Plotseling gestorven: Fauci loog en honderdduizenden kinderen stierven als gevolg van COVID-vaccinatie volgens het geheime CDC-rapport

6

Gedurende 2021 stond dr. Anthony Fauci keer op keer op het podium, waarbij de felle lichten van de camera’s hem verblindden terwijl hij naar de natie keek. Met vaste hand hield hij een flesje met het Pfizer COVID-19-vaccin omhoog en beloofde dat dit de sleutel zou zijn om Amerika en zijn kinderen te beschermen tegen de ‘dodelijke’ COVID-19-ziekte die het land zogenaamd teistert, meldt The Exposé.

Maar wat het publiek niet wist, was dat de waarheid over de veiligheid van het Covid-vaccin diep verborgen was in Fauci’s eigen leugens en bedrog en vertrouwelijke documenten van de Amerikaanse regering en Pfizer.

Fauci gebruikte propaganda, leugens en manipulatie om ouders te dwingen hun kinderen te laten vaccineren.

Maar het gewicht van de verloren levens is snel op hem en de natie neergestort, nu uit een geheim rapport van de Centers for Disease Control (CDC) is gebleken dat bijna een half miljoen kinderen en jonge volwassenen stierven binnen een jaar na zijn noodlottige aankondiging . 118.000 van die sterfgevallen zijn vermoedelijk te wijten aan de gevaarlijke bijwerkingen van het Covid-19-vaccin.

Het CDC-rapport zou wijdverspreide verontwaardiging moeten veroorzaken en op de voorpagina van elke grote krant moeten staan. Maar in plaats daarvan werd en zal er een oorverdovende stilte heersen. Ondanks het duizelingwekkende dodental zal het rapport worden begraven en onder het tapijt worden geveegd.

De reguliere media, verteerd door overuren om het publiek af te leiden met propaganda over de oorlog in Oekraïne, de vermeende klimaatverandering en de crisis in de kosten van levensonderhoud, hebben geen aandacht besteed aan de verwoestende gevolgen van het bedrog van dr. Anthony Fauci en zullen dat ook niet doen.

Het publiek zal in het ongewisse blijven en de Amerikaanse regering zal snel actie ondernemen om haar eigen betrokkenheid bij de tragedie te verdoezelen. Terwijl dr. Fauci stilletjes zijn ‘pensioen’ aankondigde in augustus 2022.

Het is allemaal business as usual en gewoon weer een dagje op kantoor. Maar het is ook een schokkend gebrek aan transparantie en verantwoordelijkheid, en de bevolking van de Verenigde Staten zou voor altijd achtervolgd moeten worden door de levens die verloren zijn gegaan als gevolg van het Covid-19-vaccinschandaal.

Vergeleken met andere landen is de Amerikaanse regering slecht geweest in het publiceren van relevante en actuele gegevens die ons in staat stellen de gevolgen van het uitrollen van de Covid-19-injecties te analyseren. We zijn er echter eindelijk in geslaagd dit te ontdekken dankzij een instelling die bekend staat als de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OEC).

De OEC is een intergouvernementele organisatie met 38 lidstaten, opgericht in 1961 om de economische vooruitgang en de wereldhandel te stimuleren. En om de een of andere reden bevatten ze een schat aan gegevens over overtollige sterfgevallen. U kunt die gegevens hier zelf vinden.

Het volgende diagram is gemaakt op basis van de cijfers uit de OEC-database. Cijfers die door de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) aan de OEC zijn verstrekt. En het toont het extra aantal sterfgevallen onder kinderen en jongvolwassenen van 0 tot 44 jaar in de VS per week in 2020 en 2021.

Data bron

Uit de officiële cijfers blijkt dat er sprake was van een lichte stijging van het aantal sterfgevallen onder kinderen en jonge volwassenen toen de vermeende Covid-19-pandemie begin 2020 de VS trof.

Met de introductie van een Covid-19-injectie zou je echter verwachten dat het aantal sterfgevallen onder de leeftijdsgroep in 2021 aanzienlijk zou zijn gedaald. Maar in plaats daarvan gebeurde het tegenovergestelde.

