‘NON !’ :Le Pen blijft mordicus tegen remigratie na gesprek met AFD – De moordenaars en verkrachters mogen blijven

7

Marine Le Pen ontwikkelt zich in rap tempo tot de Georgia Meloni van Frankrijk.

Na de grootste rassenoorlog ooit in Europa vorig jaar in Frankrijk zei Le Pen al dat ze absoluut niet van plan was de Afro-islamitische opstandelingen terug te zullen sturen.

Vorige maand dreigde Le Pen de samenwerking met het AfD in de EU op te zeggen nadat door de staat betaalde linkse agitatoren van het ‘onderzoekscollectief’ Correctiv een landelijke hetze tegen AfD gecreëerd hadden omtrent de vermeende remigratieplannen van de partij.

Lees meer
Le Pen bekritiseert vermeende ‘remigratieplannen’ en bedreigt de AfD met het einde van de EU-fractie

Afgelopen week berichtten Remix en Friatider dat de leiders van Rassemblement National en AfD, Le Pen en Alice Weidel, al eind januari overlegd hebben over de ontstane kwestie.

Friatider:

Marine Le Pen, leider van de Franse partij Nationale Gathering (RN), heeft Alice Weidel, voorzitter van het Alternatief voor Duitsland (AFD), ontmoet met als doel de samenwerking tussen de partijen te versterken. Le Pen heeft echter vooraf al duidelijk gemaakt dat zij “afstand neemt” van de zeer populaire plannen van de AFD voor terugkeermigratiemeldt Junge Freiheit.

De bijeenkomst wordt gezien als onderdeel van een bredere strategie om een ​​‘kern’ van nationalistische partijen in de EU te creëren die een gemeenschappelijke agenda kunnen bevorderen.

Le Pen en AFD bespraken onder meer kwesties als immigratie, EU-integratie en de economische situatie in Europa. Zij waren het erover eens dat het noodzakelijk is de immigratie te stoppen, de macht van de EU te verkleinen en zich te concentreren op nationale oplossingen. Maar de terugkeermigratie blijft een scheidslijn tussen de partijen.

De bijeenkomst heeft reacties uitgelokt van zowel links als rechts. Links gelooft dat het een gevaarlijke ontwikkeling is die volgens Junge Freiheit de “democratie en stabiliteit” in Europa bedreigt. Vanuit een evenwichtiger gezichtspunt verwelkomen velen de samenwerking echter en zien het als een kans om een ​​beleid te voeren dat volgens hen beter de wil van het volk vertegenwoordigt.

Advertisement

“Vandaag heb ik persoonlijk gesproken met Marine Le Pen en (RN-partijvoorzitter, FT-noot) Jordan Bardella. We hebben veel politieke kwesties besproken en consensus gevonden over verschillende manieren om de grote problemen van vandaag op te lossen. Ik wil jullie heel erg bedanken voor het warme welkom in Parijs”, schrijft AFD-partijleider Alice Weidel op Twitter.

REMIX:

De bijeenkomst besprak ook de vermeende onthullingen van het Duitse nieuwskanaal Correctiv , dat wordt gefinancierd door de linkse regering van Duitsland en onlangs een groot hitstuk over de AfD publiceerde waarin werd beweerd dat leden van de partij een bijeenkomst bij Potsdam hadden bijgewoond waar massadeportaties werden besproken.

De National Rally reageerde aanvankelijk op een nieuwsbericht dat het zijn alliantie met AfD binnen de EU-parlementsgroep Identity and Democracy (ID) zou moeten heroverwegen; de ontmoeting tussen Weidel en Le Pen lijkt de zaken tussen de twee leiders echter te hebben gladgestreken.

“Tijdens de discussie heb ik gewezen op de huidige campagne tegen de AfD, die gaande is sinds de publicatie van het verhaal dat Correctiv heeft bedacht. Deze strijd tegen desinformatie en laster brengt het Alternatief voor Duitsland en de Nationale Rally alleen maar nog dichter bij elkaar”, aldus de AfD-leider.

De twee politici kwamen overeen om in de toekomst regelmatig informatie uit te wisselen en nauw contact te houden.

