Trudeau waarschuwt dat ‘complottheoretici’ met succes ‘de reguliere media ondermijnen’

4

De Canadese premier Justin Trudeau betreurde de ondergang van de reguliere media door toedoen van ‘complottheoretici’ die online hun verhalen tegenwerkten, schrijft Jamie White.

“Er is sprake van een doelbewuste ondermijning van de reguliere media”, zei Trudeau woensdag in een interview met Real Talk Ryan Jespersen.

“Er zijn de samenzweringstheoretici, er zijn de sociale media-aanjagers die er alles aan proberen te doen om mensen in hun kleine filterbubbels te houden die verhinderen dat mensen het eens worden over een gemeenschappelijke reeks feiten, zoals CBC en CTV, toen ze onze enige nieuwsbronnen waren, vroeger over het hele land projecteerden.”

Het vertrouwen in de reguliere media, dat al aan het afnemen was, kelderde tijdens de COVID-19-plandemie, omdat ze voortdurend valse regeringsverhalen naar voren brachten, zoals dat het experimentele mRNA-vaccin veilig en effectief zou zijn en dat een niet bestaand virus afkomstig zou zijn uit een Chinees Lab.

De verspreiding van nepnieuws en propaganda door de reguliere media was zo verraderlijk en flagrant dat uit een Gallup-enquête van vorig jaar bleek dat minstens de helft van de Amerikanen geloofde dat de media hen opzettelijk misleidden.

Dat zou kunnen helpen verklaren waarom de reguliere media, van CNN tot de Washington Post, de afgelopen maanden over de hele linie wijdverbreide ontslagen hebben aangekondigd.

Advertisement

Het zou ook verklaren waarom het establishment vastbesloten is wetten aan te nemen die afwijkende standpunten criminaliseren onder het mom van het bestrijden van ‘verkeerde informatie’ rond COVID, de mRNA-vaccins, de oorlog in Oekraïne en meer.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Lees meer
Nederland en Canada hebben een contract met het Wereld Economisch Forum om een Digitaal Identiteitsbewijs in te voeren
Lees meer
Great Reset - Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
2 maanden geleden

Dissident, hier een stuk waarin u ook benoemd word. 😎

Among dissident websites that provide non-mainstream news and analysis, all of which are decried for being outlets for “conspiracy theories,” “fake news” and “disinformation,” the most influential and solid ones are NinefornewsDissidentoneFrontnieuwsand Robscholtemuseumas well as the smaller sites Reactionair.nlNiburu and the one run by Martin Vrijland.

https://www.arktosjournal.com/p/the-media-meltdown-the-dutch-julian

Peter
Peter
2 maanden geleden

‘Er zijn de samenzweringstheoretici, er zijn de sociale media-aanjagers die er alles aan proberen te doen om mensen in hun kleine filterbubbels te houden die verhinderen dat mensen het eens worden over een gemeenschappelijke reeks feiten, zoals CBC en CTV, toen ze onze enige nieuwsbronnen waren, vroeger over het hele land projecteerden’
Moet zijn:
‘Er zijn patriotten die door hebben hoe de wereld in elkaar steekt, die proberen de mensen wakker te schudden uit de enorme mainstream media bubbel, die hen al sinds Wereldoorlog 2 in zijn greep houdt en die steeds wanstaltiger en flagrantere leugens verspreidt, zo ernstig dat die sinds 2020 zelfs een gevaar zijn gaan vormen voor de volksgezondheid en voor de wereldvrede.’
Politici als Trudeau scharen zich aan de kant van leugen, dood en duivel.

Grobbels
Grobbels
2 maanden geleden

Hoe meer de ratten in het nauw gedreven worden des te harder dat ze piepen.