Abnormale fysiologie van het gevaccineerde hart – Zal er een wereldwijde pandemie van hartfalen ontstaan ?

1

alt tekst test

Eind december werd gemeld dat een nieuwe covid-variant, JN.1, een wereldwijde pandemie van hartfalen zou kunnen veroorzaken. Het nieuwsbericht gaat echter niet in op de grootste olifant in de kamer: de effecten van covid-injecties, schrijft Rhoda Wilson.

Philip McMillan is een arts en onderzoeker met een innovatieve aanpak voor het omkeren van covid en dementie. In een video aan het begin van het jaar beschreef hij een Japans artikel dat hij een paar maanden eerder in het tijdschrift Radiology had zien verschijnen. Met de titel ‘Assessment of Myocardial 18F-FDG Uptake at PET/CT in Asymptomatic SARS-CoV-2–vaccinated and Nonvaccinated Patiënten‘, wilden de onderzoekers vaststellen of myocardiale veranderingen optreden na covid-vaccinatie.

“Patiënten die myocarditis ontwikkelden na SARS-CoV-2-vaccinatie vertonen afwijkingen op cardiale MRI-scans. Of er echter myocardveranderingen optreden bij asymptomatische individuen na vaccinatie, is nog niet goed vastgesteld”, schreven de auteurs van het artikel.

Wat de hernieuwde bezorgdheid van Dr. McMillan over dit artikel aanwakkerde, was een rapport van GB News met de titel ‘Covid-wetenschappers waarschuwen dat een nieuwe variant een wereldwijde ‘hartfalenpandemiekan veroorzaken.

Lees meer
Nieuwe COVID-stam zal een wereldwijde ‘hartfalenpandemie’ veroorzaken, beweren ‘experts’

“Het Japanse toponderzoeksinstituut Riken heeft nu een waarschuwing afgegeven in een nieuw rapport, waarin staat dat de ACE2-receptoren, waaraan het coronavirus zich in menselijke cellen vastklampt, ‘heel gebruikelijk’ zijn in het hart”, meldde GB News. “Dit betekent dat veel mensen die het virus oplopen, last kunnen hebben van een ‘verminderde hartfunctie’.”

“Ik hou er echt niet van als mensen de realiteit proberen te verbergen,” zei Dr. McMillan. “Dit is geen tijd voor politiek”, voegde hij eraan toe omdat dit de indruk was die hij kreeg uit het GB News- artikel; dat “dit over politiek gaat.”

Verwijzend naar het citaat van GB News hierboven zei Dr. McMillan: “Het is niet zo dat dit volkomen onwaar is, maar het is niet het belangrijkste probleem. Het is slechts een deel van het probleem en op de achtergrond speelt een veel ernstiger probleem dat echt moet worden aangepakt.”

In een video uit maart 2023 voorspelde Dr. McMillan een epidemie van hartfalen. “Ik wist dat het zou gebeuren omdat de wetenschap verband hield”, zei hij. “Omdat er op dat moment nog geen erkenning van de wetenschap was, betekent dit nu dat de epidemie van hartfalen nu begint op te duiken en dat ze plotseling met redenen komen die verband houden met JN.1.”

Vervolgens benadrukte hij punten uit de Japanse paper die hij enkele maanden eerder had opgemerkt.

“Dit [paper] is echte wetenschap,” zei hij, “wat betekent dat ze alleen maar een vraag stelden – dat is eigenlijk wat die onderzoekers deden, ze stelden alleen maar een vraag en reflecteerden op de uitkomsten van wat ze zagen.”

De onderzoekers stelden de vraag of er myocardveranderingen hadden plaatsgevonden bij niet-gevaccineerde mensen die geen symptomen van myocarditis vertoonden. “Dat is het soort vraag dat we ons al heel vroeg hadden moeten stellen toen er aanwijzingen kwamen voor problemen rond myocarditis,” zei Dr. McMillan. “Omdat myocarditis, een ontsteking van de hartspier, niet noodzakelijkerwijs gepaard gaat met symptomen. Subklinische myocarditis … kan heel moeilijk te identificeren zijn.”

