Ajax-fans verbaasd na 'legendarische aankondiging': 'Is dit serieus?'

Ajax-fans verbaasd na 'legendarische aankondiging': 'Is dit serieus?'

24 februari - 10:39 Laatste update: 10:42
105

Ajax heeft zaterdagochtend de selectie bekendgemaakt voor de legends-wedstrijd tegen Liverpool. Die namenlijst is echter niet goed gevallen bij de achterban. De fans missen een hoop echte Ajacieden en zien wat spelers in de selectie die ze niet kunnen bekoren.

Onder andere de namen van Kenneth Perez, Ryan Babel, Olaf Lindenbergh, Dennis Gentenaar en Jan van Halst doen online veel stof opwaaien. Bij die laatste is dat wel opmerkelijk, aangezien die nog altijd werkzaam is bij de club als interim-directeur. Ajax-fans zien hem alleen nog altijd als één van de mensen die verantwoordelijk is voor het feit dat Sven Mislintat ongestoord zijn gang kon gaan.

Wedden

Meer odds

Een aantal andere fans hoopten dan weer op een andere aankondiging dan de selectie voor de legends-wedstrijd. Ajax kondigde via X aan dat er een mooi iets aan zou komen: 'Legendarische aankondiging komt eraan', was de tekst bij het bericht. Een andere opmerkelijke naam in de legendes-selectie is die van Sjaak Swart. 'Mister Ajax' is inmiddels 85 jaar en zit dus ook bij de groep. Of hij ook minuten gaat maken is onbekend.

Bekijk hieronder een greep uit de reacties online: