Dag na megaboete lanceert Trump onder boegroep zijn eigen gouden ‘Geef nooit op’-sneakers

met videoNu Donald Trump een monsterboete van 354,9 miljoen dollar (ongeveer 329 miljoen euro) voor fraude moet betalen, zoekt de Amerikaanse ex-president naar manieren om zijn portemonnee weer te vullen. Amper een dag na die veroordeling lanceerde de 77-jarige presidentskandidaat zijn eigen sneakerlijn: Trump Sneakers. ,,Ik wil dit al twaalf, dertien jaar doen.’’

132 reacties

  • Christiane van der Vis

    2 maanden geleden
    Wie wil er nou met zulke opzichtige kitscherige schoenen lopen?
  • Lies Wiering-Remeijn

    2 maanden geleden
    Ongetwijfeld made in China…
  • Ap Monné

    2 maanden geleden
    Wat is Trump toch een in en in zielig figuur. Het is net een klein kind, die uitbundig lacht al hem iets lukt en als iets tegenzit gaat hij net als een klein kind liggen janken op de grond en met zijn handen en voeten op de grond slaan. Waarom wil het Amerikaanse volk in Gods naam deze overjarige, oranje gekleurde kleuter als prisident hebben. Deze grootste narcist ter wereld moet echt op één of andere manier gestopt worden. We zitten echt niet te wachten in Europa op deze circusclown.
  • eddie van meegen

    2 maanden geleden
    Hier maken de schoenen NIET de man. Onbegrijpelijk dat het stemvolk en de republiekeinse partij in de VS achter de "orange jezus" aanhobbelen. Als je de man alleen al in het gezicht kijkt zie je de corruptie eraf stralen. Dit is iemand die wetgeving tegenhoud ( verbetering van de US "border crisis" ) om het als verkiezingsitem te kunnen gebruiken bij de presidents verkiezingen in November 2024.
  • B Pluum

    2 maanden geleden
    Beste investering!
  1. Niet heel modern, wel heel precies en ze gaan 3700 kilometer per uur: dit zijn de ATACMS-raketten
    PREMIUM

    Niet heel modern, wel heel precies en ze gaan 3700 kilometer per uur: dit zijn de ATACMS-raketten

    Oekraïne heeft de eerste Amerikaanse ATACMS-langeafstandsraketten ontvangen en ze ook meteen gebruikt. Een Russisch vliegveld op de Krim en Russische troepen in de havenstad Berdjansk werden geraakt. Volgens experts is het een kwestie van tijd voordat de strategisch belangrijke en symbolische Kertsj-brug tussen de Krim en het vasteland (ook wel ‘Poetinbrug’ genoemd) onder vuur wordt genomen. ,,Ik vermoed dat ze nu met de voorbereiding bezig zijn”, aldus expert Patrick Bolder.
  2. Israël bereidt grootschalige operatie voor in Rafah, waar de helft van Gaza's inwoners naar toe vluchtte
    PREMIUM

    Israël bereidt grootscha­li­ge operatie voor in Rafah, waar de helft van Gaza's inwoners naar toe vluchtte

    Israël is ‘vergevorderd’ met uitgestelde plannen voor een grootschalige grondoperatie in Rafah, in het zuiden van Gaza. Na de recente clash met Iran heeft Rafah - waar de top van Hamas zich zou hebben verschanst - weer de hoogste prioriteit voor premier Netanyahu. Een volgend humanitair drama dreigt, want meer dan de helft van de 2,3 miljoen mensen in Gaza is naar deze stad gevlucht.