijn woord. Ik ben hier. Ik ben in jouw land. Ik ben hier in jouw stad. Ik ben hier in jouw sportschool, man. Nu beledigen... Je gebruikt een vertaalapplicatie en je beledigt in de Indiase taal. Nu beledigen."

Jake geslagen

Jake lijkt er plezier in te hebben. Met een lichtzinnige glimlach laat hij Neeraj zijn emoties uiten. "Kom naar papa... Je kwam om mij te zien. Je wilt echter niet vechten... Luister broer, je kunt een beetje pochen niet aan. Zijn je gevoelens gekwetst? Heb ik je gevoelens gekwetst?... Luister broer, fuck jou drie keer, broer... Ik respecteer je omdat je man tegen man bent gekomen. Maar je wilt niet vechten."

Beelden

De woordenwisseling wordt pas fysiek wanneer Amanda tussenbeide probeert te komen en Paul de Indiër een duwtje geeft. De nagelafdrukken van Goyat zullen waarschijnlijk nog wel een paar dagen op Jake's nek te zien zijn. Bekijk de beelden hieronder.