Het overtollige aantal sterfgevallen onder kinderen en jongvolwassenen was in 2021 elke week aanzienlijk hoger dan in 2020, behalve in de weken 29 en 30. Maar toen, in week 31, gebeurde er iets drastisch waardoor het extra aantal sterfgevallen onder kinderen en jongvolwassenen aanzienlijk steeg.

En officiële cijfers van de CDC laten helaas zien dat deze trend zich in 2022 heeft voortgezet.

De meest recente gegevens die door de CDC zijn vrijgegeven, bestrijken week 40, de week die eindigde op 9 oktober, en er moet worden opgemerkt dat de gegevens van de laatste paar weken aan verandering onderhevig zijn. Maar zoals u uit het bovenstaande kunt zien, is 2022 ook een belangrijk jaar geweest voor het hoge aantal sterfgevallen onder kinderen en jonge volwassenen.

Ter vergelijking: hier is hoe de cijfers voor 2022 tot nu toe zich verhouden tot de cijfers tot en met week 40 in 2020 en 2021.

De CDC heeft bevestigd dat er in 2022 tot nu toe 7.680 meer sterfgevallen zijn geweest onder kinderen en jonge volwassenen dan in hetzelfde tijdsbestek in 2020 op het hoogtepunt van de vermeende Covid-19 pandemie.

Het jaar 2021 was echter verreweg het ergste, met 27.227 meer sterfgevallen in week 40 na de uitrol van de Covid-19 injectie dan wat er gebeurde in 2020 op het hoogtepunt van de vermeende Covid-19 pandemie.

De volgende grafiek toont de officiële CDC-cijfers voor alle sterfgevallen en overtollige sterfgevallen onder kinderen en jonge volwassenen in de VS vóór de uitrol van het Covid-19-vaccin, en na de uitrol van de Covid-19-vaccins op de 14e december 2020.

Data bron

Uit bovenstaande cijfers blijkt dat het jaar 2022 tot nu toe in week 40 slechts 1.352 minder extra sterfgevallen onder 0-44-jarigen heeft gekend dan in week 51 in 2022, ondanks het feit dat 2020 het vermeende hoogtepunt van de COVID-pandemie was en inclusief 11 weken extra sterfgevallen.

Maar de meest zorgwekkende cijfers die in de bovenstaande grafiek worden onthuld, zijn het totale aantal sterfgevallen en extra sterfgevallen onder kinderen en jongvolwassenen sinds de uitrol van de Covid-19-injecties.

Bijna een half miljoen mensen in de leeftijd van 0 tot 44 jaar zijn helaas gestorven sinds week 51 van 2020, en dit heeft geresulteerd in een verbazingwekkend aantal van 117.719 extra sterfgevallen vergeleken met het vijfjaarsgemiddelde van 2015-2019.

De gemiddelde levensverwachting in de VS vanaf 2020 was 77,28 jaar. Als we het officiële verhaal moeten geloven dat Covid-19 een dodelijke ziekte is, kunnen we het er misschien over eens zijn dat de 231.987 kinderen en jongvolwassenen tot de leeftijd van 44 jaar die in 2020 stierven, resulterend in 40.365 extra sterfgevallen, een ongelukkig gevolg van deze ziekte waren.

Maar als we het officiële verhaal mogen geloven dat Covid-19-injecties veilig en effectief zijn, hoe kan dan de verdere toename van het aantal sterfgevallen onder kinderen en jongvolwassenen in zowel 2021 als 2022 worden verklaard?

Advertisement

Omdat we weten dat miljoenen Amerikanen werden gedwongen om de injecties te krijgen, en we weten dat miljoenen ouders werden gedwongen om hun kinderen te dwingen dezelfde injecties te krijgen.

Het antwoord ligt in het feit dat het officiële verhaal een regelrechte leugen is. De Covid-19 vaccins zijn geen van beide.

