Entertainment

‘Mensen zijn heel aardig tegen mij, is dat omdat ik Eva Jinek ben?’

Eva Jinek

Volgens Eva Jinek kijken mensen toch anders naar haar, omdat ze een ‘bekende presentatrice’ is. Dat laat de dame weten in een uitgebreid gesprek met Mezza. Ook leren we dat Eva al een beetje gewend is aan haar grotere gezin.

‘Mensen zijn heel aardig tegen mij, is dat omdat ik Eva Jinek ben?’

Raakt Eva Jinek niet vervreemd van de wereld, omdat ze o zo geweldig is? “Ik denk dat er iets aan je perceptie kan veranderen”, legt de blonde vrouw uit. “Mensen kijken toch anders naar je als bekende presentator. Als ik een winkel binnenkom, dan zijn mensen heel aardig tegen mij. Is dat omdat ik Eva Jinek ben? Of zijn dat gewoon aardige mensen? Daar moet je je wel van bewust zijn. Als wij gaan repeteren vraagt de gastvrouw: wil je wat drinken, Eva? Ik snap het, want als ik moe ben en ik ben niet scherp, dan is de uitzending niet goed. Maar jongens, er staan nóg vijftien anderen hè. Redacteuren, camera- en geluidsmensen, regie. Zij willen misschien ook koffie. Niemand zegt: ‘Joh, Eef, haal jij anders een keer koffie voor iedereen.’ Als je daar niet over nadenkt, ga je het normaal vinden dat iedereen altijd voor jou koffie haalt.”

Eva Jinek is naar eigen zeggen een ‘mazzelaar’, omdat ze op haar veertigste en 45ste nog een kindje heeft gekregen. “Dat is een groot geluk”, zegt ze. “We gingen bijvoorbeeld voor het eerst als gezin naar Leiden. Met z’n viertjes in de auto. Dex (partner, red.) achter het stuur, ik ernaast, kindjes achterin. Wandelen door de stad waar ik heb gestudeerd. Salo in de wandelwagen. Met die lekkere dikke wangetjes. We hebben daar rondgelopen, gewoon rondgelopen. (…) Ik heb een stuk gember gekocht bij een supermarkt. En toen zijn we weer naar huis gegaan. En ik vond het héér-lijk.”

Eva Jinek: ‘Er gebeurde niks bijzonders, maar ik vond het helemaal het einde’

Er rollen zelfs tranen over de wangen van Eva Jinek. “Weet je, het was in al z’n ontzettende eenvoud een geweldige middag. Ons eerste uitje met het gezin. Er gebeurde niks bijzonders, maar ik vond het helemaal het einde.”

9 reacties

P L I E N

Wat heerlijk.
Net als een echt gezinnetje.
Wandelen door Leiden.
Nou nou. Dat is een hele belevenis.

En volgende maand met het hele gezin
naar Blijdorp.
Auto parkeren, zoeken naar een plekje
en natuurlijk niet het gehannes met de parkeermeter niet vergeten (“Schat. Weet jij het kenteken van onze BMW nog? Haha 🙂
En dana met de kinderwagen langs de aquaria en de ijsberen enzovoorts
Jaja
Het leven is één grote ontdekkingsreis voor Eva.
Hele volksstammen zijn haar voorgegaan by the way, die hoor je hier niet over

The real Freek

Ik mis mijn Evaatjuh. Kon altijd mijn noordelijk groene anacondaatje in al haar holletjes kwijt. Maar ze bleek een huismutsje te zijn die op huismutsen viel vandaar dat ze haar holletje laat vullen door pielemuisje Dexter.

Arie met *

Als ik gember koop steek ik het in mijn harige arie vanwege het branderige gevoel

Anjer *

@ Arie met *
Ik doe zelf altijd mijn wijs vinger in de sambal oelek en dat schuif ik hem in mijn bruine anjer *

Spekpeter

Sliert kattekots

Bennie

Oef dit Tjegischje huurtje is van dichtbij nog veul lilleker.

Vieze Joop

Die eva zou ik één keer in de
Amerikaanse hol willen gaan en oprekken dat monster

Peter G aka de gehaktbal op pootjes

Iedereen is aardig voor haar? helaas ben ik de omhooggevallen golddigger nog niet tegen gekomen!

EO

je hebt wel iets weg van een poolse saaie non, ze hebben eerbied voor je denk ik.