57122860 bsr agency

Zien: Machine Gun Kelly heeft compleet nieuw bovenlichaam

Entertainmentfeb 21 , 14:09
Machine Gun Kelly heeft zijn borst, schouders en armen bijna volledig zwart laten tatoeëren. Dat blijkt uit een foto die de artiest zelf op Instagram heeft gezet.

Spirituele doeleinden

"Alleen voor spirituele doeleinden", zegt hij bij de foto, waar ook een dankwoord bij staat gericht aan tatoeageartiest ROXX. Op haar account staat nog een foto en heeft de kunstenares ook een compliment uitgedeeld aan de zanger. "Wat kunst gemaakt met Machine Gun Kelly", staat er. "Ik ben nog nooit een taaiere tegengekomen." Onder haar bericht heeft hij dan weer gereageerd. "Bedankt voor het plezier en de pijn", zegt hij.

Nieuw materiaal

Colson Baker, zoals Machine Gun Kelly echt heet, heeft alleen nog de foto van zijn nieuwe bovenlichaam op zijn Instagram-account staan, verder is alles verwijderd. Mogelijk heeft dat te maken met nieuw materiaal dat eraan komt van de artiest. In een Instagram Story deelde hij dinsdag dat er woensdag een nieuw nummer uitkomt. Het nummer heeft de naam Don't Let Go en is vanaf woensdagavond 19.00 uur Nederlandse tijd te horen.
Check hier de foto van Machine Gun Kelly zijn nieuwe bovenlichaam: