Foto: Rotterdam Centrum
Foto: Rotterdam Centrum

Kim Kardashian opent pop-up winkel in de Bijenkorf

Algemeen 2.733 keer gelezen

Rotterdam - Kim Kardashian opent maandag 26 februari met haar populaire merk SKIMS een pop-up winkel in de Bijenkorf. Er wordt grote drukte verwacht aan de Coolsingel. De Bijenkorf heeft online zelfs een speciale pagina aangemaakt waar je kunt reserveren,

SKIMS een Amerikaans shapewear- en kledingmerk dat mede is opgericht door Kim Kardashian, Emma Grede en Jens Grede. ‘Skims heeft een focus op positiviteit van het lichaam en inclusiviteit in het hele merk en past inclusief maatvoering toe.’ Het bedrijf is razen populair en werd in juli 2023 gewaardeerd op meer dan 4 miljard dollar.

Kim Kardashian zegt op de website van de Bijenkorf: “We zijn super enthousiast om samen te werken met een bekende, luxe retailer zoals de Bijenkorf en om zowel nieuwe als loyale Nederlandse klanten de SKIMS ervaring nu ook in het echt te kunnen bieden. Onze pop-up’s en shop-in-shop’s zijn prachtig en een echte representatie van SKIMS met onze glanzende merkuitstraling, afgeronde randen en kenmerkende logo details. Ik kan niet wachten totdat klanten volledig worden ondergedompeld in de SKIMS wereld en onze bestverkochte producten kunnen aanschaffen.”

Als je een kijkje wilt nemen bij SKIMS in de Rotterdamse Bijenkorf moet je er snel bij zijn. Je kunt hier zien of er nog een plekje voor je is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant