Entertainment

Jade Anna haalt uit naar Gio Latooy: ‘Ik heb nu niet meer de drang om mijn telefoon te pakken’

Jade Anna

Jade Anna van Vliet heeft uitgehaald naar Gio Latooy en zijn moeder, die tijdens kerst een brief schreef voor haar nieuwe schoondochter: Lynn Hermanussen. Volgens Louise Latooy zit zij níet de hele dag op haar telefoon.

Jade Anna haalt uit naar Gio Latooy: ‘Ik heb nu niet meer de drang om mijn telefoon te pakken’

‘Je bent mooi, maar vooral verzorgend en lief voor Gio’, schreef Louise Latooy. ‘Hij heeft zichzelf teruggevonden en is weer de Giovanni die hij echt is. Je bent lief, gevoelig en sociaal. Jullie voelen elkaar goed aan. Niet de hele dag op de telefoon, maar tijd voor de mensen om je heen. Je staat met beide benen op de grond, hebt je eigen zaakjes voor elkaar, bent lekker nuchter en heerlijk. Dat is toch heerlijk?’ 

Via haar Story op Instagram doet Jade Anna een vragenrondje met haar volgers. ‘Let’s catch up’, schrijft de vriendin van Kenneth Taylor erbij. Waarom is Jade Annaaaa in deze relatie ineens zo gesteld op privacy? ‘Haha, het is niet dat ik er NIKS over kwijt wil of dat ik het uiterst geheim wil houden. Maar ik merk gewoon dat het mij meer rust geeft om de relatie wat meer voor onszelf te houden. Vooral na zo’n openbare relatie haha’, legt de dame uit.

‘In mijn online carrière deel ik veel over mijn leven, wat ik heel leuk vind’, vervolgt Jade Anna. ‘Maar ik vind het juist zo fijn om nu thuis te komen of samen te zijn en dan niet de drang te hebben om de camera of mijn telefoon erbij te pakken.’

Jade Anna: ‘Ik heb het gevoel dat dit geluk geeft. Verklaar me maar voor gek’

Toch houdt Jade Anna niet álles van haar relatie met Kenneth Taylor geheim. Onlangs deelde mevrouw haar opmerkelijke ritueel met haar volgers op TikTok.

“Ik ga dus straks naar Ajax – PSV, omdat ‘Ken’ natuurlijk moet spelen. En als hij een thuiswedstrijd speelt, kom ik altijd supporten”, aldus Jade Annaaaa. “Ik weet nog niet welke outfit ik moet aandoen en ik heb dus een soort van tik dat ik altijd naar een wedstrijd van Ajax, rood aan wil. Ik heb het gevoel dat dit geluk geeft. Verklaar me maar voor gek.”

9 reacties

Arie

Vroeger werd je bekend door talent.

P L I E N

Goed. Zo. Hiep. Hiep. Hoe Ja!!
In plaats van een bescheiden link naar haar website kunnen we deze mistroostige zondag weer een rommelig en nietszeggend artikeltje lezen over jullie grootste slachtoffer van stalking EVERRR.
Wees dan ook eigenlijk maar blij dat Jade Annaaa geen justitiële hulp inroept tegen het hinderlijke volgen van D en J.
I’m Just Saying

P L I E N

Waarvan moesten we deze ook al weer kennen?

Droge muts

@Arie , nu word je bekend door je natte muts 🙁

Vieze Joop

Zijn er al beelden dat ze in de * wordt gehamerd
Anders graag geen feitjes over haar

Keesie

BOEIEND.

Scooby Doo

Huppelku*tje van Vliet mag blij zijn dat zij Gio af is. Gio is een manma’s en pappa’s kindje. Gio kan niets. De hele familie Latooy is zum kotzen.

Grovert

Jade annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

De winterschilder

Ik zou graag eens haar endeldarm willen witten.