54570788 bsr agency

Diddy ontkent officieel dat hij schuldig is in verkrachtingszaak

Nieuwsfeb 21 , 14:02
Sean Combs heeft officieel ontkend dat hij iets te maken heeft met een groepsverkrachting waarvan hij wordt beschuldigd. Dat schrijft Rolling Stone op basis van rechtbankdocumenten die door de rapper en ondernemer zijn ingediend.

Diddy

Diddy, zoals Combs vooral bekendstaat, zou samen met twee andere mannen een vrouw hebben verkracht toen ze 17 was. Volgens de vrouw heeft dat plaatsgevonden in de opnamestudio van Combs in New York in 2003 en hebben ze haar drugs en alcohol gegeven. Combs ontkende officieel dat hij ooit aan zoiets heeft deelgenomen, of er ook maar getuige van is geweest.

Instagrampost

De reactie van Combs komt overeen met een bericht dat hij eind vorig jaar op Instagram plaatste. "Genoeg is genoeg", begon hij dat. "Tijdens de afgelopen weken heb ik stilzwijgend toegezien hoe mensen karaktermoord op mij proberen te plegen en mijn reputatie en prestaties kapot proberen te maken. Ziekelijke beschuldigingen zijn geuit over mij door mensen die snel geld willen verdienen. Laat mij duidelijk zijn: ik heb niks gedaan van de afschuwelijke dingen waarvan ik word beschuldigd."
De post op Instagram volgde destijds op een vierde vrouw binnen drie weken die hem beschuldigde van verkrachting. Deze vierde vrouw is degene om wie de zaak draait waarop Combs nu heeft gereageerd. Onlangs trof hij nog een schikking met zangeres Casandra 'Cassie' Ventura, de eerste die met beschuldigingen over de rapper en ondernemer naar buiten kwam.