Bloedbad in Wenen na slachtpartij – Afghaan vermoordt op gruwelijke wijze drie Thaise hoeren

0

De onmetelijke geneugten van diversiteit.

Hoererij is verboden in zowel Christendom als Islam. Alleen zijn Christenen dat vergeten en die ongelovige Thaise sletten zijn er al helemaal niet van op de hoogte.

REMIX:

Dit weekend werd Wenen getroffen door een bloedbad nadat een Afghaanse migrant drie prostituees had afgeslacht in een Thaise massagesalon die tevens dienst deed als illegaal bordeel. De politie zegt dat de man de misdaad al heeft bekend nadat hij zaterdag de hele nacht werd ondervraagd.

De drie vrouwen, die tientallen keren werden neergestoken, werden vrijdagavond en zaterdagochtend vermoord. De meisjes werkten bij de Asia Studio, die op de homepage reclame maakte voor zijn diensten met een lijst van medewerkers, die worden omschreven als ‘zo zoet als suiker’. De vrouwen hadden namen als Xixi, Jimmy, Erni en Bella, waarvan de politie denkt dat ze waarschijnlijk nep zijn, met diensten die in prijs variëren van € 40 tot € 499.

Volgens de politie richtte de 27-jarige Afghaan zich op de vrouwen met een mes, waarbij drie van de meisjes werden afgeslacht, terwijl een andere dienstdoende vrouw zichzelf opsloot in een kamer. De ooggetuige, die de moordverdachte nooit daadwerkelijk heeft gezien, vertelde de politie dat ze het geschreeuw van haar collega’s vanuit een andere kamer hoorde. Ze slaagde erin ongedeerd het bordeel te ontvluchten, maar de politie omschrijft haar als ‘ernstig getraumatiseerd’.

De scène van geweld was blijkbaar verspreid over de erotische massagesalon, waarbij onderzoekers ‘vreselijke beelden’ beschreven. Volgens de Oostenrijkse krant Kurier werden de vrouwen zo vaak geslagen, misvormd en gestoken dat de politie aanvankelijk moeite had de slachtoffers te identificeren.

De politie zegt dat ze de man hebben ontdekt met het moordwapen nog op zijn lichaam, verstopt in een struik. De verdachte vluchtte vervolgens voor de politie, maar werd onder een brug aangehouden. Omdat hij weigerde zijn wapen te laten vallen, moesten de agenten een taser inzetten.

Advertisement

De man werd vervolgens met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, die hij opliep toen de meisjes in het bordeel voor hun leven vochten.

Een motief voor de moord?

De politie vermoedt dat de Afghaanse verdachte, die sinds 2022 voortdurend asiel aanvraagt, mogelijk laat in de avond de erotische studio is binnengekomen en mogelijk de laatste gast is geweest. De vrouwen die daar werkten, hebben mogelijk geprobeerd hem weg te sturen, wat volgens de politie ‘een belediging van zijn eer’ kan zijn geweest, waardoor de man in woede uitbarstte. De politie omschrijft de moorden als bijzonder wreed, aangezien de meisjes tijdens de aanval tientallen keren zijn neergestoken.

De verdachte bekende de moorden nadat hij de hele nacht door de politie was ondervraagd. Het is onduidelijk of hij onder invloed was van drugs of alcohol.

APA meldt echter dat de man, wiens woonplaats is vermeld in een asielzoekerscentrum in Karinthië, de messen specifiek heeft gekocht met het doel zich op de prostituees te richten, wat erop wijst dat het bloedbad mogelijk van tevoren was gepland.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Duitsland is vastbesloten het Thaise hoerenprobleem ook op te lossen en heeft voor dat doel een leger van 44.000 hoerenmoordenaars ingevlogen.

Pakistan deporteert Afghanen omdat ze aanslagen plegen – Duitsland neemt er 44.000 op

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties