Entertainment

‘Lil Kleine belooft dat hij een betere vader gaat worden, ik ben benieuwd’

Lil Kleine

Sascha Visser hoopt dat hij een vervolg mag maken op zijn documentaire ‘JORIK’ op Prime. Dat laat de filmmaker weten in de podcast ‘Content Wars’. Ook is de man benieuwd of het matige rappertje daadwerkelijk een betere vader gaat worden. Dat had Lil Kleine immers beloofd.

‘Lil Kleine belooft dat hij een betere vader gaat worden, ik ben benieuwd’

Kennelijk is Sascha Visser vooral benieuwd naar hoe het de komende tijd met Lil Kleine zal gaan. “Ik ben heel benieuwd wat hij nu gaat doen. Het is eigenlijk een open einde”, vertelt hij. “Veel mensen hebben toch een beetje een knoop in de maag van; dit gaat niet lang goed. En ik ben benieuwd of dat ook zo is. Ik ben wel benieuwd hoe hij zich houdt. Hij belooft dat hij een betere vader gaat worden voor zijn kind, ik ben benieuwd.”

Is het misschien een idee voor Sascha Visser om ook een documentaire te maken over Marco Borsato? “Ik denk niet dat er een klik is en ik geloof ook niet dat hij echt het achterste van zijn tong wil laten zien. En wat daar zou zijn gebeurd gaat mij wel een brug te ver. Ik weet niet zeker wat er is gebeurd, maar daar wil ik mijn vingers niet aan branden.”

Jaimie Vaes: ‘Hoe ik word geportretteerd in de docu, dat is gewoon niet fair’

De kans is in ieder geval groot dat we Jaimie Vaes niet zullen zien in de eventuele nieuwe documentaire van Lil Kleine. Onlangs vertelde mevrouw nog aan RTL Boulevard dat ze is neergezet als ‘medeschurk’. 

In de documentaire vertelt Jorik over zijn arrestatie op verdenking van het mishandelen van Jaimie Vaes in 2022. Dat zou volgens hem komen door een giftige relatie. “Het is natuurlijk mijn fout, maar het kan wel in een relatie gebeuren. Al helemaal in een relatie waar wij in zaten”, legde Lil Kleine uit, doelend op de door Vaes uitgelekte beelden, waarop het leek alsof de rapper het hoofd van Vaes tussen een autodeur klemt. 

Volgens Jaimie Vaes is het ‘niet eerlijk’ neergezet door Sascha Visser. “Hoe ik nu word geportretteerd in de docu, dat is gewoon niet fair.” 

13 reacties

Hans

Ja, dat geloof ik wel. Hij heeft een lesje geleerd en hij weet ook hoe het is als één van de ouders faalt.
Iedereen maakt fouten, vooral als je jong bent. Dat heet leren!
Succes Jorik

Bas

‘luuul kleine is daar wel een beetje laat mee. Je hoort vanaf dag 1 een goede vader te zijn. Zijn vriendinnetje is geen haar beter en beide continu onder invloed. Kan iemand even de jeugdbescherming bellen?

goudklompje

Voor Jaimie Vaes maakt het geen bal uit wat die kleine allemaal belooft, zolang hij maar de portemonnee blijft trekken.

Scooby Doo

Jaimie heeft als eerste een kamer gereserveerd voor het nieuwe prostitutie centrum in Amsterdam. En het is niet te geloven maar Jorik heeft het eerste toegangskaartje als bezoeker gereserveerd. Femke Halsema zal blij zijn.

P L I E N

Dat Klink Weer Eens Te Mooi Om Echt Waar Te Zijn.
Jammer en verdrietig alleen dat hij een verslaafde met een drugsprobleem is die ietsje te GraaG en GretiG te diep in het glaasje kijkt om dan linea recta in zijn oude gedrag terug te vervallen. En zijn weijf een paar meppen verkoopt.
Dat gaat niet goed komen met een paar beloften

Sterkste man van de straat

Vies pis ventje.

Rob vd Loo

kanshloese vader, dat kind is kanshloes , gewon uit huus platsen

Totempaal

Wat een geperverteerde kop heeft die kabouter.

Fred Haché

Net zoveel opvoedkundige kwaliteiten als een berg vers gedraaide paardenstront

Spekpeter

Beter dan wie? Jimmy Savile of Josef Fritzl?

Jaap Valdood

Trieste figuren op dit forumpje met bel de jeugdbescherming zijn geen dingen om grappen over te maken

Vieze Joop

Jorik heeft recht op dat pleuris jong

Natnek

K@nkerheaumeau.