Entertainment

Gordon: ‘Ik heb zes kussens in mijn bed, daar slaap ik heel lekker mee’

Gordon

Gordon Heuckeroth heeft er vrede mee als hij de rest van zijn leven vrijgezel zal blijven. Dat laat de man weten in het radioprogramma ‘De Perstribune’. Volgens Gordon is de ‘hunkering’ nu echt weg. Gelooft hij het zelf?

Gordon: ‘Ik heb zes kussens in mijn bed, daar slaap ik heel lekker mee’

“Je weet nooit wat er op je pad komt”, legt de 55-jarige Gordon uit. “Maar de hunkering is echt wel weg, door het afgelopen jaar. De man heeft geen behoefte meer om met iemand zijn leven te delen. “Ik heb zes kussens in mijn bed, daar slaap ik heel lekker mee. Er is niet meer plek.”

Heeft Gordon nog wel s*ks? “Ja, maar op een heel andere manier. De hunkering om zo nodig met iemand samen te moeten zijn, is weg.” Over zijn relatie met Gavin wil meneer niets meer zeggen: “Dat is echt verleden tijd.”

Ook leren we dat Gordon opnieuw een gescheurde meniscus heeft. Altijd balen natuurlijk. “Ik word binnenkort geopereerd”, zegt hij daarover. “Ik heb een scheur opgelopen toen ik met mijn knie tussen een tafel en stoel zat en mijzelf draaide. Het gaat een paar maanden goed, maar elke drie, vier maanden schiet het eruit. En dat is de hel, kan ik vertellen.” Momenteel loopt Gordon op krukken. “Ik weet nog niet precies wanneer ik word geopereerd. Maar als dat gebeurt, laat ik de rest ook gelijk doen, hahaha.”

Gordon: ‘Dan denk ik: heb je niets anders in je leven? Ga wat doen!’

Kennelijk raakt Gordon er nog steeds niet aan gewend dat hij een zogenaamde ‘mediafenomeen’ is. “Ik raak er maar niet aan gewend dat er cameraploegen buiten staan te wachten voor een paar quotes van mij. Dan denk ik: heb je niets anders in je leven? Ga wat doen! Wat wil je van me horen?”

13 reacties

Nemmie

Hij kan die 6 kussens beter in zijn bakkes proppen met dat valse gezang van hem.

Herbert Joeks

Gordonzola, een blauwe schimmelkaas die ruikt naar aars en smaakt naar zaad

Bart de graaf

Hij zal het ook lekker vinden als ik met mijn gehandicapte lichaampje er tussen kom liggen en met hem een potje gaan zwaardvechten

Giel de la Tourette

@ Bart de graaf misschien kunnen we een sch sch schi schit schizo ffffff f*ck h0er lik lik schizofrenie kw kw kwaa kwaaark h0er kwartet heh heehhhhh hebb bbb en dan

HR-manager

Het staat mooi op zijn cv: suikerziekte, psoriasis, reuma, geestelijke stoornis (ADHD, Borderline + de rest) en nu dus de meniscus.

Floris

Gordon overweeg je besluit nog eens over het komen in de RP uitzending , ze schenken daar bocht waar je je behang nog niet mee van de muren af wil stomen amice .

remspoor

Wat zou het mooi zijn als de volgende vlam een van die kussens in zijn gezicht drukt tijdens de remspoorslaap.

Scooby Doo

En die kussens getverderrie als uv lampje op schijnt ga je gehijd over je nek.

Robin

Mm… zouden die kussens hem kunnen smoren ? Zijn we eindelijk van die ellendeling af… Dacht trouwens dat ie naar Dubai geëmigreerd was dus wat doet hij dan steeds weer in Nederland?

Vieze Joop

Dat zal die hard nodig hebben een kapotte a n u s .
Koop een touw en stop met zingen

Trekpop Dennis

Als je maar lekker genoeg aan mijn touwtje trekt slaap ik ook heel lekker

Scooby Doo

Ach ja, stom stom stom, nu weer ik waarom veel comments onder Gordon niet worden geplaatst. Roddelpraat heeft Gordon geronseld om deel te nemen in een uitzending. Als dat uiteraard ooit zo ver komt. En dan is er dus censuur. Iets van meten met twee maten.

Natnek

Heaumeau.