Entertainment

Monique Westenberg zit brasserie Rachel Hazes dwars: ‘Team Monique’

monique westenberg rachel hazes

Het is nog maar twee weken geleden dat Rachel Hazes de deuren opende van haar brasserie Casa Hazes in Spanje. Ze vluchtte uit Nederland omdat ze hier met iedereen ruzie heeft, maar nu heeft ze ook al bonje in Torremolinos!

Monique Westenberg zit brasserie Rachel Hazes dwars: ‘Team Monique’

Rachel Hazes is ons land ontvlucht en runt nu een of ander brasserietje in de ordinaire Spaanse badplaats Torremolinos. Je zal er dan ook niet van opkijken dat ze ook daar nu ruzie heeft gekregen. “Het waren twee hele mooie weken, maar ja, nu schijnt er toch wel het een en ander mis te gaan, hè, Bart, hebben we van bronnen gehoord in Torremolinos”, zegt Patty Brard in Shownieuws.

Dit zou onder andere te maken hebben met Annemarie, de moeder van Monique Westenberg. Zij zit minstens de helft van het jaar in Spanje. Monique en Rachel liggen elkaar absoluut niet, en dat zou dan ook precies de reden zijn waarom de buren geen fan zijn van de brasserie.

De grote vriendenkring van Annemarie zou er namelijk voor hebben gezorgd dat Rachel allesbehalve welkom is. Ook zou het grote deel van de Nederlanders in Torremolinos in ‘team Monique’ zitten.

“Leggen het aan met de klanten”

De buren van Rachels zaak zouden vaak geklaagd hebben over het geluid. “Er zouden inderdaad mensen geklaagd hebben over het geluid, maar dat hebben we niet bevestigd gekregen. We hebben echt wel eromheen gebeld, omdat we van verschillende bronnen eigenlijk hoorden dat er inderdaad stront aan de knikker is”, vertelt presentator Bart Ettekoven.

“En er schijnt allemaal nieuw personeel rond te lopen dat zelf ook nogal wat biertjes en shotjes lust en ook wel héél klantvriendelijk is, als je begrijpt wat ik bedoel”, zegt Patty Brard. Klantvriendelijk, daar is natuurlijk niks mis mee, maar Patty bedoelt het natuurlijk anders. “Die leggen het af en toe aan met de klanten en dat is ook niet helemaal de bedoeling.”

Rachel nam de zaak over van de Nederlandse Melanie Beense, de dochter van zanger Peter Beense. Zij vertelde in gesprek met Shownieuws dat zij het nieuwe personeel nog een maand lang zou inwerken. Inmiddels zijn ze twee weken verder en is Melanie er niet meer… Dat zegt ook genoeg over de gang van zaken.

5 reacties

Official Peter G

Wie begint er nou ook een zaak in torremolinos alleen maar bejaarde uit nederland die geen geld hebben voor marbella en alleen maar kunnen zeiken de zaak heeft ook problemen met de fundering door alle bezoeken van walrus peter beense

Milko

Schandalig het tegen elkaar opzetten van menschen

P L I E N

Tsja,
Als je geen horecabloed hebt dan wordt het helemaal niks.
Mij persoonlijk zou het niks verbazen
als Melanie reeds na
een dag of wat al in de gaten kreeg
dat het inwerken
wel een jaartje of twee zou gaan duren.
In plaats van twee weken.
Een geslaagd cafe heeft goede leiding nodig
anders gaat het personeel een
loopje met je nemen.
Ga voor de aardigheid maar is
kijken naar de toiletten, die zijn smerig.
De frituurpan ruik je halverwege de straat al, nieuw vet is géén overbodige luxe.
En een schone bar heeft geen wolk biervliegjes boven de glazen.
Ook niet als het warm is.
.
Succes Rachel.
Volgend jaar café in de verkoop doen?

Scooby Doo

Is er al in de bar een pees kamertje ingericht? Ik vraag dit namens een groepje grijze bejaarden!

Natnek

Monique is wel een milfje, maar blijft ook kermisvolk. Net als de rest van dat zooitje ongeregeld.