Waarschuwing: Zelfverspreidende vaccins zijn dichterbij dan u denkt

“Als ze het één keer, één keer, één keer verpesten, kunnen ze de hele wereld verpesten.”

Onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen bracht op The Highwire donderdag een alarmerende realiteit aan het licht : het vermogen om de hele wereld te ‘vaccineren’ zonder grote hoeveelheden van de bevolking te injecteren staat voor de deur.

We hebben het over zelfverspreidende vaccins, een technologie die bijna klaar was om ingezet te worden voor de pandemie van het coronavirus, maar die uiteindelijk werd vervangen door mRNA-injecties.

Het zou dus naïef zijn om vier jaar later te denken dat de mondiale gezondheidsautoriteiten niet zouden aandringen op het gebruik ervan in het geval van een nieuwe ‘mondiale gezondheidscrisis’.

Het enige dat het massale gebruik van deze technologie tegenhoudt, is dit vervelende ding dat bekend staat als geïnformeerde toestemming. Maar de realiteit is, zoals blijkt uit het COVID-tijdperk, dat geïnformeerde toestemming nu is wat het was.

Het hele idee achter zichzelf verspreidende vaccins is grotendeels gebaseerd op het omzeilen van geïnformeerde toestemming, of wat wetenschappers graag ‘gedragsbarrières’ noemen.

Luister maar eens naar hun eigen woorden:

“De bestrijding van infectieziekten wordt geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen, waaronder: hoe kan men zich therapeutisch richten op de populaties met het hoogste risico, gedragsbarrières omzeilen en de persistentie en resistentiemechanismen van pathogenen overwinnen.”

– Timothy Notton et al.

Het Amerikaanse leger en DARPA hebben ook onderzoek gedaan naar zichzelf verspreidende vaccins, waarbij DARPA antivirale middelen onderzoekt om in realtime te ‘evolueren’ tegen nieuwe virusstammen.

Advertisement

Als een zichzelf verspreidend vaccin echter op een onvoorziene manier muteert, kan dit potentieel ernstige risico’s voor de hele bevolking met zich meebrengen.

Lees meer
Door Bill Gates gefinancierd laboratorium ontwikkelt vaccin dat zich 'als een virus' verspreidt om mensen zonder toestemming te vaccineren
Lees meer
Vaccins die zich verspreiden als een virus

Advocaat Aaron Siri heeft hierover een verklaring afgegeven:

“Het hele idee van dit product is dat ze het aan één persoon vrijgeven, en dat het zich naar elke persoon op de wereld verspreidt. Dus als ze het één keer, maar één keer, maar één keer verpesten ,” benadrukte hij, “ kunnen ze de hele wereld verpesten .”

“Wat misschien wel het grootste slachtoffer zou kunnen zijn… als ze dit ding ooit uitbrengen, zullen het burgerlijke, individuele rechten zijn… Hier gaan ze een product uitbrengen waarbij je feitelijk geen andere keus hebt dan het te nemen. Dat is de ultieme verplettering van individuele en burgerrechten.”

Neem alstublieft de tijd om dit belangrijke segment van The Highwire te bekijken.

De volledige aflevering is hier beschikbaar.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


De volgende stap – Geheime vaccinatie tegen je wil via aerosolen

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
2 maanden geleden

Als een dergelijk virus muteert dan betekend het ook het einde van diegenen die dit hebben aangestuurd.
Net als bij het griepvaccin zullen ze steeds minstens 1 jaar achter de feiten blijven aanhollen voor een vaccin dat werkt en dat komt juist door die snelle mutaties. Als dit nieuwe virus dodelijker is dan de griep is dat het einde van de hele mensheid, inclusief de elites. Ze mogen zich verbergen in hun ‘stalen holen’ maar de echte buitenlucht zullen ze niet meer zien.

Marco
Marco
2 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Ik zou me er niet al te druk om maken. Virussen bestaan niet, het is slechts dood celmateriaal.

John
John
2 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Precies wat ik dacht.
Daarom geloof ik dat het ook alleen maar paniekzaaierij is.
Ze hebben graag dat we in een constante staat van paniek zijn.

Anja
Anja
2 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

En wat nou als ze een “tegengif” hebben voor zichzelf…. Heb je daar wel eens bij stilgestaan? Kan zomaar. Degene die het creëert weet ook de oplossing mochten zelf per ongeluk besmet raken.

Matt
2 maanden geleden
Antwoord aan  Anja

Anja, lees wat ik schrijf: snel muterende virussen, of wat het dan ook moge zijn volgens Marco, zorgen wel degelijk voor ontstekingen in het lichaam en ons immuunsysteem is daar niet helemaal op voorbereid, en zeker niet als de mutaties sneller opkomen dan verwacht. Vandaar dat ik zei dat de griepspuit jaarlijks genomen moet worden en feitelijk maar een slagingspercentage heeft van hooguit 60% en als dan een veel dodelijker gekweekt virus, of bacterie losbreekt kunnen de aanstokers van te voren niet weten hoe het zal muteren en ze er dus ook van tevoren geen oplossing voor kunnen bedenken. Als ze dat wel zouden kunnen hadden we in principe geen ziektes meer (afgezien even van de hebzucht van B-P die teren op ziekte) want er zijn ook goede dokters die mensen willen genezen.
comment image?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1358%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=565&height=400

Frans H
Frans H
2 maanden geleden

Kijk eens wat ze 5 keer per week in de lucht loslaten, zou dàt lekker gezond zijn? Ik geloof het wel wat deze man zegt.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Ik geloof zelf ook niet in virussen, maar ze zijn wel perfect in staat om dodelijk bacteria te verspreiden, meestal via het vergiftigen van het drinkwater, daar staan ze immers al eeuwenlang voor bekend.

Qvic
Qvic
1 maand geleden

We worden dagelijks besproeit met chemtrails, daar zit de benodigde rotzooi in, wat ons alle ziek en zwak maakt. De lucht hebben ze vergiftigd, het land is daardoor ook vergiftigd, door de regen lopen is al een risico geworden. Ons drinkwater is al vergiftigd, ons voedsel is al vergiftigd, we worden 24/7 bestraald met 5G. Dat we nog leven is nog een raadsel. Maar het westen is 99% al vergiftigd. Vele zijn het normaal gaan vinden en weten inmiddels niet beter. Die zijn al zo afgestomd door o.a. scholing.