VS geven toe dat anti-Houthi-aanvallen totale tijdverspilling zijn, volledig mislukken en geen oplossingen bieden

0

De Houthi’s zeggen: “Wij behoren niet tot degenen die Amerika vrezen. Ons standpunt is alleen voor Allah.”

Geef mij 10.000 blanke mannen met meer dan 120 IQ’s die zeggen: “Wij behoren niet tot degenen die Amerika vrezen. Ons standpunt is alleen voor Jezus”, en ik zal de wereld platbranden en een nieuwe bouwen, schrijft Andrew Anglin.

CNN:

De regering-Biden worstelt met het stoppen van de aanhoudende aanvallen van de door Iran gesteunde Houthi’s op schepen in de Rode Zee en de groep blijft haar wapenvoorraad in Jemen versterken, ook al hebben de VS de afgelopen weken aanzienlijke aanvallen op de groep uitgevoerd. , vertelden Amerikaanse functionarissen aan CNN.

De bombardementen werken niet. Ze maken de zaken alleen maar erger.

Het enige wat de Bidens doen is de vastberadenheid van de Houthi’s – en die van alle anderen in de regio – versterken.

Het congres zou een gezamenlijke sessie moeten houden waarin John Wick te zien is.

De moord op zijn hond zorgde er niet voor dat hij zich overgaf.

Het zorgde ervoor dat hij zich bewapende en iedereen doodde.

Je weet wel?

“We weten dat de Houthi’s over een groot arsenaal beschikken”, zei plaatsvervangend perssecretaris van het Pentagon, Sabrina Singh , donderdag, uren nadat de Houthi’s in de Golf van Aden opnieuw een vrachtschip met ballistische raketten hadden getroffen. “Ze zijn zeer capabel, ze hebben geavanceerde wapens, en dat komt omdat ze die uit Iran blijven halen.”

Woordvoerder van het Pentagon. Amerika is een parodie geworden op een parodie op onsamenhangend absurdisme. Stel je voor dat je een Houthi bent in een ondergrondse basis die je drones repareert en een video bekijkt waarin deze Indiase vrouw dreigt je te vernietigen. Zou je lachen of gewoon je hoofd schudden en de brug van je neus masseren?

Amerikaanse functionarissen worstelen met de vraag hoe ze de druk op de Houthi’s kunnen vergroten, waarbij sommigen binnen de regering beweren dat het gebruik van geweld alleen niet werkt. Het is ook extreem duur en onpraktisch, zo merken sommige functionarissen op, om raketten van miljoenen dollars te blijven afvuren op goedkope Houthi-drones en -raketten.

Hoe is het mogelijk dat niemand dit heeft gepland?

Eerlijk gezegd moet ik een groot bericht schrijven over wat deze drones precies betekenen. Ik heb er veel substacks over gelezen en begrijp het probleem redelijk goed. De fundamentele kwestie is dat het hele systeem van Amerikaanse oorlogsvoering nu totaal achterhaald is.

Hier is de analogie van de manier waarop dit werkt: stel je voor dat je wordt aangevallen door een zwerm bijen, en jouw reactie is om met een 9 mm-pistool op ze te schieten. Dat is precies wat er aan de hand is met de Amerikaanse reactie op drone-oorlogvoering.

Het meest ongelooflijke van alles is dat de VS niet in staat zijn de situatie te erkennen. Deze recente reeks commentaren (we citeren CNN, maar ze stonden in de Post en vermoedelijk ook in de Times) zijn de eerste officiële uitspraken als: “Ja, je kunt een zwerm bijen niet tegenhouden met een pistool.”

Drones hebben de oorlogsvoering op dezelfde manier veranderd als de Russen de oorlogsvoering veranderden toen ze AK-47’s over de hele wereld begonnen te verschepen. Alleen is het extremer. De Houthi’s zijn niet verfijnd, en het is gewoon een feit dat ze het voor onbepaalde tijd kunnen volhouden tegen de Verenigde Staten.

Sommigen beweren dat de VS nu moeten overgaan op een sterkere internationale drukcampagne en beter moeten onderstrepen hoe de aanvallen de levering van humanitaire hulp aan kwetsbare bevolkingsgroepen – inclusief de bevolking van Jemen – belemmeren.

Advertisement

roflmao.

Heb je de parades in de straten van Amerika gezien nadat de ZOG-bombardementen waren begonnen?

Ga je een propagandacampagne voeren om hen te vertellen dat de Houthi’s de slechteriken zijn? Terwijl je doorgaat met het bombarderen van hun land?

De Houthi’s zijn zeer bezorgd over hun binnenlandse publieke imago, zeiden functionarissen, en hebben geprobeerd zichzelf af te schilderen als vechtlustige underdogs die strijden voor de verbetering van Palestijnse levens en een einde aan de Israëlische oorlog in Gaza. Hoewel de Houthi’s niet erg populair zijn in de gebieden van Jemen die zij controleren, is de Palestijnse zaak zelf populair onder de Jemenieten, merkten functionarissen op.

Citaat nodig.

Tegelijkertijd hunkeren de Houthi’s ook naar internationale legitimiteit, zeggen functionarissen, en willen ze erkend worden als de officiële Jemenitische regering. Daar hebben ze jarenlang voor gevochten als onderdeel van een burgeroorlog tegen een Saoedische coalitie die de internationaal erkende regering van Jemen steunt.

Sommige hoge ambtenaren binnen de regering geloven daarom dat de Houthi’s hun woord zouden houden en hun aanvallen zouden staken als Israël de oorlog in Gaza zou beëindigen, iets waarvan sommige voormalige ambtenaren privé zeggen dat het wishful thinking is.

Natuurlijk zouden ze dat doen.

Ze willen legitimiteit, maar gaan een backstab in Amerikaanse stijl doen?

Ben je achterlijk?

In het openbaar heeft de regering herhaaldelijk de beweringen van de Houthi’s gebagatelliseerd dat ze schepen aanvallen als een manier om Israël onder druk te zetten tot een staakt-het-vuren, waarbij ze opmerkte dat de meeste doelwitten helemaal geen banden hebben met Israël of zijn bondgenoten.

Dat is een leugen. Iraanse, Russische en Chinese schepen worden er doorgelaten, en alle anderen met schepen die daar doorheen gaan, zijn een bondgenoot van de VS, die de belangrijkste bondgenoot van Israël is en de oorzaak van hun slachting.

Ze raken niet zomaar willekeurige schepen. Dat stomme verhaal wordt al wekenlang gepromoot en het is gewoon een gemakkelijk aantoonbare leugen.

Privé geven sommige hoge functionarissen echter toe dat het heel goed mogelijk is dat de Houthi’s zullen stoppen als Israël dat doet – en zij wijzen op het feit dat de Houthi-aanvallen in november grotendeels zijn afgenomen tijdens een zevendaagse pauze in de gevechten tussen Israël en Hamas.

Ja.

De enige oplossing voor de Houthi Rode Zee is een Israëlische overgave.

Iedereen weet dat.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Beeld van het door de Houthi’s gezonken Britse schip en de neergeschoten Amerikaans drone (Video’s)

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties