Amyloïde elastiekjes in menselijke lijken – Een nieuwe pathologie die sinds 2021 steeds meer mensen het leven kost

2

Een paar dagen geleden stelden we de vraag: wat als ziekte X er al is?

Het artikel gaat over amyloïdestructuren die begrafenisondernemers uit de lijken halen die aan hen worden overgedragen voor de laatste voorbereiding, meldt Science Files.

Weergegeven in de headerafbeelding hierboven.

Deze structuren zijn waarschijnlijk amyloïdestructuren, eiwit-polysacharidecomplexen die voortkomen uit een mislukte poging om een ​​eiwit te maken, een poging die eindigde met een verkeerd gevouwen eiwit. Sinds medio 2021 vinden begrafenisondernemers deze bouwwerken steeds vaker terug in de lijken die bij hen binnenkomen. Informatie hierover is tot nu toe vooral gebaseerd op de begrafenisondernemers die spraken in de documentaire “Died Suddenly” (zie hieronder) en op de informatie verstrekt door John O’Looney in een interview met John Campbell.

Lees meer
Covid-vaccins produceren willekeurige ongewenste eiwitten dankzij een ‘uitvinding’ die toevallig de Nobelprijs won

Nogmaals, je vraagt je af waarom de politieke actoren, die zogenaamd alleen het welzijn van ons allemaal voor ogen hebben, geen vinger uitsteken om tot op de bodem uit te zoeken wat er massaal uit lijken wordt gehaald, om de oorzaak van deze amyloïde elastiekjes te onderzoeken, waarvan je vrij zeker kunt zijn dat ze de doodsoorzaak zijn, de oorzaak van een beroerte of hartstilstand, enzovoort, omdat een slagader waarin zoiets groeit dichtgroeit en niet langer het doel vervult dat hij zou moeten vervullen: Doorbloeding. En waar het bloed ontbreekt, stopt het hart.

De vraag wat de oorzaak kan zijn van deze amyloïdestructuren, hoewel het een vraag is die politieke actoren niet interesseert, wordt momenteel in ieder geval onderzocht. Eén van de laatste studies die bijdraagt ​​aan het beantwoorden van deze vraag heeft een wat lastige titel en is, gepubliceerd in een gerenommeerd vakblad:

Mulroney, Thomas E., Tuija Pöyry, Juan Carlos Yam-Puc, Maria Rust, Robert F. Harvey, Lajos Kalmar, Emily Horner et al. (2023). N 1-methylpseudouridylatie van mRNA veroorzaakt+ 1 ribosomale frameshifting. Aard: 1-6.

In deze studie laten de auteurs in wezen zien dat COVID-19 mod-RNA-shots leiden tot een leesfout in menselijke cellen omdat uridine is vervangen door pseudo-uridine. De ribosomen, die de mRNA-blauwdruk lezen om op basis daarvan een spike-eiwit te creëren, glijden uit hun frame en produceren rommel, een eiwit dat geen spike-eiwit is, maar verkeerd gevouwen afval, het spul waaruit amyloïde structuren worden gevormd. Hieronder gaan we daar uitgebreid op in.

Op dit punt moet worden opgemerkt dat het geen nieuwe bevinding is dat mRNA-blauwdrukken kunnen leiden tot leesfouten in ribosomen. Al in 2015 hebben Caliskan et al. publiceerden een artikel waarin ze op dit probleem met mRNA-technologie wezen. Wat er nu gebeurt, is al lang bekend.

Caliskan, Neva, Frank Peske en Marina V. Rodnina (2015). Veranderd in vertaling: mRNA-hercodering door geprogrammeerde ribosomale frameshifting. Trends in de biochemische wetenschappen 40(5): 265-274.

Tot op heden zijn de beschikbare gegevens over de verdeling van deze amyloïdestructuren in lijken tamelijk anekdotisch. Maar nu is er een onderzoek uitgevoerd door Tomas Haviland, een gepensioneerde piloot van de Amerikaanse luchtmacht. Haviland schreef naar meer dan 1.700 uitvaartcentra over de hele wereld en vroeg hen een korte, zeer korte vragenlijst van acht vragen te beantwoorden. Hij vulde 269 vragenlijsten in voor zijn inventarisatie van 2023. Een responspercentage van rond de 16%, vergelijkbaar met de respons die sociale wetenschappers behalen met soortgelijke enquêtes over gevoelige onderwerpen. En de kwestie van de amyloïdestructuren is een gevoelige kwestie, zoals we weten sinds John O’Looney in het interview met John Campbell zei dat zijn eigen beroepsvereniging haar leden waarschuwt geen informatie te geven of zelfs maar met John O’Looney te praten. Overal waar je kijkt zie je een poging om de waarheid voor het publiek te verbergen.

