Storm Louis: gevel van hotel Drachten, vandaag alleen in noorden nog harde windstoten

Met videoHet KNMI heeft de weerwaarschuwing code oranje om zware windstoten door storm Louis in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.30 uur ingetrokken. In de provincies Noord-Holland, Groningen, Friesland en het Waddengebied geldt nog wel code geel.

5 reacties

  • Klaas de Bruin

    2 maanden geleden
    Misschien moet je eens wat vaker naar buiten gaan Stolk. Achter de geraniums blijven zitten worden je hersenen niet beter van.
  • piet Schievink

    2 maanden geleden
    Wim Stolk ook Frankrijk, België kraamt onzin uit? KLM schrapt tientallen vluchten om niks. geweldig die weer mensen op de bank die het risicoprofiel van een storm beter kennen
  • A. de Fries

    2 maanden geleden
    Louis de Funest bedoel je @Pim?
  • Pim Willemsen

    2 maanden geleden
    Louis de Funnes?
  • Wim Stolk

    2 maanden geleden
    Ja hoor, het zal weer eens niet zo zijn. Weeralarmen, code groen geel paars, zwaaaaare windstoten…Tot nu toe zijn de meeste weeralarmen totaal overbodig geweest, en is het puur sentiment! En zodra een beetje wind, want het zal ook deze keer niet meer dan dat worden, een naampje krijgt dan zijn die voorspellingen per definitie al onbetrouwbaar. En als het KNMI het al zo vaak mis heeft gehad, lig ik niet meer wakker van die flauwe kul! Wie storm zaait, zal wind oogsten…
  1. Het grootste oorlogsarchief wordt openbaar, dat ligt zwaar op de maag: 'Dit is heel gevoelig materiaal’
    PREMIUM

    Het grootste oorlogsar­chief wordt openbaar, dat ligt zwaar op de maag: 'Dit is heel gevoelig materiaal’

    Wie heulde met de Duitsers, wie verraadde wie, wiens voorouders waren lid van de NSB? Dat kan iedereen straks opzoeken in 485.000 dossiers van verdachte ‘foute Nederlanders’. De meeste Nederlanders juichen toe dat het grootste en meest beladen oorlogsarchief openbaar en online wordt gezet, blijkt uit een enquête. Maar het ligt ook zwaar op de maag. Worden trauma’s opgerakeld, familiegeheimen onthuld en nazaten aan de schandpaal genageld?