De door de CDC verstrekte gegevens, die ongelooflijk moeilijk te vinden zijn, geven ons slechts aanwijzingen dat dit het geval is met zoveel sterfgevallen onder jonge Amerikanen. Maar verdere gegevens gepubliceerd door de Britse regering bevestigen dit.

Een van de bewijsstukken die dit bevestigen is een rapport dat op 6 juli 2022 is gepubliceerd door het Britse Office for National Statistics, een Britse overheidsinstantie.

Het rapport is getiteld ‘ Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022 ‘ en kan hier op de ONS-site worden geraadpleegd en hier worden gedownload.

Bron

Tabel 2 van het rapport bevat de maandelijkse, voor leeftijd gestandaardiseerde sterftecijfers per vaccinatiestatus per leeftijdsgroep voor sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren in Engeland tot mei 2022.

We hebben de cijfers van de ONS voor de periode januari tot en met mei 2022 genomen en de volgende grafiek gemaakt, die de gruwelijke gevolgen van de massale vaccinatiecampagne tegen Covid-19 laat zien.

De grafiek toont de maandelijkse, voor leeftijd gestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus onder 18- tot 39-jarigen voor niet-Covid-19-sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022 –

Bron

Elke maand sinds begin 2022 is de kans groter dat gedeeltelijk gevaccineerde en dubbel gevaccineerde 18- tot 39-jarigen overlijden dan niet-gevaccineerde 18- tot 39-jarigen. Bij drievoudig gevaccineerde 18- tot 39-jarigen is het sterftecijfer echter met de maand verslechterd na de massale Booster-campagne die in december 2021 in Groot-Brittannië plaatsvond.

In januari hadden drievoudig gevaccineerde 18 tot 39-jarigen iets minder kans om te overlijden dan niet-gevaccineerde 18 tot 39-jarigen, met een sterftecijfer van 29,8 per 100.000 onder de niet-gevaccineerden en 28,1 per 100.000 onder de drievoudig gevaccineerden.

Maar vanaf februari veranderde dit allemaal. In februari hadden drievoudig gevaccineerde 18 tot 39-jarigen 27% meer kans om te overlijden dan niet-gevaccineerde 18 tot 39-jarigen, met een sterftecijfer van 26,7 per 100.000 onder de drievoudig gevaccineerden en 21 per 100.000 onder de niet-gevaccineerden.

Helaas werd het zelfs nog erger voor de drievoudig gevaccineerde kinderen in mei 2022. Uit de gegevens blijkt dat drievoudig gevaccineerde 18 tot 39-jarigen in mei 52% meer kans hadden om te overlijden dan niet-gevaccineerde 18 tot 39-jarigen, met een sterftecijfer van 21,4 per 100.000 onder de drievoudig gevaccineerden en 14,1 onder de niet-gevaccineerden.

De slechtste cijfers tot nu toe zijn echter onder de gedeeltelijk gevaccineerde mensen: in mei is de kans op overlijden bij gedeeltelijk gevaccineerde 18- tot 39-jarigen 202% groter dan bij niet-gevaccineerde 18- tot 39-jarigen.

Datzelfde rapport onthult ook de sterftecijfers onder kinderen, hoewel de Britse regering deze probeerde te verbergen.

De volgende grafiek toont de sterftecijfers per vaccinatiestatus per 100.000 persoonsjaren onder kinderen van 10 tot 14 jaar in Engeland voor de periode 1 januari 2021 tot 31 mei 2022, volgens de cijfers van de ONS –

Bron

Met betrekking tot sterfgevallen door Covid-19 onthult de ONS dat het sterftecijfer onder niet-gevaccineerde kinderen van 10 tot 14 jaar gelijk is aan 0,31. Maar met betrekking tot kinderen die met één dosis zijn gevaccineerd, komt het sterftecijfer overeen met 3,24 per 100.000 persoonsjaren, en met betrekking tot drievoudig gevaccineerde kinderen komt het sterftecijfer overeen met een schokkende 41,29 per 100.000 persoonsjaren.

Helaas is er weinig verbetering als het gaat om niet-Covid-19-sterfgevallen.