Advertisement

Zoals ik al zei, vertegenwoordigen de 269 reacties van uitvaartondernemers echter meer informatie dan voorheen beschikbaar was over dit onderwerp en vormen ze een goede basis om een ​​idee te krijgen van de prevalentie van deze ‘nieuwe’ doodsoorzaak. De reacties die Haviland ontving, zijn voornamelijk afkomstig van zeer ervaren balsemers die al jaren in het vak zitten en daardoor de normaliteit van pre-SARS-CoV-2-tijden kennen en gemiddeld 100 lichamen per jaar verwerken.

Haviland informeerde op twee manieren naar de verdeling van de witte brokken: eerst vroeg hij of een begrafenisondernemer daadwerkelijk amyloïdestructuren had verwijderd uit de lijken die aan hem werden overgedragen, en in de volgende stap vroeg hij naar het aandeel lijken waarvan deze rubber er werden banden getrokken, om te vragen. De resultaten zijn te zien in de twee onderstaande figuren.

197 balsemers, die 73% vertegenwoordigen van degenen die de vragenlijst hebben ingevuld, meldden dat ze in 2023 amyloïdestructuren in lijken hadden gevonden en gemiddeld vonden ze dergelijke structuren in 20% van de lijken in 2023, een daling van 10% ten opzichte van de 30% waarin de witte klonten voorkomen. werden gevonden in 2022.

In welke leeftijdsgroepen zagen begrafenisondernemers een toename van witte stolsels in slagaders vergeleken met 2019, is de laatste vraag waarvoor we de antwoordverdeling presenteren. Er is een focus op ouderen, maar dergelijke structuren kunnen ook bij jongeren worden aangetroffen, wat deze doodsoorzaak een ongemakkelijke kwestie maakt, omdat de structuren uiteraard geen tientallen jaren nodig hebben om te groeien en de slagaders te verstoppen, een paar maanden zijn voldoende.

Het valt dan ook niet langer te ontkennen dat amyloïdestructuren vanaf medio 2021 in menselijke organismen zullen groeien met een snelheid die niet te rijmen valt met het normale proces van accumulatie van verkeerd gevouwen eiwitten. Ergo, de vraag rijst wat de oorzaak is van deze bloedbaanblokkerende gezwellen, die resulteren in de dood van degenen bij wie ze groeien.

Iedereen die een verdere verklaring wil lezen waarom deze vezelige, rubberen bandachtige structuren in menselijke organismen groeien, kan dat nu doen. Wilt u een interview zien met Tom Haviland waarin hij zijn resultaten bespreekt met John Campbell, dan kunt u dat vooraf doen:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Oh man ik ben moe van dat vaccin gelul. Ja de gevaccineerden gaan dood. En dat was hun eigen keuze. Het was niet heel erg slim van de ‘democratie’, want dat waren hun eigen stemschapen.

Ik denk dat ik het er niet meer over ga hebben. Ik ben het zat. De vaxxers wilden mij dood en nu gaan ze zelf dood.

Waarom zou ik aandacht besteden aan hun ellende ?

Zouden ze dat met mij gedaan hebben ? Nee. Ze zouden me uitgelachen hebben.

Gerechtigheid geschiedt. Geniet van je bloedklont !


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
2 maanden geleden

Ik zou graag Rutte, de Jonge, en die OMT gasten eens aan de tand voelen.
Als ze niet praten dan krijgen ze gewoon een vaccin.
Eens kijken hoe ze zweten.

Petra
Petra
2 maanden geleden

Wat je je eigenlijk ècht afvraagt, is waarom men überhaupt nog serieus wil blijven omgaan met mensen. Of waarom men alsmaar wil blijven geloven dat de marionetten die je in de media ziet ook maar iets te maken zouden hebben met rechtmatig door het volk gekozen politici in het kader van een systeem dat men democratie pleegt te noemen.