Nieuwe topprioriteit Ajax is bekend: 'Ze hebben een lijstje van vijf kandidaten'

26 februari 2024, 17:43
Foto: © Imago

Ajax werkt aan de komst van een nieuwe ‘directeur of manager transfers’, zo weet Mike Verweij. Die persoon zal de verantwoordelijkheid dragen over het transferbeleid. Momenteel neemt hoofdscout Kelvin de Lang de honneurs waar als technisch directeur van Ajax.

Ajax heeft per 15 maart een nieuwe algemeen directeur, Alex Kroes, en blijft bezig met de invulling van de directiefuncties. Er wordt actie verwacht vanaf het moment dat Kroes in dienst treedt.  

Artikel gaat verder onder video

“Ajax is nu vooral bezig met een directeur of een manager transfers. Daar hebben ze een lijstje van vijf voor”, zegt Verweij in de podcast Kick-Off. “Ik weet niet wie er op het lijstje staan. Daar is Ajax nu vooral heel druk mee bezig. Dat wordt cruciaal in de transferzomer.”

Ook zal Ajax een nieuwe hoofdtrainer benoemen, verwacht de journalist. Interim-trainer John van ’t Schip zal niet gepromoveerd worden tot hoofdtrainer. “Dat er een nieuwe trainer komt, is duidelijk. Zelf als Van ‘t Schip het wel zou willen, denk ik dat Ajax het niet zou willen. Ik denk dat elke algemeen directeur die nieuw binnenkomt zijn eigen trainer zal aanstellen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ria vandenhoek
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ga mij dan allemaal eens vertellen wie van het schip moet overnemen dan welke gek stapt erin met dit elftal niemand dus niet meer zeiken

Ajeto!
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ik zou Tugel wel voor de groep willen zien. Mooi man als hij als een idioot langs de zijlijn staat te springen en te schreeuwen. Dan kan je zo de snollebollekes erop los laten, van links, naar rechts

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Tugel? Die bestaat niet. Wel Thomas Tuchel. Letterlijk onbetaalbaar. Wie zou het willen doen met dit team? Is niet aan de orde, het team wordt sowieso overhoop gegooid.

CG
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Overigens ziet ik van Gaal echt veeeeeel minder dan als gedacht als adviseur o.i.d. !!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen