door Inter in Binnenland  ·  471 Reacties

  • 18
  • 2497x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

want je kan alleen door moslims bedreigd worden, wij zijn niet zo en daarom horen ze niet thuis in onze samenleving. - PVV

6
451 pizzafried

Ga hierop hetzelfde reageren zoals de massa reageerder van NK doortjebont altijd doet:
nepnieuws
dat schrijft dat schertsfiguur namelijk altijd,gevolgd door:laten we eerst afwachten wie erachter zit
maar nu kan doortje wel (ver)oordelen,typisch

1
452 patrick37

En een tekst als “Wie gaat er mee 500 stenen op Wilders gooien? Vind ik wel een “Ludieke” actie” kan dus wel?

1
453 upanddown

@443

Ik ga AnneFleur niet verdedigen. Ik wil alleen opmerken dat ze leuk en to the point kan schrijven. Waardoor ik concludeer dat het een intelligent meisje moet zijn. Wat tegelijk ook zo ontzettende zonde en verspilling van een intellect is. Omdat ze vecht voor precies het verkeerde. Terwijl dr hart wel op de juiste plek heeft zitten. Ze is gebrainwahed met onzin dor Groenlinks of welke andere salonsocialistische malafide organisatie ook. Zo een zonde. Wat een verspilling. Mind (weer) blown.

3
454 ObadiahZ

Ik wil die edit-knop.

@443

Ik ga Anne-Fleur niet verdedigen. Ik wil alleen opmerken dat ze leuk en to the point kan schrijven. Waardoor ik concludeer dat het een intelligent meisje moet zijn. Wat tegelijk ook zo ontzettende zonde en een verspilling van intellect is. Omdat ze vecht voor precies het verkeerde. Terwijl ze dr hart wel op de juiste plek heeft zitten. Ze is gebrainwahed met onzin door Groenlinks of welke andere salonsocialistische malafide organisatie dan ook. Zo een zonde. Wat een verspilling. Mind (weer) blown!

2
455 ObadiahZ

Als je geen doodsbedreigingen krijgt tel je tegenwoordig niet meer mee.

@454 Ach, dat hoort bij de jeugd. Verblind door idealisme.

3
456 Mrs. K

@403
"Je gaat dus gewoon door begrijp ik!
Dit is nu wat ik bedoel met alsmaar eisen van de andere kant met afstand nemen etc,maar zelf nooit een duimbreed of maar iets toegeven.
Maar blijkbaar is het nooit genoeg? het zij zo."

hou toch op met het slachtoffer te spelen.

Ik heb het recht om mijn mening te uiten en dat doe ik dan ook. Da's 1
Ik ben heel duidelijk geweest over de actie van Fleur. Ik ga het ook niet meer herhalen. Als je suggereert dat ik er geen afstand van neem dan lieg je, maar ik zei al: de maskers vallen.

Wie (terecht) vindt dat Fleur niemand mag bedreigen, kan aangifte doen. Mijn zege heb je.
Fleur zelf bedreigen is natuurlijk net zo verwerpelijk en dom als wat Fleur deed.
Maar ik zie nou juist heel veel mensen die bedreigingen aan haar adres verdedigen. Dezelfde mensen die Geert zo zielig vinden omdat hij begreigd wordt. ( en ook Geert hoort niet bedreigd te worden) .

Het is heel simpel: ik voeg mij naar de Vaderlandse wet, en veroordeel elke vorm van bedreigingen, daar is NOOIT een goede reden voor.

En ik sta versteld van mensen die klagen dat moslims hun geloofswetten boven landswetten stellen, maar kennelijk zelf ook zo gelovig zijn dat ze hetzelfde doen.
Go figure question Maskers vallen af, het wordt duidelijk welke mentaliteit er heerst.

En als ik dat alles constateer word jij laaiend question Naja lekker duidelijk, als je je niet aangesproken voelt hoeft dat namelijk niet.

Waar het nieuws vandaan komt ( ja, Dutchturks als bron is zeker dubleus) doet niet ter zake, mensen voeren legio redenen aan waarom het bedreigen van Fleur niet zo erg is.
Nou, duidelijk, ik ben blij dat ik het weet.
Tuigvolk noem ik het, ze hebben schijt aan onze wetten.

3
457 HenkG

@457

"Het is heel simpel: ik voeg mij naar de Vaderlandse wet, en veroordeel elke vorm van bedreigingen, daar is NOOIT een goede reden voor."

Hm....... ja goed dat is waar jij voor staat. Ik ben het er niet helemaal mee eens. Temeer omdat ik dat een slappe houding vind. De wet is blind en gaat vnl over gelijke recht voor iedereen. Ongeacht. De wet heeft geen emotinele binding met de problemen waar jij of ik in zouden zitten. Ik ga geen bedreigingen aan adres van Fleur goedpraten. Ik heb het ni iver echte klootzakken en andere criminelen. Sommige mensen moet je keihard aanpakken. En daar mag de wet het niet mee eens zijn. Wat ik snap. Ik zeg altijd, als je maar niet gepakt wordt door het bedrijf pliessie/justitie. Dat is een stukje sociale dunamiek wat meer balans brengt. En het is nodig. De wet is niet alles. En het is geen mens. Het zijn alleen regels.

1
458 ObadiahZ

Waar is die edit-knop question

@457

"Het is heel simpel: ik voeg mij naar de Vaderlandse wet, en veroordeel elke vorm van bedreigingen, daar is NOOIT een goede reden voor."

Hm....... ja goed dat is waar jij voor staat. Ik ben het er alleen niet helemaal mee eens. Temeer omdat ik dat een slappe houding vind. De wet is blind en gaat vnl over gelijke recht voor iedereen. Ongeacht. De wet heeft geen emotionele binding met de problemen waar jij of ik in zouden zitten. Ik ga geen bedreigingen aan adres van Fleur goedpraten. Ik heb het nu over echte klootzakken en andere criminelen. Sommige mensen moet je keihard aanpakken. En daar mag de wet het niet mee eens zijn. Wat ik snap. Ik zeg altijd, als je maar niet gepakt wordt door het bedrijf pliessie/justitie. Dat is een stukje sociale dynamiek wat meer balans brengt. En het is nodig. En zou meer aandacht mogen genoeten. De wet is niet alles. En het is geen mens. Het zijn alleen regels.

1
459 ObadiahZ

** gebruiker verwijderd **

Mijn hemel, deze topic over een overspannen bakvis van 22 loopt wel heel erg lang. Zit dat meisje nog onder die steen of kan ze weer over straat?

Ik sluit even aan bij onze HenkG en stel ook dat het bedreigen van iemand vanwege diens mening of denken fout is. Het is fout.

Maar hier is het goed, dat die bakvis wordt bedreigd. Dan kan ze voelen en ervaren hoe het is om 10 jaar lang bedreigd te worden. In safehouses, huizen op geheime adressen, met beveiliging en wachtwoorden te moeten wonen. En erger, om te moeten meemaken dat een van jouw bewakers de geheimen van jouw bewaking doorgeeft aan lieden uit dezelfde groep, namelijk die van Marokkanen.

Dat meisje, 22 dus wat weet zo'n kind nou, dat meisje leert al doende bij.

460 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@448 . toe, geef ons de koppeling naar deze overspannen columniste.

461 verwijderd924924212

@458
ik zei het al, de maskers vallen.

Je brengt het niet houden aan de wet terug tot "sociale dynamiek" ik noem het gewoon overtreden van de wet.

Maar ja, verschil moet er zijn question

3
462 HenkG

Het einde is zoek
als mensen "redenen" vinden
Om de wet te laten varen
voor hun persoonlijke hersenspinsels (c) Loesje.

