Passagiers in de aankomst- en vertrekhal op Eindhoven Airport.
Volledig scherm
Passagiers in de aankomst- en vertrekhal op Eindhoven Airport. © ANP

Reisaanbieders voor de rechter gesleept om misleidende advertenties

Reisorganisaties proberen nog steeds klanten te lokken met misleidende aanbiedingen. Dat constateert de Consumentenbond na nieuw onderzoek, waaruit blijkt dat er vaak nog verborgen kosten opduiken. De belangenclub stapt nu naar de rechter om de ‘hardleerse reisaanbieders’ te dwingen de regels te volgen.

26 reacties

  • Joyce Oosterhout

    1 maand geleden
    Dat is het niet alleen hoor. Denk je dat je een reis van 7 dagen hebt geboekt. Ben je daar letterlijk maar 4,5 dag. Dag 7 ben je gewoon al terug in Nederland, ‘s ochtends vroeg! Dat dit mag?!
  • kampmeijer kampmeijer

    2 maanden geleden
    Boekte een reis maar kwam er niey uit ging naar d reizen kantoor. 6 pers 3 kamers was 4700 een maal op de knop gedrukt was het 2 kamers 7050 euro. Waar is de vroeg boek korting Oja het is ook via dussedorf moet daar dus heen rijden met 2 auto’s en parkeren betalen. Dure grap
  • Harry Kroon

    2 maanden geleden
    Vanaf prijzen bij Nightjet, NS Internationaal en Flixbus fata morganas.
  • Ron Voncken

    2 maanden geleden
    Wat ik merk bv 400 euro korting echter de prijs die je betaald is nog gelijk. Dit zie je bij alle reisorganisaties. Verder de prijs per luchthaven is verschillend , daarom vlieg ik vaak via Duitsland of België. Dit scheelde soms 100 euro per persoon,daair rij ik graag 100km enkel met de auto voor. Nederland maakt hier me wel de economie kapot en is dit niet zo goed voor het milieu
  • Ger Punte

    2 maanden geleden
    Prijsvrij pretendeert transparant te zijn maar dat is onzin. Wij hadden extra betaald voor ultra all inclusive, het verschil met all inclusive zou zijn dat je dan alle drankjes en cocktails kon bestellen zonder bijbetaling. Aangekomen in het hotel blijkt dat ze dat ultra pakket helemaal niet kennen, we kregen dus geen extra’s. We hebben dit samen met andere reizigers bij Prijsvrij gemeld maar ze willen geen fatsoenlijke compensatie bieden. Ze blijven ultra all inclusive op de site aanbieden.