Entertainment

Beelden: de ruim twintig jaar oudere partner van Hélène Hendriks

hélène hendriks

De presentatrice blijkt met een veel te oude man te gaan, terwijl zij ongetwijfeld beter/jonger kan krijgen. Hopelijk is ze wel gelukkig in de liefde en is leeftijd in dit geval maar een getal...

Partner geheim gehouden

Eerder was Hélène Hendriks erg terughoudend als het gaat om details over haar relatie, vooral over haar partner. Dit heeft ze eerder laten weten in een interview met weekblad Story. Hoewel ze er zelf dus liever niet te veel over kwijt wilde, is de ‘partner’ nu dus toch onthuld.

In tegenstelling tot bekende andere Nederlanders, die vrijwel alles delen met hun volgers, verkiest Hélène Hendriks meer privacy. Ze heeft de harde kant van het publiek gezien wanneer een BN’er of diens partner onder vuur komt te liggen. “Men weet dat ik er een van een drieling ben”, legt ze uit. “En ik heb een relatie. Meer hoeft men niet te weten. Ik ben gelukkig met hem, maar hij wil niet in de belangstelling staan en dat respecteer ik. Presenteren is mijn werk en thuis is thuis.” Hoewel ze niet getrouwd is met haar partner, hebben ze wel een geregistreerd partnerschap. Ook bezitten ze een woning die ze in 2021 hebben gekocht voor ongeveer 1,5 miljoen euro.

Beelden: De ruim twintig jaar oudere partner van Hélène Hendriks

Het Instagram-kanaal Reality FBI heeft een onderzoek gedaan naar het liefdesleven van Hélène Hendriks, ze hebben ontdekt wie de gelukkige man is. De partner van Hélène Hendriks blijkt de aanzienlijk oudere Frans Vinju te zijn. ‘Op basis van onze bevindingen vermoeden wij dat Hélène Hendriks al geruime tijd een relatie heeft met de minstens 22 jaar oudere Frans. Beiden hebben een achtergrond in de hockeywereld, wat een sterke aanwijzing is. Hoewel we geen exacte leeftijd konden achterhalen, vierde hij zijn 60e verjaardag in 2018. Dit maakt het schatten van zijn leeftijd een stuk eenvoudiger.’ RealityFBI heeft ook Hélène zelf benaderd voor commentaar. ‘We hebben Hélène eerder op de avond om bevestiging gevraagd, maar zij heeft nog niet gereageerd,’ meldt het kanaal.

Bron: Instagram @reality_fbi

13 reacties

mate van Rossem

Weer een vrouw met een papa-complex. Jan, niks voor jou die Hélène?

P L I E N Hater

Wat is Hélène toch een lekker wijf, ik geef deze oude snoepert groot gelijk!

Vieze Joop

22 jaar verschil heeft die het goed voor mekaar die oude bok
Alleen snap ik haar niet heeft ze een vader complex. Ik weet al wat ze in de slaapkamer zegt
Pappa ik ben stoute meid geweest. Lekker man

Joep S

Helene hield altijd al van een wat rijper worstje

Official Peter G

Helene ik ben ook een oude man met veel geld bel me even john de mol kan je aan mijn nummer helpen

Scooby Doo

Een dagelijks ritje op grijze haren. Gruwelijk.

Barry Gibson

Lekker Jan.
Ga jij nou ineens bepalen dat Helène een ‘veel te oude’ levenspartner heeft?
Wat zeggen de mensen eigenlijk over jouw vrouw?

Cafe dn Breda

Dit was in Breda en omgeving al veel langer bekend. Snap niet dat het nu zo’n ding is. Eerst dacht half nl dat ze een vriendin had. Want ja waarom zo gesloten. Nou zie hier, ze heeft een vriend die haar vader had kunnen zijn.

Natnek

Er is toch verder ook weinig aan aan hélène?

Hamton

Is mijn achterneef .. hij is van 1964 dus 17 jaar ouder en ze zijn al ruim 20 jaar heel gelukkig samen. Jammer dat het uitgekomen is, maar ik ben ook wel verbaasd dat het nog zo lang duurde.

Johan Derksen

ach dat komt door mij ook, ik lik haar vaak grondig ook van achter, ze is ook gek op grijze snorren en rijpe sigaren/whisky mannen stemmen, ik begon gewoon in haar oor te fluisteren over haar hol, en van het een kwam het ander, ze kan gewoon niet stoppen hahahahahahaaaa.

wilfred

hmmmmm zeker leuke vrouw kwam er wil eens tegen bij de shell wil bij de snack afdeling ze zij verkopen hier ook warme worsten ik zij zeker die die van mij maar hmmmmmmmmmmmmmmm

Frea

Liefde telt geen jaren!