Het sterftecijfer door alle oorzaken bedraagt ​​6,39 per 100.000 persoonsjaren onder niet-gevaccineerde kinderen, en is nog iets hoger, namelijk 6,48 onder gedeeltelijk gevaccineerde kinderen.

Het percentage gaat echter van kwaad tot erger na de toediening van elke injectie. Het sterftecijfer door alle oorzaken bedraagt ​​97,28 onder dubbel gevaccineerde kinderen, en een schokkende 289,02 per 100.000 persoonsjaren onder drievoudig gevaccineerde kinderen.

Dit betekent dat, volgens de officiële gegevens van de Britse regering, dubbel gevaccineerde kinderen een 1422% / 15,22x grotere kans hebben om door welke oorzaak dan ook te sterven dan niet-gevaccineerde kinderen. Terwijl drievoudig gevaccineerde kinderen een 4423% / 45,23x grotere kans hebben om door welke oorzaak dan ook te sterven dan niet-gevaccineerde kinderen.

De cijfers van het Office for National Statistics zijn zowel op leeftijd gestandaardiseerd als op basis van cijfers per 100.000 inwoners. Daarom zijn ze het definitieve bewijs dat de Covid-19-injecties het risico op overlijden vergroten. Dit betekent dat de Covid-19-injecties mensen hebben gedood en nog steeds doden.

Daarom mag het geen verrassing zijn dat een geheim CDC-rapport bevestigt dat een half miljoen Amerikaanse kinderen en jongvolwassenen zijn gestorven na de uitrol van het COVID-vaccin. resulterend in bijna 118.00 extra sterfgevallen vergeleken met het vijfjarig gemiddelde van 2015-2019.

Data bron

Als er in de echte wereld een gelukkig einde zou bestaan, zou deze nachtmerrie eindigen met Dr. Anthony Fauci die alleen in zijn gevangeniscel zit, terwijl het gewicht van zijn daden zwaar op zijn geest drukt. Niets anders kunnen doen dan denken aan de onschuldige levens die verloren zijn gegaan door zijn bedrog.

Hij wordt geprezen als een held, zelfs als een redder, maar hij is niets meer dan een monster dat de veiligheid en het leven van de Amerikaanse kinderen heeft opgeofferd voor zijn eigen ambitie en hebzucht.

Misschien dacht hij zelfs dat hij het juiste deed. Als je een leugen vaak genoeg herhaalt, ga je het uiteindelijk misschien geloven. Maar uiteindelijk hadden zijn daden ernstige gevolgen voor de natie en op termijn hopelijk voor zijn eigen ziel.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
2 maanden geleden

Ik kreeg gisteren bericht van mijn volgespoten familie in Nederland. Oom 58 jaar, een TIA gehad. Andere oom, begin 60, twee keer een hartaanval binnen drie weken. Zijn dochter, mijn nichtje, 49 jaar, een zware hersenbloeding, spraakvermogen verloren en aan de linkerzijde verlamd.Hoe zou dat toch komen?

Piet
Piet
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Op mijn werk ook 1 hersenbloeding en 1 TIA in de laatste 3 maanden. Iemand van 48 jaar en iemand van 43. Niemand legt het verband.

Henk
Henk
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

En dan eisen ze dat je met hun meehuilt, en ach en wee, maar waag het niet een kritische noot te uiten.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Henk

Ja, en binnen mijn familie, inclusief de getroffenen, is het not done hier over te spreken. (Wat ook hun angst weerspiegeld natuurlijk 😉 )

Henk
Henk
2 maanden geleden

500000 kinderen en jongvolwassenen binnen een jaar gestorven, waarvan 118000 door long covid (vaccine). Waaraan stierven die 382000 mensen dan ? Jonge mensen gaan doorgaans niet in groten getale dood.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Henk

Waarom zou je bommen gooien als je prikjes hebt? Da’s veeeeeel goedkoper! En in het zelfde tijdsbestek het gelijke aantal slachtoffers.🤣️🤣️🤣️💰️💰️💰️