Duitsland: Katholieke bisschoppen vallen AfD aan, zeggen dat het niet overspoelen van je land met moslims antichristelijk is

3

Let wel, dit zijn dezelfde Duitse bisschoppen die voorstander zijn van het duwen van penissen, vuisten en andere voorwerpen in de anussen van jonge jongens.

Ik denk we niet al te veel waarde moeten hechten aan wat zij denken over het overspoelen van het land met wilde bruine mensen uit de Zuidlanden.

Deutsche Welle:

Katholieke bisschoppen die deze week in de stad Augsburg bijeenkwamen, veroordeelden krachtig de opkomst van etnisch nationalisme en rechtsextremisme in de Duitse samenleving.

“Rechts-extremistische partijen en degenen die zich in de marge van deze ideologie bevinden, kunnen daarom geen plaats van politieke activiteit voor christenen zijn en zijn ook niet verkiesbaar”, zeiden ze in een verklaring.

Op dit punt verwezen de bisschoppen expliciet naar de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD). Ze zeiden dat de overtuigingen van de partij “onverenigbaar zijn met het christelijke beeld van God en de mensheid.”

De verklaring is hoogst ongebruikelijk omdat de katholieke bisschoppen de afgelopen 25 jaar terughoudend zijn geweest in het geven van beoordelingen van politieke partijen.

Het hoofd van de Bisschoppenconferentie, Bisschop Georg Bätzing, legde uit dat de ruim zestig bisschoppen uitvoerig beraadslaagden over het afleggen van een verklaring, maar het erover eens waren dat dit noodzakelijk was. Hij wees er tevens op dat de verklaring unaniem is aangenomen.

Georg Bätzing promoot transgenderisme en flikkerij, maar beschuldigt andere mensen ervan geen christen te zijn

“Na verschillende uitbarstingen van radicalisering”, zo luidt de verklaring, “wordt de AfD nu gedomineerd door een nationalistische houding.” Vervolgens wordt erop gewezen dat de AfD schommelt tussen echt rechts-extremisme, dat de binnenlandse inlichtingendienst heeft gedocumenteerd in sommige regionale afdelingen en in de jongerenorganisatie van de partij, en minder radicaal rechts-populisme.

De verklaring hekelt specifiek de vijandigheid tegenover vluchtelingen, migranten en moslims, en “in toenemende mate” Joden.

De bisschoppen gaven aan dat zij fulltime kerkelijke medewerkers en vrijwilligers ter verantwoording zullen roepen. “Bovendien is de verspreiding van rechts-extremistische leuzen – waartoe in het bijzonder racisme en antisemitisme behoren – onverenigbaar met fulltime of vrijwilligerswerk in de Kerk.”

Advertisement

Begin december bracht de Protestantse Kerk in Duitsland ook een verklaring uit over de AfD, waarin werd verklaard dat het standpunt van de partij “op geen enkele manier verenigbaar is met de principes van het christelijk geloof.” Joodse en moslimgemeenschappen hebben ook waarschuwingen afgegeven, waaruit blijkt dat er een brede religieuze alliantie tegen de AfD bestaat.

Het is gewoon alles wat je zou verwachten van een communistische dictatuur als in het moderne Duitsland.

De kerken zijn allemaal satanisch.

Het waren de Duitsers die ‘anale zegeningen’ normaliseerden voordat de paus naar buiten kwam en iedereen begon te vertellen dat ze dat moesten doen.

Oost-Duitsland is zo slecht nog niet, maar Berlijn is een van de ergste beerputten ter wereld. En Berlijn is het machtscentrum, niet alleen van Duitsland, maar van heel Europa.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


De paniek is compleet – SPD wil de grondwet veranderen om overwinning van de AfD te voorkomen

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Katholieke bisschoppen zijn heel goed in het verkrachten van jongetjes, dat moet ik toegeven, maar voor de rest moeten zij hun snavel houden.

En volgens mij ligt het machtscentrum van Europa in Londen, Warshington, New York en Tel Aviv, niet in Berlijn.

Henk
Henk
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Het Vaticaan en diens onderdanen zijn lang geleden overgenomen door je weet wie. Daarom dragen pausen keppeltjes en aanbidden ze Lucifer. Velen van hen behoorden, net als de laatste, tot de cult. Waarschijnlijk ook bisschoppen, vandaar de acceptatie van pedofilie. Ook het protestantisme en varianten zoals calvinsme is door hen gecreëerd. Calvijns echte naam is Cohen.

Sarcoff
Sarcoff
2 maanden geleden

Ze noemen zich christelijk, maar het zijn lucifer/wef gezanten.