Entertainment

Ex-minnares Theo Maassen doet verhaal: ‘Hij was heel charmant’

theo maassen ex

In een interview van bijna dertig minuten lang doet Angela, de ex van Theo Maassen, haar verhaal. Het is voor het eerst dat er een echt interview is verschenen van betrokkenen over de huidige situatie.

Ex-minnares Theo Maassen doet verhaal: ‘Hij was heel charmant’

Vorige maand verscheen er in de Privé een opmerkelijk dossier over Theo Maassen, waarin werd gemeld dat de presentator beschuldigd wordt van huiselijk geweld. Eerder had de VPRO al een gesprek met hem gevoerd naar aanleiding van signalen. In gesprek met Shownieuws doet zijn ex-partner nu haar verhaal. “Het was wat onstuimig de laatste week. Ik snapte niet zo goed hoe dat werkt met media. Vrienden van mij hadden me al gewaarschuwd van: ‘Angela, ga maar niet te ver in het media-gebeuren’.” Hoewel ze gewaarschuwd was, heeft ze toch de media opgezocht.

“Ik wilde eigenlijk in de podcast vertellen hoe het allemaal gekomen is. Dat ik dus niet een of andere homewrecker was die achter getrouwde mannen aanzat. Het was namelijk zo: ik sportte hier in de gym en hij sportte daar ook en we kwamen met elkaar in contact. Toen heeft hij echt negen maanden heel veel werk van me gemaakt. Hij probeerde mijn nummer te krijgen, hij was heel charmant en we werden echt vrienden. Maar ik wilde mijn nummer niet geven want ja, het was een getrouwde man”, aldus Angela. Na een tijdje gaf Angela toch toe aan zijn charmes en kregen de twee een romantische band, dit duurde ongeveer twee jaar.

Meldingen bij politie

In het gesprek geeft Angela ook aan dat ze contact heeft gehad met de vrouw van Theo. “Toen zei ze: ‘Ik zit hier thuis inmiddels een week met een gebroken neus’. Dat had ik nooit van hem verwacht.” Angela heeft na het delen van haar verhaal niets meer van hem gehoord. Volgens haar ligt er momenteel een dossier over Theo, omdat ze herhaaldelijk meldingen heeft gedaan bij de politie en Veilig Thuis. Alleen de meldingen van Angela zullen niet genoeg zijn. Zonder een formele aangifte kan er niets ondernemen worden.

9 reacties

FRED VAN ZEEL

Figuurlijk gesproken wanneer je in je relatie je neus hebt gestoten,
dan ken je ook zeggen
“Een gebroken neus”
.
Maar volgens het woordenboek:
“Zijn neus stoten” betekent
Een weigerend of kleinerend antwoord krijgen.
.
Dus waar gaat het over als
je in je relatie je neus hebt gestoten?
Kortom.
Laat Theo Maassen met rust.

kastanjebruine krullenbol *

Een charmante vrouwenmepper, dat scheelt.

Vieze Joop

Theo is een goede vent eerst trap die je helemaal in elkaar en dan geeft die je een bloemetje echt een charmante vent. Man man man

P L I E N

Fijn om te weten dat het B E W I J S voor de volle 100% bestaat uit welgeteld één whatapp-berichtje,
en dat de ontvanger geen foto’s of ziekenhuisopname kan melden.
En degene die een gebroken neus zou hebben zegt dat het niet zo is.
.
Kunnen we dan nu ophouden over dit onderwerp? Theo Maassen is onschuldig.

Hans Teeuwen

Heel charmant tot dat de vlam in de pan gaat en hij je een gebroken neus mept.

Freek Vonk

Ongelofelijk, ze zijn er nog de echte originele sterke neanderthalers , de echte nederlanders bestaan nog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natnek

Theo heeft microcefalie

Spekpeter

Charmant voor of na het kickboksen?

sjakie

Het is knap dat iemand het met een verlepte, uitgewoonde, geschminkte, “vrije” vrouw langer dan 1 seconde uithoudt.

Dat soort types begrijpen niet waarom ze woede oproepen, of mannen een “midlifecrisis” krijgen