Columns

Jan Roos: Gordon en Pechtold durven wel/niet

jan roos column

Nou nou nou, dat was me een heerlijke vakantie zeg. Maar net zoals dat altijd gaat kom je op een dag ook terug. Dus ik ben er weer en zal aanstaande uitzending ook gewoon weer van de partij zijn. Ik zag dat mijn vervanging van hoog niveau was. Dan heb ik het over Bardo, niet over dat geval in het midden. Wat Tukkertje wel aantoont is de absurditeit van het hele trans-gebeuren. Maar ik ben bang dat het hem niet om het statement te doen is, maar meer om de aandacht.

Jan Roos: Gordon en Pechtold durven wel/niet

Heb ik dan tussen de bergen dan niets meegekregen van hoe het in BN’erland ging? Jazeker wel, ik heb me doodgelachen om het kattengejank van Gordon bij zijn rentree als zanger. Toen ik uitgelachen was hoorde ik dat ie bij ons te gast zal zijn. De vorige keer dat hij dat aankondigde, kwam ie ook niet, dus ik denk zomaar dat hij nu weer af zal zeggen. Als ie wel komt, wordt het natuurlijk legendarisch. De beste man is door niemand zo vaak beledigd als door mij. Dus dat moet hilarisch worden.

Jan Roos: “De vorige keer dat hij dat aankondigde, kwam ie ook niet, dus ik denk zomaar dat hij nu weer af zal zeggen.”

Wat ik ook meekreeg tijdens het après-skiën was dat Alexander Pechtold iets te zeggen had over ons. Op Radio1 kon de voormalige D66-leider vertellen dat wij “ranzige journalisten” zijn en dat we het verhaal van Dennis “in context moeten plaatsen”. Ik zal even simpel reageren. We zijn geen journalisten. Nooit geweest ook. En weet je wat ik ranzig vind? Om als je je minnares zwanger maakt haar te dwingen abortus te plegen en als ze dat niet doet het kind niet te erkennen en er dus niet voor zorgen. Dat vind ik nou ranzig. En weet je wat je ook in context moet plaatsen? Dat je als leider van een politieke partij van een Canadese diplomaat een penthouse cadeau krijgt en die accepteert. Dan ben je namelijk een corrupte boef. Dus dan lijkt het me wel netjes om je grote muil op de radio te houden over iemand anders.

10 reacties

Floris Wyers

Ik heb zojuist met dhr Pechtold gesproken over wat Jan zei en er komt een housetour van zijn penthouse aan!

Fan Toompje

Dat jullie geen journalisten zijn hoef je niet uit te leggen hoor Jan want dat blijkt week in week uit met andermans nieuws .
Het enige wat roddelpraat nog een beetje in leven houd zijn de helden van de comments die nog wat publiek trekt

Vieze Gerrit H.

Wat vorige week helemaal pas schandalig was is dat er vorige week bij de reguliere en extra uitzending slechts 1 commance was. Meer Floris met bloksnor! Meer commance!

ridder Floris

had me bij de terugkomst van jan
wel een leuker verhaal verwacht dan iets over
gordon en pechtold

P L I E N

Jan heeft gelijk

Henk

Zoals Bardo als zei tijdens de uitzending: ‘beide ksn ook waar zijn’.

Joyce

Walgelijke man die Jan

Top

Gordon en Pechtold kunnen zeggen wat ze willen omdat ze toch nooit op Tv worden aangepakt. Ze zitten immers bij dat selecte groepje wat altijd wordt uitgenodigd. Ongeacht wat.

Chaffeur vrachtauto

Pechtold is een zak hooi. Ik heb als vrachtwagen chauffeur al vaak zat problemen gehad met de keuring bij zijn CBR. En dan nee niet lichamelijk, maar organisatorisch. Het is een puinzooi en wachttijden van 9 maanden zijn geen uitzondering. Lekker is dat als je je rijbewijs nodig hebt voor je werk. Het maakt Pechtoldje geen zak uit, die heeft een prive chaffeur.

Natnek

Pechtold moet h@ngen. Vierendelen het liefst.