2
463 HenkG

Nogmaals ik hoop dat ze ervan geleerd heeft en dat ze niemand meer gaat bedreigen en dan is er niks meer aan de hand
Engeland en turkije dat is wat anders nu

0
464 Ikke44

@439 Op je teentjes getrapt?

"een baas boven baas zijn (=er is altijd wel iemand die het beter kan of het beter denkt te kunnen)
er is altijd baas boven baas. (=er is altijd iemand die het nog weer beter doet of beter weet.)"

0
465 Bluth

@445

"Doe toch niet zo dom."

Leuk hè, op de man spelen?

"Dat er onderzoek is gedaan door de AIVD in welke mate Wilders beveiligd moet worden.
Dus u twijfelt aan de kunde van de AIVD? U weet het beter blijkbaar?"

Uit welke duim zuig je dat? Je linker of je rechter? Dit heb ik helemaal niet beweerd. Je zou eens wat beter moeten leren lezen. Ik schreef zeer duidelijk "En toch zal het zo zijn anders gebeurt het niet." Er zal dus onderzoek gedaan zijn en het zal nodig geacht worden. Wat begrijpt u daar niet aan?

"En u lijkt zich niet te realiseren dat de bewaking van Wilders door de overheid betaald wordt."

U bedoelt door de belastingbetaler. Ja, ook door mij dus.

3
466 Kopkaas
467 beastyboy

@465 : niet in het minst. Ik ben zelfs een beetje trots op je, dat je je gezegdes zo goed door lijkt te hebben.

Zelf heb ik een hekel aan dreigementen, geweld en moorden van zowel linksradicalen (zoals Volkert), rechtsradicalen (zoals Breivik) en moslimradicalen. Dat radicale moslims erger zijn dan rechtsradicalen uit de aanhang van wilders maakt ze nog niet acceptabel, wat zovelen hier wel goed proberen te praten.

Met als toppunt van hypocrisie het aloude 'ik keur het af, maar...'

1
468 Wits

@322 : Er waren daar ook zat moslims, die daar ongestoord konden wonen, nu nog. En een groot deel daarvan waren vijandig en verkrachters. Maar ze geeft niet de moslims of de joden de schuld, maar de mannen algemeen. En alleen omdat iemand anders de vrouwen wilde inperken in hun vrijheid, straffen dus eigenlijk, voor het wangedrag van mannen. Dus was haar reactie: waarom moet je vrouwen straffen omdat mannen foute dingen doen? Straf DAN de mannen. DAT gebeurde natuurlijk niet, zoals gewoonlijk.

1
469 Wendel

@342 : Dus als iemand bedreigd wordt om dingen die hij/zij zegt, is dat zijn eigen schuld, dan had hij die dingen maar niet moeten zeggen? U staat aan de kant van degene, die geweld gebruikt als hij zijn zin niet krijgt of zich op de teentjes getrapt voelt?

1
470 Wendel

Net zoiets als dat vrouwen dan maar in een tent moeten lopen, als ze niet willen worden groepsverkracht.

2
471 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
De nieuwe premier krijgt het zwaar

Gewoon de klimaat en stikstoffondsen van Rutte en Jetten aanbreken en er zeker niet meer in stoppen zoals de bedoeling is . Daar zit 60 miljard ...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@47 Hoezo, zo ken ik er een paar? Jij geeft mij die link toch? Bekijk ik 'm, kom erachter dat je bewering er niet uit blijkt en dan wijs je naa...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Schildpad
Brian Tyler Cohen (@briantylercohen) on X

Als ie nu 9x had gestemt voor de presidentsverkiezingen in 2019, maar nee, hij heeft totaal 9x gestemt in allerlij verschillenden verkiezingen i...

10 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@31 Tuurlijk zie jij wat anders, want je kijkt altijd weg....

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@46Een heleboel maar op dit draadje of je het niet oneerlijk vind dat mannen meedoen in vrouwensport terwijl zij fysiek veel sterker zijn....

13 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@28 ik zeg: "Doen!" ... 😎...

