Eekhoorns worden chemisch gecastreerd en vlees van herten wordt in gevangenissen geserveerd onder een netto-nulplan

4

Eekhoorns zullen chemisch worden gecastreerd en herten zullen worden geruimd, gekookt en aan gevangenen geserveerd onder netto-nulplannen om de Engelse bomen te beschermen, meldt The Telegraph.

De regering werkt aan opties om de herten- en eekhoornpopulatie onder controle te houden en zo de bossen te beschermen, in een poging de koolstofuitstoot van het land te beperken en inheemse soorten te beschermen.

De hoogste hertenpopulatie sinds 1000 jaar bestaat uit verwoestende bossen, terwijl grijze eekhoorns de economie naar schatting £37 miljoen per jaar kosten aan negatieve gevolgen voor de bomen, terwijl ze de rode eekhoornpopulaties verwoesten.

De risico’s voor bossen dreigen ook de inspanningen te ondermijnen om het gebruik van houtskeletbouw te vergroten, in het kader van plannen om de CO2-uitstoot in de bouwsector te verminderen.

Het ministerie van Milieu, Voedsel en Plattelandszaken (Defra) zal zowel een herten- als een eekhoornstrategie publiceren om het probleem aan te pakken.

De Britse rode eekhoornpopulatie is gedaald van ongeveer 3,5 miljoen naar slechts een paar honderdduizend, vergeleken met de geschatte populatie van 2,7 miljoen grijze eekhoorns, na hun introductie vanuit Noord-Amerika in de 19e eeuw.

Hertenstrategie vertragingen

De hertenstrategie van Defra zou afgelopen zomer worden gepubliceerd, maar heeft op ministerieel niveau te kampen gehad met “frustrerende” vertragingen, aldus een bron die bekend is met de zaak.

Lord Kinnoull, voorzitter van het Britse Squirrell Accord, zei dat hoewel er een aantal niet-dodelijke manieren waren om eekhoorns onder controle te houden, dit niet het geval was voor herten.

Hij zei: “Het probleem met herten is dat er geen strategie voor vruchtbaarheidscontrole bestaat en dat controle dus een geweer van hoog kaliber betekent. Dergelijke geweren zijn doorgaans dodelijk op een afstand van twee mijl en daarom zijn ervaring en expertise van cruciaal belang.

Advertisement

“Als je een hert schiet in de hooglanden van Schotland, bestaat er een uiterst efficiënt systeem om het op de markt te brengen. De edelherten die in Schotland worden afgeschoten, worden verzameld en uiteindelijk opgegeten.

Eerdere slachtingen van herten in Londense parken zijn onder vuur komen te liggen door dierenrechtenactivisten.

De regering wil nu de populariteit van hertenvlees , dat wordt beschreven als “misschien wel het meest duurzame vlees van Groot-Brittannië”, een impuls geven, en het overtollige vlees van de slacht gebruiken om gevangenen, ziekenhuispatiënten en leden van de strijdkrachten te voeden.

Het ondersteunt organisaties zoals de Country Food Trust, die begin dit jaar een campagne lanceerde om overtollig hertenvlees aan restaurants en aan voedselbanken te leveren om de voedselarmoede, vooral onder kinderen, te verlichten.

Door Forestry England geleverd hertenvlees wordt al geserveerd aan patiënten in de East Lancashire Hospital Trust. Op het menu staan ​​onder meer hertenvlees en wintergroententaart, evenals hertenvlees en puree uit Lancashire.

Technologie voor het bewerken van genen

De regering onderzoekt ook de “CRISPR-genbewerkingstechnologie”, een vorm van bio-engineering waarbij de voortplantingscycli van eekhoorns worden gewijzigd. Dit kan betekenen dat eekhoorns die in de populatie worden geïntroduceerd, slechts één geslacht voortbrengen.

Lees meer
Ze komen voor je hond en kat, omdat viervoeters een klimaat-holocaust veroorzaken

De ministers willen ook technologie uitrollen die is ontwikkeld door de Animal and Health Agency en die anticonceptie toepast via voederbakken die alleen toegankelijk zijn voor grijze eekhoorns.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
Henk
2 maanden geleden

Wat ben ik blij dat ik geen kinderen heb. Het feit dat mijn nichtje niet beschermd wordt tegen een dystopische toekomst is al ondraaglijk genoeg.

Ray
Ray
2 maanden geleden
Antwoord aan  Henk

Ik ook Henk.
Mijn familie tak eindigt bij mij.
Ik zal straks wel het licht uit doen.

Joachim
Joachim
2 maanden geleden
Antwoord aan  Henk

inderdaad. bovendien, wie weet of het ons nog wel zou lukken?🐿️🐿️🐿️

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Henk

depopulatie geslaagd als mensen er zelf voor kiezen.
In feite pest je hen het hardst als iedereen besluit om weer, net als vroeger, minstens zes kinderen te nemen.