Schapenwol gezocht tegen de slakken in de moestuin.
Volledig scherm
Schapenwol gezocht tegen de slakken in de moestuin. © Getty Images

Voor mijn moestuin ben ik op zoek naar gewone, vuile schapenwol

Lezers helpen lezersJoop wil de Grenslandtocht gaan wandelen en hoopt de routebeschrijving te kunnen lenen. Ed geeft zijn professionele tekentafel weg en Tineke zoekt naar een middel tegen slakken in de moestuin. Ad en Hans zwaaien tevreden af: ‘Dank voor alle warme reacties.’

  1. Reacties op sollicitant die afhaakt bij gebrek aan woning: ‘Laat bedrijven initiatief nemen voor huisvesting’
    14

    Reacties op sollici­tant die afhaakt bij gebrek aan woning: ‘Laat bedrijven initiatief nemen voor huisves­ting’

    ‘In de jaren 50 en 60 kenden de scheepswerven Gusto en Wilton Feijenoord in Rotterdam ook het probleem om personeel van huisvesting te voorzien. Beide bedrijven namen het initiatief om voor eigen rekening een flat te bouwen’ en ‘Georginio Wijnaldum dacht er goed aan te doen de situatie in het land van zijn broodheer te vergelijken met het toeslagenschandaal in ons land’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Reacties op mestproblematiek: ‘Verminder productie voor buitenland, dat scheelt heel veel’
    26

    Reacties op mestproble­ma­tiek: ‘Verminder productie voor buitenland, dat scheelt heel veel’

    ‘Diep respect heb ik voor de biologische landbouw en mensen die waardering hebben voor alles wat leeft en groeit’ en ‘Waar de publieke zenders zorgen voor een oase aan rustige en kwalitatief goede programma’s, brengen de commerciële zenders voor mij een hoop geroeptoeter’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.