Er blijven echter belangrijke verschillen bestaan ​​tussen de twee partijen. De AfD promoot nog steeds deportatie als antwoord op veel van de immigratieproblemen in Duitsland, hoewel de partij heeft gezegd geen plannen te steunen om iemand met het Duitse staatsburgerschap te deporteren. De partij van Le Pen steunt niet noodzakelijkerwijs een zo breed deportatieplan als dat van de AfD.

De partijen zijn echter niet langs precieze partijplatforms georiënteerd, maar streven in plaats daarvan gezamenlijk naar het versterken van de nationale soevereiniteit van de lidstaten ten opzichte van de Europese Unie. In het Europees Parlement zitten beide partijen in dezelfde partijfamilie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Marine Le Pen beantwoordt de vraag wat ze aan de opstandelingen gaat doen als ze aan de macht is: “NIETS !”

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
koddebeier
2 maanden geleden

Le Pen ook al omgekocht ????

Piet
Piet
2 maanden geleden
Antwoord aan  koddebeier

Nee hoor. Politici zijn allemaal verraders. Vroeg of laat komt de ware aap uit de mouw. Ze kunnen hun bedrog niet eeuwig blijven verbergen. Dat is bij tante le pen niet anders.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Wie tegen remigratie is, is voorstander van genocide door immigratie.

Piet Agoras
Piet Agoras
2 maanden geleden

Niets is wat het lijkt. Laat u vooral niet misleiden door wat Le Pen hier verkondigt.

Het is een strategie die Le Pen hier te persoonlijke titel uitvoert: zij is de grootste kanshebber op het eerstvolgende presidentschap na Macron. De Fransen zijn hun huidige LouisXIV spuugzat.
Macron himself en Le Pen, net als het volledige politieke establisment in Frankrijk, weten en beseffen dat.
Macron zal uit de nationale politiek stappen en verkassen naar – volgens sommige geruchten in politieke middens – de Rothschildtbank, wat hem achter de schermen nog lucratiever en machtiger (dus ook gevaarlijker) zal maken.
Voor Le Pen betekenen de volgende presidentsverkiezingen hèt momentum van haar leven (derde keer goede keer?) en ze zal dat niet laten liggen.
Bij de overige politieke partijen in Frankrijk zitten niet teveel vrijwilligers om de politieke, economische, financiële, sociale, culturele en geopolitieke puinhoop die Macron achterlaat op te ruimen. De erfenis zal sowieso loodzwaar zijn.
Trouwens, de overige politieke partijen in Parijs zullen zich concentreren op het afblokken van rechts binnen de EU.

Voor Le Pen wordt dit de uitgelezen kans om de touwtjes in handen te nemen.
Pas dan zal ze beginnen met het uitrollen van haar plannen overeenkomstig de ideologie van haar Rassemblement National. Een deportatieplan maakt daar deel van uit.
Een van haar eerste wapenfeiten zal de herziening van de recentelijk goedgekeurde migratiewet zijn. Ze weet in tegenstelling tot Macron maar al te goed wat er bij de Franse bevolking leeft en hoe binnen de EU het ongenoegen over de massale immigratie groeit.
Door het verzekerd succes van rechts bij de volgende Europese verkiezingen weet Le Pen nu al dat ze gesteund zal worden door de andere lidstaten.
Ursula Von der Leyen zal dan nog een tweede termijn mogen uitzitten, het migratiebeleid zal niet alleen in Frankrijk maar in de ganse EU een nieuw leven gaan leiden.

In afwachting zijn er nog enkele symbolische obstakels te overbruggen om links en de centrumpartijen zoet te houden en te misleiden, eigenaar het politieke spel.

Le Pen doet zoals een kat: stil en voorzichtig naar de prooi sluipen om dan als een bliksemschicht de prooi te pakken.
U alleen maar hopen dat de prooi niet wegvliegt.

Dee
Dee
2 maanden geleden

Als stemmen iets kon veranderen dan hadden zij het allang afgeschaft.

Piet Agoras
Piet Agoras
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Met dank aan Michel Coluche zaliger :

 « Si les élections servaient à quelque chose, il y avait longtemps qu’on les aurait supprimées ».

Geef hem eens ongelijk.
Anderzijds, tegenwoordig zijn het diegenen die net niet verkozen zijn die de lakens uitdelen en het mooie weer maken.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Piet Agoras

Goh! En ik dacht dat ik hem helemaal zelf had verzonnen! 😉 Ben ik dus toch niet zo’n helder licht.