Entertainment

Ziggy Krassenberg doet mee aan American Idol: ‘Voor alle kleine Ziggy’s’

Ziggy Krassenberg

Ziggy Krassenberg, bekend van onder andere zijn deelname aan Idols, The Voice of Holland en K2 Zoekt K3, gaat meedoen aan American Idol. Met zijn deelname hoopt hij ‘eindelijk geaccepteerd’ te worden. Koekoek.

Ziggy Krassenberg doet mee aan American Idol: ‘Voor alle kleine Ziggy’s’

Voor Ziggy Krassenberg is het een droom die uitkomt, zo laat hij weten aan het Algemeen Dagblad. “Ik had voorbeelden als Lady Gaga, Ariana Grande en Beyoncé. Ik vind dat ik daar veel beter pas. In Nederland is de mindset sneller ‘wat de boer niet kent, vreet hij niet’. Ik heb een grote persoonlijkheid en ben ontzettend uitgesproken, in Amerika is dat veel sneller interessant.”

Waarom doet Ziggy Krassenberg eigenlijk mee aan een talentenjacht dat hij nooit zal winnen? “Ik ben de afgelopen zeven jaar enorm op zoek geweest naar wie ik ben als persoon en hoe ik mijn dromen wil verwezenlijken”, legt hij uit. “Ik ben enorm veel gehaat in Nederland om wie ik ben en wat ik doe. Tegelijkertijd ben ik ook heel erg gegroeid als mens. Het werd tijd om uit te vliegen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me al eens eerder heb aangemeld voor American Idol, maar toen lukte het niet om door de selectie te komen. In Amerika is de kans natuurlijk heel klein dat je wordt aangenomen, al helemaal als je uit een klein kikkerlandje als Nederland komt. Ik vind het een enorm grote eer dat ik nu wel mocht gaan.”

Ziggy Krassenberg: ‘Ik ga vechten voor een toekomst in Amerika’

De 22-jarige Ziggy Krassenberg raadt iedereen aan om dit weekend te gaan kijken naar American Idol. “Ik heb alles op tafel gegooid en heb veel verschillende kanten van mezelf laten zien”, vertelt hij. “Eigenlijk is het een totaalpakket van mezelf van de afgelopen zeven jaar. Ik kan nu eindelijk echt vechten voor wie ik ben en voor alle kleine Ziggy’s die hetzelfde meemaken. Ik ga vechten voor een toekomst in Amerika, omdat daar mijn doel ligt.”

11 reacties

Official Peter G

Dacht dat je moest kunnen zingen om mee te mogen doen aan zulke programma’s

Ellen Brusse

Liever Kips in m’n bips dan gewone leverworst

Ziggo

Hoezo is deze kerel nu zoveel gehaad? Door wie dan? Is er uberhaubt een enkele zatte aap en een half dooie bejaardie die fxx Ziggy kent?

Roel van Velzen

Kom op zig, je kan het. Je zuigt energie uit mensen en dat uit zich in die enorm irritante hoge rukke stem van je. Als je de juryleden ook zo zuigt als mij dan weet ik zeker dat je gaat winnen! Gr roel.

Juice

Ik ken Ziggy, opzich een prima kerel.
Maar wat ik hoorde van hem… het schijnt dat Dennis de hele tijd aan het flirten was bij Ziggy na de uitzending en dat Dennis heeft toegegeven dat hij ook op mannen valt.
Dus toch!!!!!

Jan

Kan Ziggy niet met Jan uuh Alice Olsthoorn meedoen aan Idols? Beide kennen elkaar nog vast wel van opzoek naar een nieuwe K3 en beide zetten als man een wijvenstemmetje op. Veel overeenkomst dus.

P L I E N

Ziggy de Freakshow inderdaad.
Wat een figuur was dat.
Wil die dat doen voor alle ziggies?
Het moet allemaal niet gekker worden.
Één Ziggy is al voldoende waarschuwing voor een hele generatie dunkt mij

Trans Trukkertje

Nee, Ziggo, we haten je niet in Nederland, we lachen je uit, dat is wat anders…

Rob vd Loo

een kwakkie zou hem goed doen zou een harde vriend van me zeggen

Jennie

Mag iedereen zijn zoals hij is ..Toi toi toi Ziggy veel succes in Amerika .En blijf lekker jezelf…

Jo

Leugenaar. Hij heeft nog contact met zijn moeder. Zij heeft hem opgevoed en ze is niet verslaafd aan drugs.