Entertainment

Relatie Ruud de Wild en Fajah Lourens officieel: ‘Wraakactie?’

ruud de wild fajah lourens

Na de veelbesproken relatiebreuk tussen Ruud en Olcay Gulsen, is nu een volgende BN'er het haasje. Fajah Lourens blijkt de nieuwe partner te zijn volgens Yvonne Coldeweijer.

Relatiebreuk Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Over de breuk tussen Ruud de Wild en Olcay Gulsen is de laatste maanden ontzettend veel geschreven. Eerst gaven ze aan dat ze ‘normaal’ uit elkaar waren gegaan. Dit bleek in de maanden die volgde, toch heel anders in elkaar te zitten. Na de breuk werd Ruud al eerder gespot met zijn ‘nieuwe liefde’. Het is hem kennelijk toch gelukt om Olcay in te ruilen voor een ander bekend vrouwtje. Het is alleen nog wel de vraag of hij momenteel oprecht verliefd is of dat hij gewoon zijn ex-partner wil ‘kwetsen’. Het is momenteel hoe dan ook een opmerkelijke situatie tussen Ruud en Olcay.

Nieuwe relatie Ruud de Wild: ‘Met bekende Nederlander’

Waar Yvonne Coldeweijer eerst nog aangaf dat Ruud simpelweg niet knap genoeg was voor Fajah Lourens, is het hem kennelijk toch gelukt. ‘Ik hoor dus dat Ruud de Wild en Fajah ‘Hanna Nicole’ Lourens officieel verkering hebben. Helemaal in love? Of is dit een wraakactie richting Olcay Gulsen?’, aldus Yvonne.

Ruud is blijkbaar echt een verschrikkelijke kerel. ‘Het is namelijk bizar, maar Ruud is mensen uit zijn omgeving die nog bevriend zijn met Olcay aan het vragen om te kiezen tussen hem en Olcay. Als ze niet voor hem kiezen, verbreekt hij het contact. Zo verbrak hij recentelijk het contact met zijn manager (en dus die van Olcay) Xenia, omdat zij geen keuze wilde maken. Whut’, zo laat Yvonne weten op haar Instagram. ‘Waar sláát dat op? Wat heeft deze vrouw jou misdaan? Zo op je pikkie getrapt dat ze het heeft uitgemaakt? Of moet je dit doen van ‘Hanna Nicole’ Lourens of zo? Blijkbaar heeft Ruud de break-up nog helemaal niet verwerkt en ligt dit erg gevoelig bij hem’, vraagt Yvonne zichzelf af.

6 reacties

interieurverzorgster

De mens is niks als stront en darmen, zou mijn opa zaliger.

Frits Spits

Wat een onnozele vent die Ruud. Maar hij heeft wel goede smaak in vrouwen. Die Olcay en Fajah zou ik allebei wel willen doen.

Arie

Lekker hoor van die mocca spleetjes ! Maar wat zien ze in godsnaam in Ruud ? Die vent ziet er niet uit,ouwe silverfox !

Herma Frodiet

Ruud heeft wel iets weg van Gordon met die bril en dat haar !

Spleta Bever

Goedzo Ruud, helemaal volblaffen dat mokkel!

P L I E N

Arme Ruud de Wild.
Zo te zien zit Ruud in een midlife crisis.
Gelukkig voor Ruud de Wild zijn er vrouwtjes als Olcay en Fajah die wel van een stukje aangeschoten wild kunnen genieten.
Daar profiteert Ruud geweldig van.
Al is het te hopen dat Fajah wèl een brandschoon verleden heeft.
Al met al heeft Olcay in het algemeen niet zo’n frisse geschiedenis met haar activiteitjes van list, bedrog, fraude en faillissement.
Dat bleef Olcay en Ruud indertijdt toch steeds weer achtervolgen. En dat is jammer.