Myocarditis na vaccinatie, die op grote schaal in de publiciteit is gebracht, verwijst naar symptomatische gevallen. De Japanse paper kijkt naar degenen die veel subtielere symptomen hadden, of ze getroffen zijn en welk deel van de mensen subklinische myocarditis heeft.

De studie vergeleek positronemissietomografie of PET-scans voor 300 niet-gevaccineerde en 700 gevaccine erde mensen om te proberen te bepalen wat er op de langere termijn na de vaccinatie gebeurt.

Advertisement

De onderzoekers ontdekten: “Vergeleken met niet-gevaccineerde patiënten vertoonden asymptomatische patiënten die hun tweede vaccinatie 1-180 dagen vóór de beeldvorming kregen een verhoogde opname van 18F-FDG in het myocard op PET/CT-scans.”

180 dagen na de tweede dosis covid-injectie vonden ze een significante stijging in de opname van glucose (18F-FDG). “Sommige mensen zeggen misschien… ‘Nou, dat is niet slecht, wat is het probleem met glucose’, zei Dr. McMillan.

De hartspier gebruikt voornamelijk drie vetzuren als energiebron. 60-90% van wat het hart gebruikt zijn vetzuren. Koolhydraten of glucose maken daarentegen slechts 10-40% uit van wat het hart verbruikt.

Vetzuren worden volledig afgebroken en produceren dus 37 kilojoule (“kJ”) energie per gram. Koolhydraten produceren 16kJ.

“Als het gaat om de functie van zowel de hersenen als het hart, zijn [vetzuren] veruit het meest efficiënte gebruik van energie, omdat ze de meeste ‘bang per buck’ opleveren,” zei Dr. McMillan.

“Wanneer … je een overgang ziet waarbij je ziet dat er meer koolhydraten worden gebruikt, betekent dit feitelijk dat er minder energie is voor het hart. Zo simpel is het. Bij de gemiddelde persoon merk je misschien geen enkel verschil, omdat je je hart niet belast. Maar in de context van iemand die zijn hart onder druk zet, kan dit heel erg belangrijk zijn.”

Bij mensen bij wie de opname van glucose door het hart hoog is, kan het hart niet dezelfde capaciteit hebben als het hart van iemand met een hoge opname van vetzuren.

Waarom neemt het hart meer glucose op, wat is het mechanisme? Wat zijn de gevolgen op langere termijn? Dit zijn vragen die Dr. McMillian in detail heeft geprobeerd te beantwoorden in een webinar ‘Vaccine-Induced Abnormal Heart Physiology – Potential Mechanisms‘. Het webinar bevindt zich achter een betaalmuur, maar er wordt momenteel een korting van 80% aangeboden.

“De realiteit is dat we niet weten of dit op de lange termijn een groot probleem zal betekenen… maar het negeren ervan is volkomen onaanvaardbaar,” zei Dr. McMillan.

“Als we nieuwe verhalen zien opkomen en zeggen dat JN.1 de reden zal zijn voor een epidemie van hartfalen, kan dit daaraan bijdragen … [Maar] er is geen weg vooruit als we de olifant in de kamer niet bespreken. … Die olifant … [is] het grootste probleem dat moet worden aangepakt … Ik hoop dat we antwoorden zullen vinden, want de implicaties zijn ernstig.’


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Hartaanvallen in volledig gevaccineerd Australië bereiken ‘hoogste niveau ooit gemeten’, artsen verbijsterd

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joe Cave
Joe Cave
2 maanden geleden

Toch wel knap hoor! In de tijd dat er nog normale griepjes waren liep de griep altijd voor de muziek uit. Met de muziek bedoel ik dan de vaccinatie. Tegen de tijd dat het vaccins klaar was, was de griep al weer gemuteerd. Knap dat ze nu alles al kunnen voorspellen, vooral nu er hartfalen bij komt kijken. Je zou ze met huid en haar……….