Grafische video: balsemer verwijdert witte vezelachtige stolsels uit de halsader, suggereert dat het COVID-vaccin verantwoordelijk is

1

Een grafische video die op sociale media circuleert, toont een balsemer die een rubberachtig wit vezelig stolsel uit een halsader verwijdert, waarvan hij suggereerde dat het een gevolg is van het COVID-19-vaccin, schrijft Jamie White.

“Dit is een video waarin ik een van de vreemde witte vezelige stolsels uit de rechter halsader verwijder. De persoon die de opname heeft gemaakt, is Nicky King, die ook balsemer is. Ik merkte het pas toen ik het vat optilde. Ik kon het in de ader voelen”, schreef begrafenisondernemer en balsemer Richard Hirschman op X zondag.

“Ik laat dit alleen zien omdat mensen het nog steeds niet geloven en om videobewijs vragen. Wat veroorzaakt dit? Ik kan het niet met zekerheid zeggen, maar ik begon dit pas begin 2021 te zien. Helaas vind ik nog steeds vreemde stolsels in verschillende lichamen die ik balsem.”

De video is tot nu toe meer dan 14 miljoen keer bekeken, wat de intense publieke belangstelling voor de effecten van de COVID-19-injecties onderstreept.

Soortgelijke video’s van deze rubberachtige, vezelige witte stolsels zijn viraal gegaan tijdens de COVID-vaccinatie.

Ondernemer Steve Kirsch deelde in 2022 een video waarin een stolsel van 25 cm wordt verwijderd van een levend persoon die het COVID-vaccin heeft genomen.

Vorig jaar documenteerde de COVID-19-vaccindocumentaire Died Suddenly

Advertisement
ook talloze gevallen waarin deze calamari-achtige vezelige stolsels werden verwijderd uit lijken die eerder de COVID-injectie hadden gekregen.

De vaccincampagne tegen COVID-19 is met name begin 2021 van start gegaan en valt niet alleen samen met de opkomst van deze vreemde vezelachtige stolsels, maar ook met de dramatische piek in de sterfte door alle oorzaken, zoals blijkt uit CDC-gegevens.

Uit een rapport dat afgelopen september door  Correlation Research in the Public Interest werd gepubliceerd, bleek zelfs dat de experimentele COVID-vaccins causaal verband hielden met een drastische toename van de sterfte door alle oorzaken in 17 landen – wat uiteindelijk resulteerde in 17 miljoen doden.

Robert F. Kennedy jr., een uitgesproken criticus van de COVID-19-injecties, heeft er vaak op gewezen dat de zogenaamde ‘vaccins’ feitelijk zijn gepatenteerd en ontwikkeld door het Amerikaanse leger, en niet door de farmaceutische bedrijven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

In de USA bestaat er geen systeem dat de langdurige effecten van de COVID spuiten opvolgt:

https://www.zerohedge.com/political/us-officials-concede-no-active-surveillance-long-term-effects-covid-19-vaccines