Verbijstering om afgeketste PSV-deal Driouech: 'Echt lachwekkend'

Verbijstering om afgeketste PSV-deal Driouech: 'Echt lachwekkend'

18 februari - 10:00
78

Couhaib Driouech, Excelsior en PSV hielden de gemoederen op Deadline Day flink bezig. Menno Groenveld, eigenaar van zaakwaarnemerskantoor Pure Sports, vertelt in #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur, hoe hij naar de soap gekeken heeft.

"Lachwekkend, echt lachwekkend", zegt Groenveld over de afgeketste deal. "Als je speler bij Excelsior zit - een leuke club hoor - en hij kan naar PSV, dan heb je als agent maar één doel: afronden. Zo snel mogelijk." Groenveld benadrukt dat het bod van de Eindhovenaren 'realistisch' was. "Als ik weet dat een club een marktconforme aanbieding doet, dan moet die deal rond komen. Als mijn cliënt daarheen wil, dan moet ik dat doen. Dát is mijn job."

Excelsior wilde Driouech niet vrijgeven, omdat er niet voor het sluiten van de markt een vervanger gehaald kon worden. "Ik had die handtekening wel gekregen", stelt Groenveld. "Ik was naar Excelsior gereden en had gezegd: Wij moeten even praten. PSV is er, zij gaan een realistisch bod doen. Wij gaan naar PSV, het is aan jullie wat jullie eruit willen halen."

"Het gaat om mijn cliënt", benadrukt hij. "Als die deal dan niet rond komt, mag hij mij ontslaan. Dan heb ik gefaald."

Beluister de nieuwste #DoneDeal met zaakwaarnemer Menno Groenveld!