Entertainment

Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Tino Martin: ‘Tenenkrommend’

yvonne coldeweijer tino martin

Tino Martin mocht het podium op met de nieuwe versie van het nummer: Ik heb de zomer In m'n bol van André Hazes. Niet iedereen reageerde hier even enthousiast op.

Tino Martin

Afgelopen week was het zo ver, het moment dat Tino Martin de nieuwe versie van het nummer: Ik heb de zomer In m’n bol van André Hazes sr. ging zingen. Yvonne Coldeweijer reageert hierop en noemt het nummer ‘tenenkrommend’.

De beelden van dit optreden halen heel wat emoties naar boven bij Yvonne. Niet omdat het haar raakt, althans niet op een positieve manier in ieder geval. “Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar doen mij dan Dré maar”, post Yvonne op haar juicekanaal. “Wat tenenkrommend om te zien hoe Tino deze klassieker verkracht.”

Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Tino Martin: ‘Tenenkrommend’

Over dit opreden was eerder al ophef, Yvonne liet eerder al weten dat het nooit de bedoeling is geweest dat Tino dit nummer zou zingen. André Hazes jr. heeft namelijk ooit laten weten graag met Kris Kross Amsterdam deze klassieker van zijn vader te zingen. “En dat hij dan samen zou zingen met de stem van zijn vader”, zegt Yvonne. “Hij heeft dit idee toen met zijn moeder gedeeld… Maar omdat zij en Dré elkaar nu niet meer spreken heeft ze zijn idee gejat en expres Tino Martin gevraagd om de collab te doen! Ze gaan het zelfs zingen bij Holland Zingt Hazes!”

De manager van André bevestigde dit verhaal ook aan RTL Boulevard. André is niet boos, maar voelt zich wel aan de kant gezet door zijn moeder. “Ideeën voor nieuwe muziek zijn er altijd en het zou best kunnen dat André dit idee in eerste instantie heeft geopperd. Wat de andere partij daar uiteindelijk mee doet, is aan hen. Maar ik vind het best vreemd dat André überhaupt niet is gevraagd voor dit project.”

9 reacties

God de almachtige

Ik vind dat ik Yvonne Coldeweijer best goed in elkaar heb geknutseld.
Wederom heb ik gesproken.

Grenzo Verschreydet-gedrag

Niet te geloven, hoor eens wie het zegt.

Plien

Lekkere censuur weer.

Ferdinand Grapperhaus

Ik zie liever zijn zus Rémy

Choco Prince

Snap deze keus heel goed: Tino is één van de weinig artiesten die zo schaamteloos veel kan zuipen en snuiven als wijlen Hazes.

Kinderarmpje

Ik zou Yvonne’s teen ook wel willen krommen.

Kaasboerke Marcel

Hoe is het nou met onze dennieboy hij moet snel aan de lithium voor hij rare dingen doet Jan dit slaat nergens op jongen is gewoon bipolair.

Penetratie gleuf

Ik vind Yvonne best een leuke penetratie gleuf.

Je zus

Yvonne is best wel lekker/leuk.