Het laatste showbizz nieuws

Geert Wilders

Hypocrisie van Geert Wilders: Draagt peperduur horloge terwijl armoede blijft groeien


Geert-Wilders

In de schijnwerpers van de Nederlandse politiek, waar de strijd tussen woord en daad soms schrijnende contrasten oplevert schittert Geert Wilders niet alleen door zijn politieke inzichten maar ook door zijn uiterlijke vertoon. Met een geschat vermogen van €1 miljoen verworven door jarenlang actief te zijn in de Tweede Kamer laat Wilders zien dat succes niet onopgemerkt blijft. Echter in een land waar armoede aan de orde van de dag is en vele burgers afhankelijk zijn van de voedselbank roept zijn keuze voor een extravagant horloge, een Rolex Submariner van maar liefst €20.000, diepe vragen op over de ethiek en de empathie van Geert.

De ironie kan haast niet groter. Wilders, een politicus die zich vaak uitspreekt tegen de armoede in Nederland en de schrijnende situaties waarin sommige van zijn landgenoten zich bevinden siert zijn pols met een horloge dat het jaarinkomen van veel mensen overstijgt. Is dit de nieuwe definitie van volksvertegenwoordiging? Een vertoning van rijkdom terwijl een deel van het volk in de rij staat voor basisbehoeften?

Dit patserige vertoon staat in schril contrast met de realiteit van vele Nederlanders en roept de vraag op of Wilders nog wel in contact staat met de basis van zijn electoraat. De Rolex om zijn pols is niet alleen een tijdmeter maar wordt een symbool van afstand en onbegrip. In een kamer waar besluiten worden genomen die het leven van elke Nederlander raken, is Wilders de enige met zo een peperduur ding om zijn pols.

In een tijd waarin empathie en begrip meer dan ooit nodig zijn, lijkt de Rolex om de pols van Wilders niet alleen een kwestie van smaak maar vooral een teken van een dieper liggend probleem en dat is de afstand tussen de politiek en de burgers.

Bekijk hier de foto van Geert Wilders met zijn peperdure horloge om zijn pols.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leuke stemmingmakerij weer. Geert zal genoeg verdienen om een horloge te kunnen kopen. Mag hij dat niet? Mag je buurman die een duurdere auto heeft dan jij omdat hij meer verdient daar niet in rijden? Communisme is er niets bij.

Precies..misschien heeft hij het wel van zijn vrouw gekregen, laat die man.

Wat een onzin gezwam.

Sjemig wat een gezeik, ik draag ook een duur horloge , dat maakt me nog geen hypocriet! En daarbij komt, hij verdient er toch ook naar.

Heeft iemand het bijbehorende echtheidcertificaat al gezien ?
Misschien is het wel op de Beverwijk Bazaar gekocht 😉

Leve het communisme; iedereen mag een duur horloge dragen of een ruim inkomen/vermogen beheren. Echter – dat moet wel met 100% belast worden. Armoede is inderdaad verschrikkelijk, maar dat kan opgelost worden als rijke stinkerds en grote, winstgevende bedrijven progressief afgeroomd worden. Dat gebeurt niet bij een regering van PVV, VVD, BBB en NSC. We zullen derhalve linkser moeten stemmen om een rechtvaardiger inkomensbeleid te verkrijgen.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Michel Rood

Niks is wat het lijkt.😆😆😆
Mijn leuke en mooie sieraden zijn meestal van de markt voor een paar euro.
Gaat mij om de leuk en niet om de luxe.

Het is dus tijd voor Geert .