15 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ook een broetje bij ... ? 😎...

17 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
IS-woordvoerder roept tijdens toespraak op tot aanvallen tegen christenen en joden

De Islam, altijd maar doodmaken ... 😪...

18 minuten geleden geplaatst door Slavink

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@37 Ja zo ken ik er nog een paar.Hier een filmpje of kijk je dat niet??Is een andere zaak maar het laat toch zien dat het vaker geeurt dan d...

18 minuten geleden geplaatst door baba jaga

GreyB
Brian Tyler Cohen (@briantylercohen) on X

LOL.....

20 minuten geleden geplaatst door GreyB

NK. App
Bazaar PornBoobs Pressed While SleepingDesi Bhabhi Group SexBad Ass DownloaderXxx GrátisCamrra PriveClaudia MarieBig CockshemalesWaybigpornSucking TwinksSexmex.pornoMuslims Aunty Sex VideosAlura Jenson BrazzersLesbian Puke PornAlex Davis PornPornyrexGay Chat SvenueBbcthreesomeNude Thick AsianBrazzers Cheating VideosLisa Sparxxx World RecordFemdom Face SittingTeenager Anal FistingPorn Prank18and AbusedNasty PronXvideos HistoryKrystal Davis PornXnxx BsdmXxxxkSex Sex Sex Sex Sex Sex VideoBronwinaurora NudeBengali Web Series HotPornographie Film GratuitCaoi VeyronShad Man PornAyaka MutouLexxxi LockhartMarketa KazdovaHermorphadite PornLets DoeitNude Women SexyAquid Game PornHomemade Black PornPorn DesenhosRachaek CavalliBelle Delphine X Mia MalkovaHot Girl FucBengali Boudi Xxx ComRamya XxxIndian Aunty Fingering VideoIndianmallusexYouponXhamsterlive ComWww.pornpicscomFabswingeesBryce Adams NakedRebecca XxxCory Chase ForcedClose Up CumingMassage Porn AsiaAmina DangerHeather C PayneAnime Id HentSkipthegames Fort MyersXhamster Tamil VideosKim Kardashian Sec TaoeJacky Et MichelChristina Randall NudeEmily Willis GifsXxx Hot Web SeriesBrooke Monk R34TimandcamillaBollywood Girls SexBlack CatpornBrazer SexMumbai Girl Sex VideoLatest Full Hd Porn VideosPushingtaboo ComNollywood PornographyFull Brazers PornSlavery PornFree Porn Video DownHusband And Wife SexSexesesNora Fatehi BoobsKali Roses VrUncensored Japanese Teen PornChodne Wala PhotoNocole Aniston OnlyfansVillage Hot XxxPorn Video Full SexyLactatation PornToomics Francais91p O R NXbideodEthiopianxxxCuckolding AsianPorn BankMalayalam Hot Porn VideosMiya Khilifa VideoNicolelove OnlyfansPornboyMature Tube XxxBiggest Porn Star BoobsWifeboobsCharli D'ameilo NakedHeroine Ke SexyTamilseaxBelle Delphine PirnXxx SaniloniTamil Actress Anushka Sex VideosRussian Tean PornBig Tits And DpHow To Watch Virtual Reality PornVporn ComNude Old MenGreyfoxloungeNaughtyamerica XxxJordi AnalMasturbation XFamious PornEmma Magnolia NudeNewxxxvideoStepsister Xxx VideoXxxx Video KannadaTube 8Porn Videos JdSagai PhotoNatalia Starr PornXxxx Sixy VideoPor VideosJen KaelinAsian Street Meet AnalAbella DangerpornoBrazzer Porn GratisTiny Texie NudeAshanti NudeWww.perfectgirls.nrtDanellaftvXhamster Old ManJulia PerrinKanojo X Kanojo X Kanojo HentaiDaisy Taylor NakedAnna Kochanius NudePorn OhioOrgypornoDeepthroat With SwallowXxxx90Pov Masters