img 2807

Jade Anna reageert op kritiek Kenneth Taylor...

Entertainmentfeb 24 , 10:44
Jade Anna, de kersverse vriendin van Kenneth Taylor reageert op de kritiek die haar vriendje ontvangt. Terwijl de supporters van Ajax haar vriend cynisch reageerde toen Kenneth gewisseld werd, staat zij recht achter hem. Zo reageert ze op zijn Instagram-post: "Ben trots op jou."

Uitgefloten Kenneth Taylor

Na een aantal uitdagende en pijnlijke weken bij Ajax, werd Kenneth Taylor donderdagavond de held van het moment. De middenvelder drukte zijn stempel met een cruciale goal, waarmee hij verantwoordelijk was voor de 1-2 overwinning na verlenging tegen Bodø/Glimt. Op sociale media stromen de reacties binnen voor de veel bekritiseerde Ajacied, die een belangrijke rol speelde voor de Amsterdammers in Noorwegen.

Veerkracht 

Het was een zware klap voor Taylor, maar donderdagavond in Bodø toonde hij zijn kracht op het veld. Op Instagram deelde hij een bericht waarin hij de overwinning vierde en de fans bedankte voor hun steun in Noorwegen. Dit gebaar leverde hem veel lof op vanuit de voetbalwereld.
Voormalig PSV-speler Noni Madueke geeft een duidelijke reactie: "Kill the noise," zegt de Chelsea-speler, waarmee hij lijkt te verwijzen naar de houding van de Ajax-supporters tegenover Taylor. PSV-middenvelder Isaac Babadi reageert met twee emoji's, waarop iemand zijn vinger voor zijn mond houdt. Ook hiermee wordt verwezen naar het Ajax-publiek. Taylor's vriendin, Jade Anna van Vliet, deelt haar steun met de woorden: "Trots op jou".

Jade Anna reageert

Onlangs deden geruchten de ronde dat het uit zou zijn tussen Jade en Kenneth Taylor. Jade Anna reageert hierop in een bijna 2 minuten durende video op TikTok. “Mensen vragen me ook of mijn relatie uit is, ik sta er weer van te kijken. Ik dacht, laat ik dit keer mijn relatie gewoon een beetje privé houden, want ik merk dat het openbare liefdesleven toch niet helemaal wat voor mij is.”  
Bekijk hier Kenneth zijn reactie: