Voormalig Frontex-baas: De Europese Commissie draagt ​​ons op opzettelijk de massa-immigratie te faciliteren – ‘We mogen de grens niet bewaken’

3

Het voormalige hoofd van Frontex, Fabrice Leggeri, zegt duidelijk dat illegale massa-immigratie naar Europa gewenst is en gepromoot wordt door de Europese Commissie, meldt Unzensuriert.

Twee jaar na zijn ontslag als hoofd van het Europees Grens- en Kustwachtagentschap (Frontex) doet ambtenaar Fabrice Leggeri mee aan de EU-verkiezingen voor het Franse Rassemblement National (voorheen Front National).

Hij verklaarde zijn ontslag destijds door te zeggen dat hij de immigratie wilde controleren, maar de Europese Commissie had precies het tegenovergestelde in gedachten.

Fabrice-Leggeri

Doel: Bestrijding van massale illegale immigratie

Leggeri, die op de derde plaats staat voor het Rassemblement National bij de Europese parlementsverkiezingen in juni, kondigde dit aan in een intervie met de Journal de Dimanche dat eergisteren, zaterdag, werd gepubliceerd:

Wij zijn vastbesloten de stroom van migratiestromen te bestrijden, die de Europese Commissie en de eurocraten niet als een probleem maar als een project zien.

Het Rassemblement National heeft een concreet plan en de capaciteit om dit uit te voeren.

Paradigmaverschuiving vanaf 2019

De voormalige baas van Frontex meldt dat er een verandering in het immigratiebeleid heeft plaatsgevonden toen Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en commissaris voor Binnenlandse Zaken Ylva Johannson aantreden. Hoewel het sinds 2015 de taak van Frontex is om Frankrijk en Europa te beschermen tegen de migratiegolf, heeft de nieuwe leiding van de Commissie vanaf 2019 volgens Leggeri aanbevolen:

Breng de migranten hierheen verwelkom ze. Of je het nu leuk vindt of niet, we zijn een vergrijzend continent en daarom moet je ze binnenlaten.

Advertisement

Lees meer
We hebben ze nodig! - Europese commissaris pleit voor meer migranten

Gedwongen om af te treden

Omdat de 55-jarige ambtenaar echter de immigratie wilde controleren, werd hij onder druk gezet en voelde hij zich in de steek gelaten. De Franse regering drong er bij hem op aan af te treden en ook de Bondsrepubliek Duitsland was niet geneigd hem te steunen, meldt de Fransman. De Europese Commissie stond duidelijk vijandig tegenover hem en wilde dat hij vertrok.

Zijn doel is nu om “te strijden tegen deze Europese Commissie die deze stroom van migratie promoot en tolereert.” Dat zou de reden zijn waarom hij de politiek in ging.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Nu heeft Frontex een braaf D66-slaafje:

Nederlandse baas van de grensbewakingsdienst van Europa, Frontex, roept op tot open grenzen

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
2 maanden geleden

Als er ‘jong bloed’ geïmplementeerd zou moeten worden, dan zou men blanken uit Zuid Afrika, Ukraine, Rusland en nog wat landen kunnen halen.

Tuig uit het midden oosten en Afrika maakt alles vooral heel veel erger en dat weten ze dondersgoed.

Henk
Henk
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Eerst blanke (supremasistische en racistische) westerlingen op alle mogelijke manieren ontmoedigen zich voort te planten, dan dit gebruiken als een stok om mee te slaan, want vergrijzing, en de bevolking zal toch op peil gehouden moeten worden dmv migranten die het werk moeten gaan doen dat door robotten gedaan zal gaan worden.

Matt
2 maanden geleden

Ik haal troost uit 1 gedachte: de meeste van die nieuwkomers hebben geen geweten als het om de medemens gaat.
De machthebbers denken echter dat ze door rassenvermenging een slaafs volk kunnen kweken maar ik vermoed dat het tegenovergestelde waar zal zijn en er nog veel meer rellen, diefstallen en moorden zullen volgen op de dan over gebleven elites die dan mogen vluchten naar die gebieden waar ze de bevolking hebben leeggeruimd door ze naar het westen te sturen.Ze krijgen dan koekjes van eigen deeg.
Geef de mensen een reële toekomst en je hebt geen problemen maar het probleem is juist dat ze geen toekomst kunnen krijgen hier omdat wij onze eigen keuken niet eens op orde hebben en ik ontvang geen gasten als mijn keuken een puinhoop is.
Trouwens, de gekleurde mensen die ik ken zijn zeker niet minder intelligent dan de doorsnee blanke, dus dat verhaal om door rassenvermenging een slaafs volk te creëren is eerder een wensdroom dan realiteit.