Winkelend publiek in het centrum van Rotterdam. Nederlanders krijgen dit jaar flink meer te besteden, voorspelt het Centraal Planbureau. Maar daarna is de koek op.
Volledig scherm
Winkelend publiek in het centrum van Rotterdam. Nederlanders krijgen dit jaar flink meer te besteden, voorspelt het Centraal Planbureau. Maar daarna is de koek op. © ANP

Alleen dit jaar nog extra geld in de portemonnee, maar daarna zit er geen stijging meer in

koopkrachtNederlanders krijgen dit jaar flink meer te besteden, voorspelt het Centraal Planbureau. Maar er zit ook een fikse waarschuwing bij van de rekenmeesters: het jaar daarna zit er geen koopkrachtstijging meer in. En zeker zo belangrijk: een volgend kabinet moet juist flink op de beurs gaan letten.

24 reacties

  • Hoeboer

    2 maanden geleden
    Geen vertrouwen meer en dat komt door omzigt en yesulgöz. Links is nog erger.
  • Robbert Scholten

    2 maanden geleden
    Het grootste probleem zijn de dertien jaar van krankzinnig beleid onder de amateur Rutte,het zijn geen wonderen die plotseling zijn gebeurd,Rutte heeft de hele maatschappij op zijn beloop gelaten zonde in te grijpen niet begrijpende dat marktwerking in een beschaafde staat niet,noout werkt,je zult moeten sturen,zelfs den uyl wist dat,
  • Wilco Kortink

    2 maanden geleden
    Stop met het oorlog financiering scheelt al een boel geld. En er is geld genoeg in het staatskas.
  • Sina Hogeboom

    2 maanden geleden
    Goh das raar zeg had toch niet verwacht,pff
  • Tim Teunissen

    2 maanden geleden
    Beetje baan verhoogt je salaris elk jaar. Doen ze dat niet, is het tijd voor een nieuwe baan! En als je niet kan wisselen moet je vragen aan wie het ligt.