article image Bizar

‘Syrische asielzoeker randt 4 meisjes (11) aan in zwembad Zandvoort’

Auteur
Datum: 22/02 12:01

Volgens een meisje klemde de man zijn benen om haar middel en duwde hij zijn geslachtsdeel tegen haar heup

Een 29-jarige Syrische asielzoeker heeft vorig jaar vier 11-jarige meisjes aangerand in Aqua Mundo, het zwemparadijs van Center Parcs in Zandvoort. De meisjes werden door de man betast of in hun billen geknepen. Bij één meisje zou de man zijn benen om haar middel hebben geklemd en zijn geslachtsdeel tegen haar heup hebben geduwd.

Dat schrijft De Telegraaf. Tien meisjes en vrouwen maakten melding bij het zwembad van een donkere man die hen zou hebben betast of geknepen. Camerabeelden tonen hoe de man meerdere keren op meisjes afstapt, aldus de officier van justitie.

Een van de meisjes besloot haar moeder in te lichten over een ‘vieze man’ die haar in het zwembad had betast. Het meisje stelde dat de man zijn benen om haar middel had geklemd en zijn geslachtsdeel tegen haar heup had geduwd. Het meisje en haar moeder besloten aangifte te doen.

''Geen seksuele lading''

De verdachte beweert dat hij niemand expres heeft aangeraakt en dat hij niet op vrouwen valt. Volgens zijn advocaat is er onvoldoende bewijs voor een veroordeling en had het gedrag van zijn cliënt geen ‘’seksuele lading’’. Bovendien vreest de advocaat dat bij een veroordeling de asielaanvraag van zijn cliënt komt te vervallen.

Er is een gevangenisstraf van vier maanden tegen de verdachte geëist.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties