MSM geeft eindelijk toe dat Covid-injecties verantwoordelijk zijn voor de toename van bloed-, hersen- en hartaandoeningen

4

De reguliere media over de hele wereld hebben eindelijk besloten toe te geven dat de experimentele mRNA-vaccinaties tegen Covid-19 een enorme stijging van het aantal sterfgevallen en een toename van bloed-, hersen- en hartaandoeningen hebben veroorzaakt.

Meerdere reguliere nieuwskanalen, waaronder Fox, de New York Post, Bloomberg en de Washington Times, hebben ervoor gekozen om te melden dat Covid-vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca achter een stijging van het aantal plotselinge sterfgevallen en gewonden zitten.

We hadden de hele tijd gelijk over de vaccins en de reguliere media probeerden ons belachelijk te maken, terwijl de sociale media ons het zwijgen probeerden op te leggen.

In het grootste Covid-vaccinveiligheidsonderzoek tot nu toe analyseerden onderzoekers van het Global Vaccine Data Network 99 miljoen mensen die prikken kregen in acht landen en controleerden ze op stijgingen van 13 medische aandoeningen, meldde Bloomberg News.

Uit het onderzoek, dat vorige week in het medische tijdschrift Vaccine werd gepubliceerd, bleek dat de vaccins verband hielden met een “lichte piek” in neurologische, bloed- en hartgerelateerde medische aandoeningen.

Wie wil wedden op hoe lang het duurt voordat hij van ‘licht’ naar ‘significant’ gaat?

De New York Post rapporteert over de bevindingen:

Zeldzame gevallen van myocarditis – ontsteking van de hartspier – werden aangetroffen bij de eerste, tweede en derde dosis van de mRNA-vaccins van Pfizer-BioNTech en Moderna.

Een andere hartaandoening, pericarditis, de ontsteking van de hartspier, had een 6,9 maal verhoogd risico bij degenen die een derde dosis AstraZeneca’s virale vector-injectie kregen, zo bleek uit de studie.

Advertisement

Ondertussen hadden een eerste en vierde dosis Moderna’s prik respectievelijk een 1,7-voudig en 2,6-voudig verhoogd risico.

Er werd ook een verhoogd risico vastgesteld op een type bloedstolsel in de hersenen door virale vectorvaccins zoals die ontwikkeld door de Universiteit van Oxford en vervaardigd door AstraZeneca, zei Bloomberg.

Volgens het onderzoek was er een 2,5 keer groter risico op het ontwikkelen van het Guillain-Barre-syndroom, een zeldzame neurologische aandoening waarbij het immuunsysteem de zenuwen aanvalt, bij mensen die de prik van AstraZeneca kregen.

Mogelijke veiligheidssignalen voor transversale myelitis, een ontsteking van het ruggenmerg, werden geïdentificeerd na virale vectorvaccins, evenals acute gedissemineerde encefalomyelitis, de ontsteking en zwelling in de hersenen en het ruggenmerg, na zowel virale vector- als mRNA-vaccins, ontdekten de onderzoekers.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Slecht nieuws voor COVID-gevaccineerden: grootschalig mondiaal onderzoek onthult een verhoogd ziekterisico

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
Petra
2 maanden geleden

Kwestie van nog wat tijd tot dit in de MSM terecht komt.

Het kaartenhuis staat op instorten. Dat kun je duidelijk zien.

Gaia
Gaia
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Nederlandse reguliere media staan nogal achter in de rij om dit soort berichtgeving te publiceren.
En net zoals bij een etterende wond, hoe langer met erkenning en onderzoek wordt gewacht, hoe meer kans op gangreen en het moeten afzetten van bijv. het gehele been.
Deze analogie volgend, het afzetten van het gehele geinfecteerde politieke, wetenschaps- en mediawezen.
Foodwatch noemde vandaag de geheime overleggen tussen basf en politiek in Antwerpen, eerder de goedkeuring van gen.man. in het kader van de greendeal van Frans Timmermans.
Enz.
De vraag voor de gewone burger is waar de infectie eigenlijk allemaal zit.

Tigron
Tigron
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Beste Petra,
Het kaartenhuis staat op instorten. Dat kun je duidelijk zien.”

Helaas ook het leven van veel gevaccineerden.

Schrander
Schrander
2 maanden geleden
Antwoord aan  Tigron

Nou ja wel helaas. Helaas is de blanke Europeaan te dom om te poepen. Verbijsterend naïef.

Het concept vaccineren is sowieso synoniem voor uitmoorden.